Yeni bir ilişki

Krmnis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
27
3
1
34
Daha once konumu okuyanlar bilir. Evlilik teklifi aldığım adam beni aldatti.Bunu kendisi itiraf etti. Günlerdir af diliyo bi anlık bosluga gelip affedebilirdim belki çünkü çok seviyordum en azindan oyle saniyordum ama dün söylediği midemi bulandirdi.Af dilerken bi anlik biseydi hayat kadiniydi zaten bir gecelikti kuzenlerimin etkisinde kaldım dedi. Bu cümleden sonra hissettigim seyin aşk olmadigini aliskanlik olduğunu hissettim.Ona karşı müthiş soğudum.onu asla affetmiycem asla...

Aslinda sizlere sorum şu bu aldatma olaylarini yasamadan önce erkek arkadasim olduğu dönemde çalıştığım okulda bi öğretmen arkadaşım bana ilgi duyuyordu ve bunu gizlemiyordu.Cevremdeki insanlara beni sevdigini söylemişti. En son banada açıldı başkasını sevdiğimi söyledim. O günden sonra hic bir şekilde rahatsız etmedi ama arada bakışlarını yakaliyodum.Erkek arkadasimin beni aldattigini ve ayrildigimizi öğrenmiş.Dün gece beni aradı konuştuk biraz. Bu sabah okuldan sonra bi yerde oturalim dedi tmm dedim. Bana beni unutamadigini ve hala sevdiğini söyledi. Yaşadığın herseyi unutturabilir dedi.Bisey soyleyemedim zaman istedim.
Biliyorum suan yeni bir iliski için hazır değilim darma dunanim ama bi şans versem mi acaba diye düşünmüyo değilim. Siz böyle bir durumda nasıl hareket ederdiniz ne yapardınız (
Hakkınızı helal edin arkadaşlar derdimle bunalttim sizi...

Bence hemen şans verip ikinci bir hata yapmayın. O kadar beklemiş, seviyorsa gayet tabii bir süre daha bekler sizi.

Aldatılmak yıkım oluyor ama aldatıldığını öğrenmek de kolay atlamayı sağlıyor sanırım.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

Bu durumlarda "sevdim, aldattı en iyisi beni sevenle olayım" diyoruz galiba.

Biraz erken olduğunu düşündüm ben; zaman istemekle iyi yapmışsınız. Hayırlısı olsun.

Bir anlık boşluk nedir ya? Bahane bulamayanların ağzına bu laf yapışıyor. Tabi karaktersizlik, ahlaksızlık diyecek hali yok ya yaptığına. O bir anlık boşluğa siz düşseydiniz, tepkisi ne olurdu, affeder miydi bir düşünün. Ayrıca o boşluğa bir kez düşenin bir daha düşmeyeceğinin garantisi var mı? Nasıl güveneceksiniz? Şahsen asla güvenmem, bir şans daha vermem yerinizde olsam.

Kendiniz biraz yalnız kalın bence, kendi acınızla ister istemez karşınızdakini üzebilirsiniz. Yarabandı gibi hisseder kendini. Bu yüzden biraz zaman.

Katılıyorum. Ayrıca madem boşluğa düştün be adam, söyle nişanlına, eşine, sevgiline. "Yapamıyorum" de. Sonra istersen on tanesiyle birlikte ol. Bu da sevginin arkasında durmamak, alçaklık ama ikisini idare etmekten, aldatmaktan yeğdir.

Benim bu konularda adam müsvettelerinin ilişki öncesi gerekirse -kendilerine güvenmiyorlarsa, ilişki yürütecek kapasiteleri yoksa- yüz kere düşünmeleri. Şıpsevdi gibi nedir bu ya hu? Ne kadar çok konu var aldatma ile ilgili. Allah ıslah etsin.

Öyle adamın arkasından yas mı tutulur Allah aşkına. Ben olsam diğer kişiye şans veririm,normal bir ayrılma olsa bir süre yalnız kal derdim ama bu başka. Hep de o bir anlık boşluğa düşüyorlar,düşüp de çıkamasınlar inşallah

O ancak yarana pansuman olur ne gerek var buna erkeksiz de hayat yürümüyor mu

biraz süre tanıyın kendinize bence.

karşınızdaki da insan. denemeye gelmez yani.

Bence öyle bir adamın yasini tutma çivi çivi yi soker beklemeyin bence

Eger karsinizdaki yeni adayin duzgub evlenilcek biri oldugunu dusunuyorsaniz sans verin digerinin yasini tutmaya gerek yok zaten

ben şans verirdim çünkü size karşı saygısı var konuştuğunuz sözde saygı gösteriyor bir daha rahatsız etmiyor ve durumu öğrendiğinde gelip dile getiriyor ve söylüyor kişiliği oturmuş biri diğeri ise herşeyi batırmış.

Bence hemen şans verip ikinci bir hata yapmayın. O kadar beklemiş, seviyorsa gayet tabii bir süre daha bekler sizi.

Adama yazık be yeterince beklemiş

Şaka bir yana konu sahibesi, bu adamla güzelce konuşun bence. Ben şoka uğradım, daha ne olduğunu anlayamamışken dikkatimi sana veremem ama bu markajımda olmadığın anlamına gelmez bebeyem diyin Net konuşun, şu an hazır değilim ama seni kaybetmek de istemem bana biraz zaman ver diyin. Bir şey söylemeden oyalamak , muallakta bırakmak bence olmaz bunca saat beklemiş üstüne sevdiğini de net söylemiş. Siz de aynı netlikte konuşmalısınız bence.

hemen ilişkiye başlamak yerine,birbirinizi daha iyi tanımak ve yürür mü görmk için görüşelim diyin.bu arada içiniz ısındı mı bakarsınız

Bu psikolojiyle ani bir karar verip sonra vazgeçerse adama daha çok yazık olmaz mı

Bekle ve kafani dinle illa biriyle gorusmen gerekmiyor tek basinada mutlu olabiliyor insan bekle derim

Arkadaş olarak konuşalım görüşelim ama ilerisi biraz zaman alabilir diyin belki de olur hiç belli olmaz. Benim arkadaşım defalarca aldatıldı sınıf arkadaşı da o süre zarfında hep onu seviyordu. En son aldatılıp ayrılınca sınıf arkadaşı yeniden şana istedi o da o şansı verdi. Şimdi çok mutlular iyi ki onunlayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…