Yeni bir ilişki ve babam 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birinetutkun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
11
-13
1
Merhaba hanımlar.. Gerçekten bir derdim var o yüzden konu açmak için kaydoldum.
Öncelikle ben 2021 yaz aylarında babama bir ilişkim olduğunu söylemiştim ve babam önceliğimin okul ve kariyer olduğunu düşündüğü için ters tepti hoşuna gitmedi.Hatta önce benim haberim olmalıydı dedi babam.Bende babamı karşıma almıştım ille de olsun diye ve babamla çok kötü kavgalar,küslükler yaşadım.Daha sonra zaten ilişkimde terslikler oldu ve ayrıldık. Sonrasında babamdan özür diledim helallik aldım ve söz verdim artık sadece okul var diye.
Şimdilerde ise hayatıma biri girdi.Sosyal medya aracılığı ile tanıştık.İlkokulumuz ve üniversitemiz aynı fakat o üniversiteden mezun olmuş.Benden çok hoşlandığını ve niyetinin ciddi olduğunu söylüyor. Benimde okulumun bitmesine 1 sene kaldı. 3.sınıf öğrencisiyim henüz.Babamla yaşadıklarımı anlattım ve önceliğimin eğitim ve kariyer olduğunu ancak iş sahibi olduğum zaman adını koyabileceğimizi söyledim.
Fakat biz flört ediyoruz ve kendimi biraz babamdan ötürü kötü hissediyorum.Babam biri olursa önce benim haberim olsun demişti.Fakat şuan okulum devam ediyor ve babamla paylaşırsam yine iş sahibi olmadan böyle bir durum ile karşılacağı için yine kızacak.
Ben görüşmek istiyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum konuşurken ve çok fazla ortak yönümüz var.Belki burçlarla ilgilenen vardır o başak burcu ben de yengeç ve aramızdaki uyum mükemmel. Hissediyorum iyi şeyler olacağını ama işte babam içimde bir yerlerde engel oluyor ☹️
Siz olsanız napardınız? Çok fazla akla ihtiyacım var bu konuda

Son düzenleme:
Yahu daha çok gençsin, okulun bitmemiş niye ilişkilerini babana söyleme gereksinimi duyuyorsun yani baban rahat olsa paylaş derdim de babanın duruşu belli ee yakında evlilik olmayacak zaten o zaman anı yaşa. Önceliğin eğitimin ve kariyerin olsun gerisi teferruat.

Yahu daha çok gençsin, okulun bitmemiş niye ilişkilerini babana söyleme gereksinimi duyuyorsun yani baban rahat olsa paylaş derdim de babanın duruşu belli ee yakında evlilik olmayacak zaten o zaman anı yaşa. Önceliğin eğitimin ve kariyerin olsun gerisi teferruat.
Eğitim ve kariyer beraberinde ilişkiyi yürütmek istiyorum ama işte babam 😢 İlk kez bu kadar içim kıpır kıpır çok üzülüyorum babamdan dolayı

Babanıza niye söylüyorsunuz ki? Şart mı bilmesi? Yarın bir gün okulunuz biter çalışmaya başlarsınız, sözdür nişandır bir şeyler düşünürsünüz o zaman alırsınız babanızı karşınıza anlatırsınız. Sevgili olmadan mı evlenmeyi düşünüyorsunuz anlamadım ki bu durumda öyle yapacaksınız. Babam istemiyor diye kimseyle görüşmeyecek misiniz? Şimdiki flörtünüz ne kadar tanımışta sizi ciddi düşünüyor? Çok gereksiz olmuş gidip daha öğrenciyken babanıza sevgilinizi anlatmanız

İnternet tanışmalarına sıcak bakmıyorum ama bakana da saygı duyuyorum . Sadece şuan babana söyleme bence. Belki onunla da bir süre birbirinizi tanıyıp ayrılma kararı alacaksınız. Bir de evlenmek için acele etme . Okulunu bitir .işe gir farklı ortamları da gör. Kendini geliştir öyle evlilik düşün

Daha okul bitmemiş, yeni tanışmışsınız, ne evliliği ne ciddiyeti ne nasibi… Kendinizi flörtlerinize fazla kaptırıyosunuz bence hele ki sanaldan ilişki. Ben sağlıklı bulmadım okul bitsin iş bulun önce daha tanışır tanışmaz niyetim ciddi diyen erkeklere güvenmiyorum ben hem de internet ortamında hiç hiç güvenmem. Babanıza da her ilişkinizi söylemenize ne gerek var özellikle reşit olduktan sonra her insanın kendi özelidir iş gerçekten ciddiyete binmedikçe söylemek manasız.

