Yeni bir şehir yeni bir hayat bol huzur..alısılan sevılen yer,sıkıntılar...?

scarlette

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
3.475
1
0
İstanbul
Hanımlar bu konuda fıkırlerınızı cok merak edıyorum.
Yenı bır sehırde, hıc bılmedıgınız bır sehırde hayat kurmak delılık mıdır sızce?
Durduk yere yapmak belkı cok mantıksız gelıyor kulaga.
Zaten bu hadı gıdıyoruz denınce yapılabılecek bısey degıl.
ben sadece sızlerın fıkırlerınızı almak ıstıyorum kı yanlıs dusuncelerımıde goreyım.

Mesela suan yasadıgımız yerı cok sevıyorum.dogdugum yer alıstıgım yer bıldıgım yer;
Ama ınsanlardan yoruluyorum artık kısa bır sure sonra evlenecegım nasipse.
yenı bır hayat kurucaz ama burda olmak burayı sevmek, huzur vermeye yetmıyor sanırım.
uzaklasırsak huzur bulmamız kolaylasır mı?
insanlardan uzaklasmak çözüm olur mu.?
belkı suan kı streslı konumdan dolayı boyle bı dusunceye kapıldım.
yenı sehırde gıdıp hayat kurmak ıs bulup calısmak cocuk oyuncagı degıl farkındayım.
fıkırlerınızı merakla beklıyorum.
gec cevap verırsem kusuruma bakmayın sımdıden tesekkurler.

kendimden yola çıkarak söylüyorum bence olur :31:

yeni bir yere alışmak zor olabilir ama hayatta farklılıktan yanayım ben :119:

Hanımlar bu konuda fıkırlerınızı cok merak edıyorum.
Yenı bır sehırde, hıc bılmedıgınız bır sehırde hayat kurmak delılık mıdır sızce?
Durduk yere yapmak belkı cok mantıksız gelıyor kulaga.
Zaten bu hadı gıdıyoruz denınce yapılabılecek bısey degıl.
ben sadece sızlerın fıkırlerınızı almak ıstıyorum kı yanlıs dusuncelerımıde goreyım.

Mesela suan yasadıgımız yerı cok sevıyorum.dogdugum yer alıstıgım yer bıldıgım yer;
Ama ınsanlardan yoruluyorum artık kısa bır sure sonra evlenecegım nasipse.
yenı bır hayat kurucaz ama burda olmak burayı sevmek, huzur vermeye yetmıyor sanırım.
uzaklasırsak huzur bulmamız kolaylasır mı?
insanlardan uzaklasmak çözüm olur mu.?
belkı suan kı streslı konumdan dolayı boyle bı dusunceye kapıldım.
yenı sehırde gıdıp hayat kurmak ıs bulup calısmak cocuk oyuncagı degıl farkındayım.
fıkırlerınızı merakla beklıyorum.
gec cevap verırsem kusuruma bakmayın sımdıden tesekkurler.

Tebdili mekanda ferahlık wardır bu yadsınamaz ancak ; huzur sizin ruhunuzda barınır .
Siz huzurluysanız ; nereye giderseniz gidin huzur bulursunuz , huzurlu değilseniz nereye giderseniz gidin huzur bulamazsınız .

Tebdili mekanda ferahlık wardır bu yadsınamaz ancak ; huzur sizin ruhunuzda barınır .
Siz huzurluysanız ; nereye giderseniz gidin huzur bulursunuz , huzurlu değilseniz nereye giderseniz gidin huzur bulamazsınız .
cok haklısınız bu cumlenız aklımda olucak
ama huzurlu olmama engel olan seylerden uzaklasmıs olucam.
ruhumdakı olan huzurda kendını gosterır dıyorum.

kendimden yola çıkarak söylüyorum bence olur :31:
yeni bir yere alışmak zor olabilir ama hayatta farklılıktan yanayım ben :119:
aynen bende ama gereklı sartları saglamak gereklı ama sonunda degecegıne ınanıyorum:26:

Ahh hem de nasıl güzel olur..

Şu aralar tam da yapmak istediğim şeyy.

Eşim bi ikna olsa tamam dese hiç düşünmeden bırakıp gideceğim..

Yaşadığım yeri sevmiyorumm..:18:

Ahh hem de nasıl güzel olur..

Şu aralar tam da yapmak istediğim şeyy.

Eşim bi ikna olsa tamam dese hiç düşünmeden bırakıp gideceğim..

Yaşadığım yeri sevmiyorumm..:18:

demı cok guzel olur.
yasadıgım yerı degılde huzurumu bozan ınsanları sevmıyorum.
yenı bı yerde duzen kurmak cok zor olsa gerek ama kafam karısık:50:

bence süper birşey olur ............hayatımız gereyi bir ilde en fazla 5 yıl kalabiliyoruz ama ben çok seviyorum ..yeni ev yeni bir şehir hayata hayat,tecrübeye tecrübe katıyor kesinlikle:52:

vala bugün fırsatım olsa ,arkama bile bakmazdım sanırım...bazen aileniz,çevreniz,sevdikleriniz o kadar çok yoruyor ki siz farkında olmadan...ne kadar iyi bir ailede yaşarsanız yaşayın,yeri gelince sizi üzmemeleri için bir sebep olmuyor ne yazık ki..hele ki artık 30 lu yaşlara yaklaştığım son dönemlerimde sanırım ben ,bana ait bir yaşam alanı istiyorum...ki sen evlenicekmişsin de..sevdiğin insanla yeni bir yere alışmak olumlu olumsuz tamamen sizin elinizde...şuna inanıyorum,insan her nereye giderse gitsin,kendinide oraya götürüyor..düşünceler değişmediği müddetçe istediğin kavanozda yaşa,dünyayı hep aynı görürsün sonuç olarak...

olur arkadaşım neden olmasın ben 26 yıllık hayatımda üç kez şehir değiştirdim.kendim ankaralıyım mezun oldum bastım gittim karabük safranboluya karadenize.2 yıl sonra döndüm geldim iç anadolunun başka bi şehrine .iyiki de yapmışım .ama hiç bi yer ankara gibi olmadı yine de güzeldi şehir değiştirmek yeni insanlar ve gerçekten huzur var mekan değişikliğinde .ama cesur olmak lazım gözü karartmak gerek

Herkezde bir gitmek özlemi var sanırım.

