Yeni bir şehir yeni bir hayat bol huzur..alısılan sevılen yer,sıkıntılar...?

valla ben yaptım oldu :) hayatım boyunca yaşadığım şehirden, iş nedeniyle başka bir şehre geldim. ilk başta zorlandım, ağladım, ailemi, arkadaşlarımı özledim. sonra burda da bi çevrem oldu, yavaş yavaş alıştım. eskileri daha az arar oldum. yakında evleniyorum da, valla hiiiiç eski şehrimi özleyeceğimi sanmıyorum. eşimle gider gezeriz diyoruz :)

valla delilik falan değil çokta güzel olur, bence bu kuruntuları boşverip, kuracağın yeni ve güzel hayata odaklan, geçmişte şehir değiştirdim, çok uzak bi şehre taşındım ve dünyam değişti diyebilirim

yaşadığım yeri çok seviyorum hemde çok ama buralardan uzaklaşmakda istemiyo değilim haniii..
iyi olur gibi geliyor problemlerden sıkıntılardan uzakta ne kadar dış kapının dış mandalı olsalarda problem oluyo işte maleeff....:50:

yaşadığım yeri çok seviyorum hemde çok ama buralardan uzaklaşmakda istemiyo değilim haniii..
iyi olur gibi geliyor problemlerden sıkıntılardan uzakta ne kadar dış kapının dış mandalı olsalarda problem oluyo işte maleeff....:50:
aynen oyle ıyı olucagına emınım gereklı ımkanları sagldıktan sonra:61:

valla delilik falan değil çokta güzel olur, bence bu kuruntuları boşverip, kuracağın yeni ve güzel hayata odaklan, geçmişte şehir değiştirdim, çok uzak bi şehre taşındım ve dünyam değişti diyebilirim
yorumunuz cok motive ettı benı:69: tesekkur ederım.
bende cok ıstıyorum ama suan ıs ve maddı durumda rısk alabılecek konuma geldıgımızde
hemen sehır degıstırme fıkrıne dahada mantıklı bakmaya basladım.

valla ben yaptım oldu :) hayatım boyunca yaşadığım şehirden, iş nedeniyle başka bir şehre geldim. ilk başta zorlandım, ağladım, ailemi, arkadaşlarımı özledim. sonra burda da bi çevrem oldu, yavaş yavaş alıştım. eskileri daha az arar oldum. yakında evleniyorum da, valla hiiiiç eski şehrimi özleyeceğimi sanmıyorum. eşimle gider gezeriz diyoruz :)
Allah daim etsin:16:
fakat sız ıs nedenıyle degıstırmıssın bızde ıs nedenıyle gıtsek ucarak gıdıcem:52:

ben de yaptım oldu:) hem de tek başıma yaptım iş nedeniyle uzun zaman önce..hayat sevdiğin olunca heryerde güzel de ailemi büyüdüğüm yeri de özlemiyor değilimm neyseki canım kocam yanımda allah onu başımdan eksik etmesin

benim de uzun zamandır aklımdan geçen tek şey bu. buralardan kaçıp gitmek. başka bir şehirde yeniden başlamak. ne güzel olurdu. ama eşim, ahhh ahh bir ikna olsa. o kadar inatçı ve ve o kadar kalıplara düşkün ki. ona tam bir delilik geliyor. ama neden ki yaşadığın yer sana huzur vermiyorsa, mutlu değilsen neden zorla yaşayasın ki. tamam sevdiklerin, ayrılık, gurbet falan ama. bazen insanın kendine özel alana hatta kendine özel şehre ihtiyacı oluyor. bırakın onlar misafiriniz olsun. sizde onların. kimse kesip atın demiyor ki.hem böylesi daha tatlı, daha kıymetli olur bence. insan hiç bir zaman elinin altındakinin değerini bilmiyor maalesef. ama her şeyden önce bir iş tabi, parasız olmaz işini bulduktan sonra istediğin yerde gül gibi yaşarsın. yeni başlangıçlar her zaman güzeldir. bence şunu hiç bir zaman unutmamalı. hayattaki en büyük risk hiç bir riske girmemektir. istediğin gibi olursa çok güzel olur, olmazsa yeniden denersin. ama hiç denemezsen ne olacağını merak etmekle geçer ömrün...

Ben yapamadım,yapamıyorum..6 AY İŞSİZ KALDIM,BUNALDIM,AĞLADIM..

2 sene oldu evleneli doğduğum,büyüdüğüm şehri terketmek zorunda kaldım :14:

Ama yapan yapabiliyor...biraz da gideceğin yere bağlı..

Allah kolaylık versin..

Son düzenleme:
Hanımlar bu konuda fıkırlerınızı cok merak edıyorum.
Yenı bır sehırde, hıc bılmedıgınız bır sehırde hayat kurmak delılık mıdır sızce?
Durduk yere yapmak belkı cok mantıksız gelıyor kulaga.
Zaten bu hadı gıdıyoruz denınce yapılabılecek bısey degıl.
ben sadece sızlerın fıkırlerınızı almak ıstıyorum kı yanlıs dusuncelerımıde goreyım.

Mesela suan yasadıgımız yerı cok sevıyorum.dogdugum yer alıstıgım yer bıldıgım yer;
Ama ınsanlardan yoruluyorum artık kısa bır sure sonra evlenecegım nasipse.
yenı bır hayat kurucaz ama burda olmak burayı sevmek, huzur vermeye yetmıyor sanırım.
uzaklasırsak huzur bulmamız kolaylasır mı?
insanlardan uzaklasmak çözüm olur mu.?
belkı suan kı streslı konumdan dolayı boyle bı dusunceye kapıldım.
yenı sehırde gıdıp hayat kurmak ıs bulup calısmak cocuk oyuncagı degıl farkındayım.
fıkırlerınızı merakla beklıyorum.
gec cevap verırsem kusuruma bakmayın sımdıden tesekkurler.

Tam olarak dediğiniz şeyi yaptım şu an üç haftadır yeni bir şehirde, yeni bir iş ortamında ve yeni bir evde hayatıma devam ediyorum. Henüz sonucu söylemek için çok erken. Durumumu söyleyeyim artık 30 na merdiven dayamış biri olarak kendi memleketimde ailemle rahat bir şekilde yaşayıp, ideal ötesi harika diye nitelendirilebilecek bir iş ortamımı sırf kendime ait bir dünya olmadığı için, kendi ayaklarım üzerinde durmak ve de artık bana küçük gelen kendi memleketim bile olsa öyle daha büyük bir şehire gittim. Çevremde çok farklı tepkiler oldu elbetteki büyük bir direnç ama çok şükür siz karar vermişseniz herşey öyle bir kolaylaşıyorki elbetteki ordaki kurulu düzen rahatlık yok ama özgürüm, kendime ait bir evim var. Hala aile ile yaşamın verdiği sınırlayıcı ruh hali üzerimde ama o da geçer bir şekilde. İlerde 80 90 yaşıma geldiğimde evet ben birşey yaptım, birşey başardım diyebileceğim olay bu. Ama şunu da diyeyim gideceğiniz şehri çok iyi tartın yaşamak istediğiniz şehir olsun, işiniz belli olsun yani bir şekilde tanıyın şirket kuralıdır ar-ge yapılmadan yatırım yapılmaz tabi her noktasına kadar mümkün değil inceleyemezsiniz birazını da şans takdire bırakın ve dua edin iyi olması için sonucun.

Back
X