Yeni bir okula atandım çok stresliyim

kedishimalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
174
1
46
Diğer
Mrb arkadaslar yeni bir okula tayinim çıktı şükür isteyerek çıktı ama ben çok gerginim önceki okulumda idari sorunlar yasamıştım bu okulda hersey güzel olsun kimseyle sorun yasamak istemiyorum kafam çok allak bullak..haftaya ders programım yapılacak sorun yaşamaktan korkuyorum dertleşmekicin buraya yazıyorum

eylül ayında bende suan calsıtıgım kuruma baska bir ilden atandım .hiç düşünmediğim bir yerdi ve hiç istemediğim bir yerdi 2 gece boyunca hiç uyumadan sürekli ağlayarak oflayıp puflayarak geçirdim şimdi o 2 günüme yanıyorum arkadaslarım çok şükür o kadar iyilerki bana hiç bunu hissettirmediler eski geldiğim ortam çok iyiydi ama hiç aratmadılar bana sağolsunlar üzülmeyin gidin bi ortamı görün belkide bu stresi yaşamanıza değmeyecek..başarılar

merhaba arkadaşım, öncelikle hayırlı olsun ataman. ben de öğretmenim 5. yılımı doldurdum görevimde. bence arkadaşım okulunda sıkıntı yaşasan da bir süre sonra alışıyorsun duruma. çünkü alışmak duygusu olmasa yaşayamazdık. ya idareyle, ya öğrencilerle, ya arkadaşlarla sorun olur genelde. hayat da böyle değil midir zaten? sen görevini tam yap, gerisini boşver. başarılar dilerim.

merhaba arkadaşım, öncelikle hayırlı olsun ataman. ben de öğretmenim 5. yılımı doldurdum görevimde. bence arkadaşım okulunda sıkıntı yaşasan da bir süre sonra alışıyorsun duruma. çünkü alışmak duygusu olmasa yaşayamazdık. ya idareyle, ya öğrencilerle, ya arkadaşlarla sorun olur genelde. hayat da böyle değil midir zaten? sen görevini tam yap, gerisini boşver. başarılar dilerim.

Evet ilk bir hafta uyum sağlamaya çalışmakla geçiyor sonra alışıyoruz dediğin gibi görevime odaklanmaliyim...heyecan var iste:)

Hayırlı olsun.Gerginliğin neler yaşayacağını bilmediğinden kaynaklanıyor. Bu bilinmezliğe ilerde macera diyeceksin ;) Başarılar diliyorum :)

görev yerin hayırlı olsun hocam bende öğretmenim 9. yılımı çalışıyorum ve 3 kez şehir ve okul değiştirdim başta gerçekten zor oluyor ve geldiğin okulu arıyorsun ama 2 hafta falan geçince de geldiğin okulları düşünmek bile istemiyorsun bana öyle oldu mayısta tekrar isteyecem ve aynı heyacını yine yaşayacam ama bence yeni okullarda yeni veliler ,yeni öğrenciler ve yeni arkadaşlar tanımak çok güzell olumlu düşün olumlu olsun yeni okulun hayırlı olsun ve sana da mutluluk getirsin inşallah...

canım benim boş yere endişeleniyorsun herşey allahın izniyle güzel olacak göreceksin. ben de atama bekliyorum( öğretmenlik değil) keşke bende bilmediğim bir yere atansam da tek sorunum bu olsa yeter ki atansam. yerinde olmak isteyen binlerce insan var ülkemizde bunu unutma olur mu. allah yardımcın olsun darısı başımıza amin

ben atanamamış bir öğretmenim.keşke bende yeni bir okula başlıyor olabilseydim..bu acıdan cok sanslısın öncelikle..eski okulunda sorunlar yaşamış olsanda onlar geride kaldı,pozitif düşün ki herşey güzel olsun..

Tayının yenı çıkmıs sanırım bende öğretmenım ama bu dönemde ne tayını anlamadım. Daha önce ücretli öğretmendin şimdi kadrolu atandın hanı 17.000 ataması ile? bende tayın istiycemde bu iğrenç şehirde ve okulda 3 yılımın dolması gerekıyormus o yüzden sordum bu dönemde ne tayını diye cunku özür grubu yaza açılacak.

Değişiklikler her zaman için başta zor gelir insana bende ilk atamamda bitlisin bir köyüne atandım ve bir anda feleğim şaştı :) Herşey zordu benım ıcın 1,5 yıl kaldıktan sonra eş durumu ile ankaraya geldım ama o ağladığım sızlandığım bitlisten ayrılıp ankarada başlamak bile zor gelmişti alışırsın sıkma canını..

12 senede bir sürü okul degistirdim.Sen kendine güveniyorsan rahat olursun arkadasim.O okuldakilerde senin gibi bir insan.hem yeni okullar yeni baslangiclardir.Yeni insanlar.süper bir sey bu.

İnsan gerçekten çok strese giriyor okul değiştirirken. Bir de ben öyle dediğiniz gibi 1-2 haftada alışamıyorum, alışma sürecim tam bir yılı buldu benim. Ya da aynı düzeydeki bi alışmadan söz etmiyoruzdur, bir yılda tamamen alışıyor insan bana göre. İkl başta diğer idareyle sorunlar yaşanmışsa insan aynı şeyleri yaşar mıyım diye çok korkuyor, haklısın. İnşallah öyle olmayacak.

İnşallah çabuk alışırsınız yeni okulunuza.
Ben de norm fazlasıyım, tayin istemedim.
Süreç bile sıkıyor insanı...

Mrb arkadaslar yeni bir okula tayinim çıktı şükür isteyerek çıktı ama ben çok gerginim önceki okulumda idari sorunlar yasamıştım bu okulda hersey güzel olsun kimseyle sorun yasamak istemiyorum kafam çok allak bullak..haftaya ders programım yapılacak sorun yaşamaktan korkuyorum dertleşmekicin buraya yazıyorum
Benim de ilk atandimgim yerden baska okullara 2 kere tayinim oldu. Su kadarini soylemek isterim sessiz durunca ezmeye calisiyorlar. :47: Hakkini arayinca sorun cikaran oluyorsun; :20: ama arkadaslar iyiyse okul sorunsuz oluyor. Sana onerim haklarini ogren o zaman kimse bir sey diyemez. :41: Dertlesmek istersen seve seve dertlesiriz.:34:

Anladım canım bende ilk atandığım sene norm kadro fazlası olmuştum ama benim işime gelmişti bu durum çünkü yeni okulumda çok daha rahat etmiştim. Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını güzel düşün inşallah güzel insanlarla karşılaşırsın

Back
X