Benimde elimde bir fırsat olsa yaşadığım büyüdüğüm bu şehri terkederdim

Ama benim gitmek istediğim yer başka bir şehir değil başka bir ülke.

Daha uzaklar..Bunu sürekli dile getiririm çevremdeki herkez bilir.

Ama başka bir ülke fırsatı şuan çok zor..

Çok zor olur bu anlatıdığı kadar toz pembe bişey olduğunu sanmıyorum
Yeni bi şehir , yeni insanlar ,yeni iş.......

Herşeyi sil baştan yaşamak gibi geliyo bana...
Eğer seni bulundugun yere bağlayan bişey yoksa yapabilirsin tabi

Kendi açımdan düşünürsem bütün ailem akrabalarım burda hepsinide çok seviyorum
Onlardan uzaklaşmak yani bi hayat kurmak istemem..sevdiğim insan yanımda olsa bile yalnız hissedirim kendimi...

Sonra zaman geçtikçe ya anlaşamassak onunla..ayrılmak istersek
Tekrar zar zor alıştığım düzeni bozup yinemi şehir değiştircem

Bana çokkkk uzak bi fikir!

inşallahh en kısa zamanda yapacağim şey... 25 yıldır adanadan çıkmadım.. artık kuş yuvadan uçmalı !!!!!

ben farklılıkları sevdiğim için yeni bir şehir yeni yaşam hoşuma gider ama bu o kadar da kolay olmaz gibime geliyor
maddi imkanlarınız nasıl bilmiyorum ama bütçeniz kısıtlysa yeni bir hayat kurmak zor olur ama imkanlarınız yerindeyse bunu daha kolay başarabilirsiniz:31:
ama şu da bir gerçek ki eğer yaşadığım yerde bazı insanlar beni huzursuz ediyorsa ordan uzaklaşmayı bende isterim:97:

sevdiğin kişileri yanına alıp istediğin bir şehirde yaşamak çok güzel ama..sevmediğin insanların yanında aileni arkadaşlarını bırakıp başka bir yere gidersen hiçbir zaman tam olarak huzuru bulamıyorsun(tecrübeyle sabittir):)şimdiden iç huzuru dilerim.........

Şahsen yaşamış bir olarak alışmam 3 senemi aldı.
alıştığım yerlerden kopmadım kopamadım ama taş çatlasın 1 ay yetiyor bana.
şimdi yaşadığım yeri bu huzuru özlüyorum.

Aslında olumsuz yorumlar beklıyordum sızın yorumlarınız yanlıs dusunmedıgımı gosterdı.
Tek sıkıntı yenı bır duzenı kurma asaması maddı ımkanlarımız gıt bır sehırden ev al otur konumunda degıl. gıttıgımız yerde cok calısıp tutunmamız lazım.
gıttıgımız yerın calısma sartları ınsanları yasam kosulları huzuru arayacagımız yer ıcın bıraz daha sıkıntı var sanırım:31:

Pekı sızlerın yeterlı ımkanı olmadan boyle bıseye cesaret edebılırmıydınız?
bulundugumuz yerde bıle ıs bulmak neredeyse ımkansızken gozunu karartıp gıdermıydınız?
gıtmeyı cok ıstıyorum ama nısanlımın endıselerıne hak verıyorum mecburen bu fıkır suan ona cılgınlık gıbı geldıgı ıcın ona mantıklı acıklamalarım kısıtlı sadece huzur ıstıyorum bılıyor ama o da haklı.
[/B]

Pekı sızlerın yeterlı ımkanı olmadan boyle bıseye cesaret edebılırmıydınız?
bulundugumuz yerde bıle ıs bulmak neredeyse ımkansızken gozunu karartıp gıdermıydınız?
gıtmeyı cok ıstıyorum ama nısanlımın endıselerıne hak verıyorum mecburen bu fıkır suan ona cılgınlık gıbı geldıgı ıcın ona mantıklı acıklamalarım kısıtlı sadece huzur ıstıyorum bılıyor ama o da haklı.
[/B]

açık konuşmak gerekirse imkanım yeterli olmasaydı bu isteğimi biraz daha ertelerdim.sonuçta hiç bilmediğin bir yerde iş bulup sıfırdan başlamak hiç kolay değil.bence gitmeden önce kendinize o şehirden iş bulmaya çalışın öyle gidin yoksa çok sıkıntı çekersiniz:31:

açık konuşmak gerekirse imkanım yeterli olmasaydı bu isteğimi biraz daha ertelerdim.sonuçta hiç bilmediğin bir yerde iş bulup sıfırdan başlamak hiç kolay değil.bence gitmeden önce kendinize o şehirden iş bulmaya çalışın öyle gidin yoksa çok sıkıntı çekersiniz:31:

haklısınız umarım basarabılırız er yada gec bunu basarmak ıstıyorum:31:

Back
X