Yeni bir ilişki ve babam 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki burçlarla ilgilenen vardır o başak burcu ben de yengeç ve aramızdaki uyum mükemmel.
Başak yengeç mi???
İyyy kim dedi bunlar uyumlu diye? Başak erkeğini hiç sevmem, yengeçe de uyumlu falan değil. Eleştirir durur . ayrıca takıntılı olurlar, carsafta pis bir şeyler görse cinsel performansini etkiler (diyorlar. Hayatta sevmediğim erkek grubu oldugu için diyenlerin yalancısıyım🙈)

Allah aşkına okul bir bitsin , ne bu ilişki yasama aşkı böyle, önce oku meslek sahibi ol zaten havada kaparlar seni, baban çok haklı...

Niye ünide ilişki olmasin? Ilişki dediğin 16 yaşinda bile olmali.

Kizlari işte böyle baski ile büyütüyorlar, ondan sonra burda konular açiliyor. Gözü açilmadan, ilk gördügü hanzo ile evleniyorlar. Aşk, sevgi, ilişki nedir bilmiyor. Beklenti nedir bilmiyorlar.

Kimse konu sahibini kapmamali. Konu sahibi kendisi seçmeli. Kendini tanimali, erkek nedir, ilişki nedir, kendi beklentileri nedir ögrenmeli. Ve bu sadece zaman ve tecrübe ile olur. Üni yillari hatta bunun için ideal.

Konu sahibin babasi çok haksiz. Konu sahibi hali ile bu tür şeyleri söylememeli, hayatini yaşamali.

Niye ünide ilişki olmasin? Ilişki dediğin 16 yaşinda bile olmali.

Kizlari işte böyle baski ile büyütüyorlar, ondan sonra burda konular açiliyor. Gözü açilmadan, ilk gördügü hanzo ile evleniyorlar. Aşk, sevgi, ilişki nedir bilmiyor. Beklenti nedir bilmiyorlar.

Kimse konu sahibini kapmamali. Konu sahibi kendisi seçmeli. Kendini tanimali, erkek nedir, ilişki nedir, kendi beklentileri nedir ögrenmeli. Ve bu sadece zaman ve tecrübe ile olur. Üni yillari hatta bunun için ideal.

Konu sahibin babasi çok haksiz. Konu sahibi hali ile bu tür şeyleri söylememeli, hayatini yaşamali.
Kesinlikle katılıyorum. Üniversite ne guzel, ne gamsız yıllar. Vakit çok , tek problemin dersler, gençsin, az parayla çok seyler yapacak yastasin,enerjin tavan
Neden hayatının bu ennn kıymetli dönemini erkek görmeden, kütüphaneden cikmadan geçirirsin ki?
Ayrıca insan hayatına birilerini almalı ki iyi erkek nedir, kötüsü nedir, manipulator kimdir bır görsün bilsin. KKda çok var, hayatı okuyup atanmakla geçmiş, sonra üç kurus etmeyecej adamlar sırf maaşı yüzünden iki güzel söz söyledi diye bağlanıp evleniyorlar.
Öyle olacağına gezsin tozsun erkekleri tanısin..
Bu yaşlar geri gelmiyor. Hem Allah bilir babasının hayatında neler neler vardı o çağlarında. Ama kızının olmasın 😂😂 oldu paşam

Kesinlikle katılıyorum. Üniversite ne guzel, ne gamsız yıllar. Vakit çok , tek problemin dersler, gençsin, az parayla çok seyler yapacak yastasin,enerjin tavan
Neden hayatının bu ennn kıymetli dönemini erkek görmeden, kütüphaneden cikmadan geçirirsin ki?
Ayrıca insan hayatına birilerini almalı ki iyi erkek nedir, kötüsü nedir, manipulator kimdir bır görsün bilsin. KKda çok var, hayatı okuyup atanmakla geçmiş, sonra üç kurus etmeyecej adamlar sırf maaşı yüzünden iki güzel söz söyledi diye bağlanıp evleniyorlar.
Öyle olacağına gezsin tozsun erkekleri tanısin..
Bu yaşlar geri gelmiyor. Hem Allah bilir babasının hayatında neler neler vardı o çağlarında. Ama kızının olmasın 😂😂 oldu paşam

Aynen. Yaşadiğim ülkede gençler, liseliler için üzülüyorlar. Coronadan dolayi gezip tozamadiklari için.

