• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir şehir

bursa çok pahalı. bi de çok dağınık. ben orda yaşayasam arabam yoksa kendimi keserdim sanırım. eskişehire gidin :)

Şahıs sabah yola çıkıyor lüks arabasıyla tüm ilçeleri tek tek geziyor gün boyu biz kimiz ki :)))
Ay çok güldüm buna :) insanlar değişik istanbulu yaşayamıyorsunuz demek istiyor heralde ama trafik dese daha mantıklı. Neyse lüx arabamla bikaç semt daha gezeyim,trafik hafiflemişken :)
Bursa candır. Trafiği berbatlaşıyor ama olsun. İstanbuldan sonra ilaç gibi gelir. Her bütçeye uygunda yaşanır,korkmayın. Çok doğru bir karar vermişim diyeceksiniz :)

Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?

hayırlısı olsun sıkmayın canınızı...mutluluğa gelince bu biraz zaman alır.boşanmak yeni bir şehir ve düzen....sıkıntılı bir dönem yaşarsınız ama mutlu olmucanız anlamına gelmez bence...

gözünü seveyim istanbula alıştım derken en fazla 3 - 4 merkezi ilçe arasında gezip tozdunuz

arabanız bile yok kanımca, kirayı dert ettiğinize göre

nerden gelip iiiiiiiiğğğğğğssssstanbula alıştınız?

püfff:işsiz:

Sarıyerdeki yalılar komple senin mi bacım
Bu nasıl bi konuşma tarzı nasıl bi küçümseme

Eşimle boşanma aşamasındayız ve boşanma konusunda kararlıyım.devlet memuruyum cocugum yok istanbulda yalnız yaşıyorum.ailem memlekette. Boşanma durumundan dolayı tayin isteme hakkım var.istanbula alıştım ama kiralar pahalı işteyi yogun samimi oldugum arkadaşlarım tayin aldırdı gitti.memleketime gitmeyi pek istemiyorum çok küçük dedıkoducu bir çevre. Başka bir ile gitsem ev tutucam annem babamda gelecek.aklımda bursa var.yeni bir şehir yeni bir hayat mutlu olur muyum acaba?

Bursa candır :KK200:

Bursa okuduğum ve hayran olduğum şehir bende yeri ayrıdır, çok özlüyorum, dağ deniz bir arada, alış verişi bol sıkılmazsınız, trafik oluyor biraz ama İstanbul'dan sonra burayı tercih edecek birinin düşüneceği bir sorun değildir, sakin bir yer değil küçük şehir değil çünkü biraz da ne istediğinize bağlı

Back
X