Herkes ünvde flört ediyor, geziyor, tozuyor babanın bu kadar karışması doğru değil. Bu kadar baskıyla babam kızmasın diye ilk bulduğun adamla evlenirsin😐 Biraz serbest bırak kendini, sen bir yetişkinsin özel hayatın da sadece sana ait kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Son düzenleme:
Eğitim ve kariyer beraberinde ilişkiyi yürütmek istiyorum ama işte babam 😢 İlk kez bu kadar içim kıpır kıpır çok üzülüyorum babamdan dolayı
Tamam da şu an doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Devam et belki iki ay sonra anlaşamayıp ya da sevmediğinizi farkedip ayrılacaksınız, henüz başlangıç aşamasındayken ve evliliğe daha çok varken hemen babayla paylaşmak istemek niye? Arkasından iş çeviriyor gibi hissediyorsanız o zaman evlilik zamanınız gelene kadar kimseyle flört etmeyin tek çözüm bu.

Öncelikle ben 2021 yaz aylarında babama bir ilişkim olduğunu söylemiştim ve babam önceliğimin okul ve kariyer olduğunu düşündüğü için ters tepti hoşuna gitmedi.Hatta önce benim haberim olmalıydı dedi babam.Bende babamı karşıma almıştım ille de olsun diye ve babamla çok kötü kavgalar,küslükler yaşadım.Daha sonra zaten ilişkimde terslikler oldu ve ayrıldık. Sonrasında babamdan özür diledim helallik aldım ve söz verdim artık sadece okul var diye.
Şimdilerde ise hayatıma biri girdi.Sosyal medya aracılığı ile tanıştık.İlkokulumuz ve üniversitemiz aynı fakat o üniversiteden mezun olmuş.Benden çok hoşlandığını ve niyetinin ciddi olduğunu söylüyor. Benimde okulumun bitmesine 1 sene kaldı. 3.sınıf öğrencisiyim henüz.Babamla yaşadıklarımı anlattım ve önceliğimin eğitim ve kariyer olduğunu ancak iş sahibi olduğum zaman adını koyabileceğimizi söyledim.
Fakat biz flört ediyoruz ve kendimi biraz babamdan ötürü kötü hissediyorum.Babam biri olursa önce benim haberim olsun demişti.Fakat şuan okulum devam ediyor ve babamla paylaşırsam yine iş sahibi olmadan böyle bir durum ile karşılacağı için yine kızacak.
Ben görüşmek istiyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum konuşurken ve çok fazla ortak yönümüz var.Belki burçlarla ilgilenen vardır o başak burcu ben de yengeç ve aramızdaki uyum mükemmel. Hissediyorum iyi şeyler olacağını ama işte babam içimde bir yerlerde engel oluyor ☹️
Babana soylemek zorunda deılsın .Yaşıtların gıbı dlortunu et ıkınızde ekmegınızı elınıze alıp yuva kurmaya karar verınce solersınızDertsızsınız heralde

Aynen oyle daha dur adi yok sani yok belki 2 hafta sonra ayirlacan .baban kafasina takacak o gitti oteki bu gitti yenisi adamida düşün ciddi iliskini açıklarsın .ben sadece oyle yaptım .

Her seyi aileme anlatmazdim.
Yani babam gorustugum herkezi bilmek durumunda degil.
Hani ileriye donuk olarak aranizda evlilik karari alirsiniz o zaman soylenirde flortler yasanmiliklar vb.. soylenmez hele ki ogrenciyken.
Zaten ogrenci oldugun icin baban bunu gecici bir heves gibi de goruyor olabilir.Ki daha once de hakli cikmis ilk birliktelik babani hakli cikarmis.
Tabi en iyisini yine sen bilirsin.

Allah aşkına okul bir bitsin , ne bu ilişki yasama aşkı böyle, önce oku meslek sahibi ol zaten havada kaparlar seni, baban çok haklı...

Babaniz galiba her erkek arkadaşinizla evlilige gideceginizi dusunup panikliyor.
Lise, universitede de çoğu kişi flort eder, sevgilisi olur ve illa evlenmeye gidecek olarak bakılmaz normal şeyler bunlar. 🙄

Babam erkek arkadaşlarim olduğunu hep biliyordu ama öyle ciddi bir şey var gibi gecip konusma yapmadim. Evlenmeye karar verdiğimde kizmisti o ayri. 😬

Önceden bana söyle diyor, söyleyince ağzına ediyor. Benim öyle babam olsa nikah davetiyesi olayına girmeden asla bir şey söylemezdim - ki çok benzeri annem var. Asla bir ilişkimden bahsetmem. Ne zaman parmağıma tektaş takarım, nikah tarihi düşünürüm anca o zaman haber veririm
Gereksiz yere üzülme. Çocuğunun derdini açmasını isteyen insan ılımlı olmalı. Baban gibi değil .
Ayrıca neden tüm erkekler seni evlilik evlilik diye manipüle ediyor yaaaa, evlilik vaadiyle kandırılan kız gibi hissetmiyor musun hiç?
Aldanma manipülasyonlara . Meslek sahibi ol, gez , toz, başka ülkeler gör,para biriktir... Baktın hala aşıksın yine evlen . Babana kızdım ama benim kızım olsan saf olduğunu düşünüp korkar her adımını bilmek isteyebilirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X