Psikologlarda bunu diyor. Hayatin o bölümü çok önemli olduğu. O şekilde gençler sosyal olmayi, toplumu, kendilerini, sınırlarini öğreniyorlar. Kisacasi hayati öğreniyorlar. Bunu öğrenmemek, hayatin ilerdekk yillarinda çok sıkınti veriyor.

Burdada görülüyor, güya üni mevzunu ama halen 50 yilin öncesinin kadin/erkek ilişki rollerine göre davraniyor. Kendine değer vermek nedir bilmiyor. Gayet kadina değer veren erkeğin varoluşunu bile bilmiyor.

Ben isterim kizimin aşik olmasini, kalbi kirilmasina, gezsin, tozsun, görsün. Ayaği sağlam bassin. 16 yaşinda bir hanzo ile beraber olup, ayrilmak var. 25 yaşinda bir hanzo ile mutsuz evlilik yapmak var. Tercih ise, ilkini tercih ederim (Tabi umarim hiç hanzo olmaz ve kizim 16 olduğunda bile harika bir zevki olur, ama bu işin hormon tarafida var ne yazikki ahjkkhff)

Önceki ilişkinize o kadar guvenmissiniz ki babanızı karşınıza almışsınız.Babanizla kavga ettiginizle kalmışsınız.Babanizla ilişkilerinizi paylaşma düşünceniz iyi olabilir ama karşı tarafın fikri tavrı net.okulunuzu bitirin ise girin,şimdiki gibi liskiniz devam ederse gider söylersiniz.

Daha okul bitmemiş, yeni tanışmışsınız, ne evliliği ne ciddiyeti ne nasibi… Kendinizi flörtlerinize fazla kaptırıyosunuz bence hele ki sanaldan ilişki. Ben sağlıklı bulmadım okul bitsin iş bulun önce daha tanışır tanışmaz niyetim ciddi diyen erkeklere güvenmiyorum ben hem de internet ortamında hiç hiç güvenmem. Babanıza da her ilişkinizi söylemenize ne gerek var özellikle reşit olduktan sonra her insanın kendi özelidir iş gerçekten ciddiyete binmedikçe söylemek manasız.
ne zaman bir adam bulsa gelinlik hayalleri kurmaya başlamış konu sahibi :KK45: benim kızım olsa babasından büyük tepki verirdim.henüz öğrenci okul bitecek sınavlara girecek iş bulacak birikim yapacak.olduuuu evladımmm okurken ciddi ilişki bulsunn okul biter bitmez de boğazıma bassın çeyiz diye düğün diye altın diye ben de sesimi çıkarmayayımm.konu sahibi üniversiteli olmuş ama hayat hakkkkında sınıfta kalmışşş kusura bakmasınn.hayal dünyasında yaşıyorrr

Çok ciddi bir özgüven eksikliginiz var surekli bir seylere sığınmaya çalışıyorsunuz. Sevgiliniz varken babaniz arkanizda olsun istiyorsunuz. Sevgiliniz yokken boslukta hissedip bulduklariniza bir anda anormal anlamlar yüklüyorsunuz. Bir sakin olun. İnsanlar 3 5 yil flort ediorlar. Siz daha 1 ayda düğününü nikahini düşünüp babaniza nasil soyleyeceginizi soruyorsunuz.
Bence babaniz da onunuze gelenle pat diye evlilik dusundugunuz icin sizi frenlemeye calisiyor.. Bugun yarin evden kacar evlenirsiniz gibi geldi bana🤔

Sen kafaya koymuşsun okul aile hak getire geçmiş olsun. Bari iyi biri çıksa karşına da ailen üzülmese. Hoş bu yaşlarda doğru karar veremezsin birde insanlar zamanla değişir. Gençken sana doğru gelen insanla, yaşın büyüdüğü için fikriniz istekleriniz değişeceğinden birbirinize uygun olmadığınızı fark edebilirsin.

