yeni bir iş yardım lütfen

Seriday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
752
772
138
Arkadaşlar merhaba eşimle birlikte pazar işine girmek istiyoruz.Ama bu konuda tereddütlerimiz var sizlere akıl danışmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Biz ev tekstili ürünleri satmak istiyoruz ve direk fabrikasından alıp satacağımız için de piyasaya göre çok uygun fiyatlar ve ürünler de gerçekten kaliteli sizce bu ürünleri pazarda mesela sosyete pazarlarında satabilir miyiz ben çalıştığım için pazarlara hiç gidemiyorum ve satılıp satılmayacağı konusunda hiç bilgim yok çok kararsız kaldık nasıl bi yol izleyebiliriz öneriniz olursa çok sevinirim.

ben tekstil sektörünü biraz biliyorum
maalesef son zamanlarda kan ağlıyorlar, özellikle de marka olmayan firmalar

sizin fiyatlarınızı tabi ki bilemem
fakat artık tekstil çok ucuzladı
h&m , Lcw , defacto gibi firmalar hem uygun fiyatlı satış yapıyor hem de dilediğiniz an iade etme ve değiştirme hakkınız var
ayrıca online alışveriş siteleri piyasaya darbe vurdu, 14 güne kadar koşulsuz şartsız iade ve fiyatlar çok uygun

eğer ürünleriniz
piyasada satılan ürünlerden çooook farklı değilse
bence işiniz biraz riskli sanki....

Eğer pazar işi yapmak istiyorsanız önce yerlerini araştırın,kira fiyatlarını araştırın,belediyeye ne kadar para gidiyor,kiralar nasıl her ay kiranı çıkarabilir misinizi bunu araştırın öncelikle,ev tekstil ürünleri satılır neden satılmasın,ayrıca hesapta açabilirsiniz açık hesap tarzında ama dediğim gibi önce nereye başvuru yapılıyorsa orayla görüşün.

Biz ev tekstili düşünüyoruz nevresim uyku seti vs. ama dediğiniz gibi riskli kafamız da çok karıştı ne yapsak bilmiyorum

mesela bahçeşehir pazarında her standın sahibi ayrı, ilk pazar açılacakken satıldı tüm standlar
sahibinden kiralıyorsun
herhangi bir başvuru vs gerekmiyor

mesela bize en yakın bakırköy pazarı var cumartesi günleri kuruluyor orayı düşünüyoruz şimdilik yakın olduğu için inşallah istediğimiz gibi olur bizi dibe çekmesinde

mesela bahçeşehir pazarında her standın sahibi ayrı, ilk pazar açılacakken satıldı tüm standlar
sahibinden kiralıyorsun
bunları iyice araştırmamız gerekiyor tabi piyasa da artık kurtlar sofrası

sahibinden kiralıyorsun
Her yerde farklı olabilir mesela benim yaşadığım şehirde belediyede ilgileniyor diye biliyorum,semt pazarı diye geçiyor,belediye pazar yerleri tahsis etti semt pazarı diye yerler yaptı kapalı alan gibi birşey.

Her yerde farklı olabilir mesela benim yaşadığım şehirde belediyede ilgileniyor diye biliyorum,semt pazarı diye geçiyor,belediye pazar yerleri tahsis etti semt pazarı diye yerler yaptı kapalı alan gibi birşey.
her yerin ki ayrı dediğiniz gibi belediyeden kiralayanlar da var sahibinden de

mesela bize en yakın bakırköy pazarı var cumartesi günleri kuruluyor orayı düşünüyoruz şimdilik yakın olduğu için inşallah istediğimiz gibi olur bizi dibe çekmesinde
Bizim buradaki paZarcılar hergün farkı bir mahallede açıyor içinde her türlü şeyi satıyorlar ev ürünlerinde var,sürekli müşterilerine taksitlede yapıyorlar,sadece Cumartesi pazar günleri çalışmıyorlar.

Bence pazarda ev tekstili her türlü satılır.
Giyim ürünleri olsaydı çok şeyolmazdı ama ev tekstili satılıyor yani. Ben her pazara gidişimde iki çarşaf bi nevresim alıyorum neredeyse.

bi de şöyle bi düşüncem var acaba pazarda bu mallar gitmez mi ? çünkü 50 lira bi nevresim takımı alırlar mı acaba pazardan alanlar var mı böyle ürünleri bir de her taraf avm olduğu için işin de zorlaşıyo

Giyim ürünleri olsaydı çok şeyolmazdı ama ev tekstili satılıyor yani. Ben her pazara gidişimde iki çarşaf bi nevresim alıyorum neredeyse.
mesela bizim satacağımız ürünler gerçekten dandik değil :)) çeyizine de koyabileceğin ürünler hediyelik alabileeğin ürünler yani paketi falan da çok güzel direk fabrikadan aldığımız için de uygun fiyat avmlerde bizim ürünleri benim satacağım fiyatın iki katına satıyorlar her türlü bende satarım diye düşünüyorum ama inşallah

Burdaki pazarlarda hic oyle seyler satilmiyo sadece sebze meyve.
iki carsaf bir nevresim konusunda ciddi misin sen. Napiyosun sonra onlari benim 6 8 takimim var yikayip yikayip onlari kullaniyorum.

bazi yerlerde tezgah fiyatlari pahali olabiliyormus mesela kadikoydeki sali pazariyla alibeykoydeki cumartesi pazari ayni fiyatta degildir.

bir garip muhasebeci kardees hayirli olsun, bol kazanclar diliyorum size.

ama canım şu da var, pazarda satacaksan gerçekten uygun fiyatın olmalı. İnternet sitelerinde nevresim takımları (ki iyi olanlarından) 40 lira civarında satılıyor, örnek de verebilirim.
Yani evet satarsın, ama çok satman için fiyatlarının pazar fiyatı olması gerek cidden.

Ben pazara ayda bir falan gidebiliyorum hatta bazen 1,5 ayı bulabiliyor, her gidişimde o yüzden alıyorum eğer değişik birşey görürsem. Yastık yüzü takıntım var, tüm desenleri alsam doymam herhalde, değişik değişik seviyom öyle. :) bi de hijyen takıntım yüzünden çarşafları yüksek ısıda yıkıyorum, bilerek yapıyorum yani, haliyle çabuk yıpranıyorlar. Çarşafyiyengillerdeniz biz.
Semtlere göre pazarlarda fiyatlar tabii değişiyor, ama öyle aşırı bir uçurum görmedim ben.

teşekkür ederim inşallah bol kazançlarımızolur :)

Gider neden gitmesin benim yaşadığım şehirde Hertürli şeyi satıyorlar,giysi,züccaciye,çeyiZlik eşya vs alan oluyor,ister peşin para ile ister taksit ile ama taksit yaparsanız daha çok alınır,bende mesela pazardan uygun bulursam kıyafet bile alıyorum.Kıyafet için bile taksit yapanlar var.

pos makinamız var mesela onu düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…