• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir hayat'a baslamak istiyorum?

çook tsk ederim cevaplariniz için bir kaçtane eski universiteden arkadaslarim var onlarla arada geziyoruz ama onlari çook uzun zamandir taniyorum rahatim ama is yerimdekilerle bir turlu arkadas olamadim aslinda kafama gore kimse olmadigindan sanirim:(

çook tsk ederim cevaplariniz için bir kaçtane eski universiteden arkadaslarim var onlarla arada geziyoruz ama onlari çook uzun zamandir taniyorum rahatim ama is yerimdekilerle bir turlu arkadas olamadim aslinda kafama gore kimse olmadigindan sanirim:(

evet bazen karşındaki insanlarla elektiriğin tutmaz. sen nre kadar iyi olursan ol, karşındaki ne kdar iyi olursa olsun, bazen iletişim ve yakınlık kurulamıyor. belki zamanla daha farklı olur

Eğer imkanın varsa diyetisyene git derim. Bende gittim diyetisyene 20 kilo verdim. Listedeki yiyeceklerin çokluğuna bakma benim listemde de yiyecekler çoktu. Bir süre sonra azaltıyorlar. Amacının olması güzel bir şey . Amaçlar insanı diri tutar. Tek derdin kilon olsun. Bunlar çabalarınla yok olur gider. Birde eli kolu yatağa mahkum insanları düşün. Onlar bile hayata bağlanmak için uğraşıyorlar. Bakımlı olmak illa makyaj yapmak demek değildir bence. Temiz olmak cildini temizleyip nemlendirmek. Saçının temiz olup özenli olması. Kıyafetlerinin temiz ütülü olması. Ve en önemlisi güleryüzlülük. İnsanlarla iletişim kurmanın en güzel yollarından biri bence kurslara gitmek ister eğitim amaçlı ister hobi amaçlı. Halk eğitimin çok güzel çeşitli kursları var. Saat ve zaman bakımından da seçenekleri var. Hatta ben geçen bakmıştım spor dallarıyla ilgili kurslarıda mevcut. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama cüzi rakamlar diye duydum. Umarım her şey gönlünce olur. Haline şükret ve kendini sev.

umut_dolu merhaba,

İnanmayacaksın sırf sana yazabilmek için üye oldum. Bu tarz sitelerde üyeliğim yoktur hiç,
Garip gelecek ama seninle tanışmak arkadaş olmak, endişe duyduğun konularda elimden geldiğince sana yardımcı olmak istiyorum.

28 yaşındayım, bir sivil toplum kuruluşunda insan kaynakları işe alım biriminde çalışıyorum ve istanbul-Beykoz da oturuyorum.

Sen de arkadaş olmak istersen özel msj at, atılabiliyormu bilmiyorum gerçi.Tüm bilgilerimi paylaşıyor olurum.

Görüşmek üzere,
Özlem

Back
X