ne zaman bir adam bulsa gelinlik hayalleri kurmaya başlamış konu sahibi :KK45: benim kızım olsa babasından büyük tepki verirdim.henüz öğrenci okul bitecek sınavlara girecek iş bulacak birikim yapacak.olduuuu evladımmm okurken ciddi ilişki bulsunn okul biter bitmez de boğazıma bassın çeyiz diye düğün diye altın diye ben de sesimi çıkarmayayımm.konu sahibi üniversiteli olmuş ama hayat hakkkkında sınıfta kalmışşş kusura bakmasınn.hayal dünyasında yaşıyorrr
Konuyu okuyunca zihnimde Masumlar Apartmanı Gülben canlandı ama en azından onun yaşı büyüktü 😅

Son düzenleme:
Sevgili yapınca eğitim,kariyer geri planda mı kalıyor yani ne alaka anlamadım?
Baban bu konulara kapalı belliki.
Her ilişkini söyleme bence.
Ciddi bir şey olursa alır söylersin,her flörtünüde bilmeyiversin.
Çocuklada acele etmeyin.
Daha flört ediyoruz diyosun ama çocuk hemen niyetim ciddi falan diye başlamış.
Ne alaka yani?
Aslında babanada hak verdim şimdi bir yandan belliki seni tanıyor.O yüzden istemiyor adam.
Seninde evlenmeye gönlün var gibi sanki.

Merhaba hanımlar.. Gerçekten bir derdim var o yüzden konu açmak için kaydoldum.
Öncelikle ben 2021 yaz aylarında babama bir ilişkim olduğunu söylemiştim ve babam önceliğimin okul ve kariyer olduğunu düşündüğü için ters tepti hoşuna gitmedi.Hatta önce benim haberim olmalıydı dedi babam.Bende babamı karşıma almıştım ille de olsun diye ve babamla çok kötü kavgalar,küslükler yaşadım.Daha sonra zaten ilişkimde terslikler oldu ve ayrıldık. Sonrasında babamdan özür diledim helallik aldım ve söz verdim artık sadece okul var diye.
Şimdilerde ise hayatıma biri girdi.Sosyal medya aracılığı ile tanıştık.İlkokulumuz ve üniversitemiz aynı fakat o üniversiteden mezun olmuş.Benden çok hoşlandığını ve niyetinin ciddi olduğunu söylüyor. Benimde okulumun bitmesine 1 sene kaldı. 3.sınıf öğrencisiyim henüz.Babamla yaşadıklarımı anlattım ve önceliğimin eğitim ve kariyer olduğunu ancak iş sahibi olduğum zaman adını koyabileceğimizi söyledim.
Fakat biz flört ediyoruz ve kendimi biraz babamdan ötürü kötü hissediyorum.Babam biri olursa önce benim haberim olsun demişti.Fakat şuan okulum devam ediyor ve babamla paylaşırsam yine iş sahibi olmadan böyle bir durum ile karşılacağı için yine kızacak.
Ben görüşmek istiyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum konuşurken ve çok fazla ortak yönümüz var.Belki burçlarla ilgilenen vardır o başak burcu ben de yengeç ve aramızdaki uyum mükemmel. Hissediyorum iyi şeyler olacağını ama işte babam içimde bir yerlerde engel oluyor ☹️
Siz olsanız napardınız? Çok fazla akla ihtiyacım var bu konuda
Her ilişki babaya söylenir mi ya

Ay çok iğrenç bence

Ben ablalarima bile bahsetmezdim Ali'yle yazisiyom, veliyle cikcam filan diye

İş ciddiye binince haberi olsun milletin, o ne öyle

Avrupa özentiliği

Eğitim ve kariyer beraberinde ilişkiyi yürütmek istiyorum ama işte babam 😢 İlk kez bu kadar içim kıpır kıpır çok üzülüyorum babamdan dolayı
Hayatıma giren kimseyi babama söylemedim. Ağzımı aradığında bile söylemedim. Keza anneme de söylemedim, annem sürekli birisi olursa söyle der. Ben ciddiye binince ailelerin bilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Siz neden söyleme gereksinimi duyuyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X