- 9 Kasım 2015
- 6.137
- 11.011
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy vallahi. Bi ben geçemedim yeter yaaHadi bakalımkimler geldi kimler geçti buralardan
Başarılar diliyorum bende haziran 20de basladim toplam 22 kilo verdim bi 25 kilo daha vermem lazimGüncel: 81.7 kg.
Çok teşekkür ederimm.Başarılar diliyorum bende haziran 20de basladim toplam 22 kilo verdim bi 25 kilo daha vermem lazim
Yenımı basladınıx sıze katılabılırmıyımÇok teşekkür ederimm.
Oooo maşallah. Süpersiniz ❤ nasıl verdiniz o kadsr kısa sürede? Kalanlar da hemen gider inşallah ❣
22 kilo az mı çoookkk iyi bir sayı ❣ devamı da gelir merak etmeyinnTrex kullandim canm suan duraksadim inşallah kalanlarda gider. 2 cocugum var hayatim cok saldim bu 22 kilodan sonra hayata dondum resmen darisi sana insallah zaten senin cok fazla kilon yok
1 hafta oldu. Tabi ki ❣Yenımı basladınıx sıze katılabılırmıyım
İnsallah22 kilo az mı çoookkk iyi bir sayı ❣ devamı da gelir merak etmeyinn
Ayni zamanda bayiligini yapyorum arkadaslar ama gercekten memnun kalip tavsiyede bulunacaginiz bir urunİnsallah
Merhabalar 80 kilo ile katılabilirmiyim 30-35 kilo vermem lazımGüncel: 80.0 kg.
İki üç güne kadar misafirlerim gelecek. Onlar gelince asla diyetimi bozmak istemiyorumBakalım nasıl olacak...
Merhaba tabi ki ❤❤Merhabalar 80 kilo ile katılabilirmiyim 30-35 kilo vermem lazım![]()
Ben her sabah limonlu suyla güne başlamıştım. Hatta yağ yakan kürler denedim 3 er gün. Hep aynı şeyi devamlı içmedim 3-5 gün içtim ara verdim. 24 hazirandan 31 temmuza kadar yani 36-37 günde 8 kilo verdim ve maalesef hamile kaldımGüncel: 80.0 kg.
İki üç güne kadar misafirlerim gelecek. Onlar gelince asla diyetimi bozmak istemiyorumBakalım nasıl olacak...
Ben her sabah limonlu suyla güne başlamıştım. Hatta yağ yakan kürler denedim 3 er gün. Hep aynı şeyi devamlı içmedim 3-5 gün içtim ara verdim. 24 hazirandan 31 temmuza kadar yani 36-37 günde 8 kilo verdim ve maalesef hamile kaldım78 le başladım 70 le hamile kaldım şu an güncel kilom 69.
Spor yapıp protein ağırlıklı beslendim. Günde kesin olarak 3 litre hatta bazen daha fazla su içtim. Karbonhidratı nerdeyse tamamen hayatımdan çıkardım. Pilav,makarna,ekmek ağzıma sürmedim. Kahvaltıda mutlaka 2 yumurta+bol yeşillik+yarım yağlı peynir+5 adet zeytin tükettim. Ara öğünleri meyve+kuruyemiş, yoğurt+kepekli galete veya 1 bardak protein sütüyle yaptım. Akşam yemeklerinde tavuk veya etli yemekler yanına bol salata veya yoğurt yedim. Sporu evde yaptım salona gitmedim. Günde atıyorum 2-3 kere 15 er dakikalık egzersiz yaptım. Köye gittiğim zamanlarda maalesef kaçamaklarım oldu. Belki o kaçamaklar olmasaydı 2 kilo fazladan verebilirdim. Öyle işte![]()