Yeni bir ilişki

O sayfa benim için kapandı asla affetmem.Asil sorun su an icin bi iliskiye sıcak bakmıyorum kendimi buna hazır hissetmiyorum.Fakat bana ilgi duyan kişi öyle içten ve samimi geldi ki ne karar vercegimi şaşırdım ve zaman istedim. Merak ettigim ise siz böyle bir durumda napardiniz.

Bu psikolojiyle ani bir karar verip sonra vazgeçerse adama daha çok yazık olmaz mı
İşte bende bundan korkuyorum. Üzmek istemiyorum onu cok iyi biri.Az önce mesaj attı istediğin kadar beklerim seni.Bu zaman zarfında birlikte zaman geciririz kendini hazır hissettigin zaman biseylere baslariz veya baslamayiz diye yazmış.

Zaman istemekle iyi yapmışsınız. Belki bir süre sevgili gibi değil de iki arkadaş gibi görüşseniz, birbirinizi daha iyi tanısanız size iyi gelir. Hem kendinizi baskı altında hissetmeden onu tanıma fırsatı bulursunuz, hem de böylece bir ilişkiye başlayacaksanız da geçmiş gitmiş bir hayal kırıklığının gölgesinde başlamamış olur. İnsan birinden kazık yeyince, diğer insanlara daha temkinli yaklaşıyor, hatta bazen ön yargılı olup ona haksızlık edebiliyor. Kendimden biliyorum. Bunları yaşamamak, sağlıklı bir ilişki yürütmek için ağırdan almak daha güzel.

Lütfen dua edin benim için

Gerçekten o kişiye şans vermek istiyorsanız,ayrılık tazeyken vermeyin. Kendinize zaman tanıyın. Aldatılma kolay bir olay değil. Sindirmesi zordur. Güven problemi oluşturur. Ayrılık sonrası başkalarıyla ilişkilerin sonu pek iyi olmuyor. Adama da yazık.

Ben olsam kendimi toparlayana dek arkadaş olarak takilirdim sanırım.

evlenen insanların onlardan önce insanlarla ne yaşadıklarını bilmemeleri taraftarıyım... iyice düşünün onada şans verin o da beklemiş ama iyi tanıyınnn

Benim ilişkim biteli 1.5 ay falan oldu. Bile isteye bitirdim. 2 haftadır birini tanımaya çalışıyorum. Eski sevgilim aklıma dahi gelmiyor ki yıllarca hayatımdaydı. Eğer eskiyi unuttuğunuzu düşünüyorsanız yeni bir ilişki korkutmasın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…