Yeni bir ilişki için ideal süre nedir

Düzgün insan olsun demeli..
Zamana bırakmalı. .

Bana göre zamana ihtiyaç var
Biten ilişkinin ardından yanlış kararlar verilebiliyor. Yerine başkasını koymayı deneyip yanılabiliyor insan.

Mesela ilişki uzun bir ilişki ise bence insanın iyileşme süresi 6 ay falandır

Kişiye bağlı bence. Senin için şuan biri çıkmıştır karşına okeyse okeydir. Ne yani illa herkes aylarca giden itlerin ardından gözyaşımı dökmeli. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha tabi sırf ilişkim olsun diye ilişki yaşamakta saçma. Çünkü onların sonu da malum. not happy ending.

Lutfen genelleme yapip insanlara it demiyelim. Kimin ne sebepten dolayi ayrildigini bilemezsiniz.. Bazen sartlar bunu gerektiriyor her iki taraf birbirini ne kadar seviyor olsada.

Sen aşkı arama o seni bulur
Öyle karar vermekle plan yapmakla olacak işler değil bunlar

Yaş 16-25 arasıysa fark etmez. Daha büyükseniz eğer o ilişki dediğini zaten ilişki değildir.

Lutfen genelleme yapip insanlara it demiyelim. Kimin ne sebepten dolayi ayrildigini bilemezsiniz.. Bazen sartlar bunu gerektiriyor her iki taraf birbirini ne kadar seviyor olsada.

Haklısınız aamaa ben zaten giden itler derken hani aldatan dalga gecen keyfı takılan capkınlar vs kastetmıstım.
Severek ayrılanları tenzıh ederım o halde :)

Erkek arkadaşımdan ayrıldım bir ay oldu tam benimle ilgilenen kimse de yok ama ben yeni bir ilişki istiyorum sizce erken mi

Kendini hazır hissettiğin andır zamanı falan yok bunun ,
Ama aceleye gerekte yok :) yavaş ilerle hayırlısını iste

Back
X