Yeni bir şeylere başlamaya üşeniyorum

denizinmavisi

Muhakkak, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
1.551
1.740
133
Herkese iyi geceler. İlk konumu açmış olmaktan dolayı az biraz heyecanlıyım. Kafama takılan bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ben 29yaşında, iş güç sahibi bir insanım. Vaktiyle bir ilişkim olmuştu,uzun da sürmüştü fakat biz 3 yıl içinde toplasan 6-7 kez anca buluşmusuzdur, o yüzden evcilik oyunu mu oynuyorduk, gerçek miydi idrak edemediğim bir ilişkiydi. Zaten uzun zamanda önce de bitti gitti.

Şimdi asıl sorunum şu, uzun zamandır yalnızım ve artık hayatıma birileri girsin, beni sevsin, hatta evleneyim çocuklarım olsun istiyorum. Dert yanıyorum sürekli insanlara,işte niye benim hayatımda kimse olmuyor filan diye, bu hafta içinde 3 arkadaşım ayrı ayrı aradı ve beni birileriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Daha bu haberi duyar duymaz nasıl bir huzursuzlandım anlatamam.

E ben sevmek sevilmek istiyorum, evleneyim yuvam olsun istiyorum, insanlar da sağolsunlar uygun gördüğü birilerini tanıştırmak istiyorlar. Böyle tanışmak diyince kızlar ayaklarım geri geri gidiyor, ruhum darlanıyor. Zor geliyor kısacası git yine tanış, anlat kendini, o anlatsın, zaten tam olarak karakterimi ortaya koyamıyorum kendimi kasmaktan. Bir şeyleri bahane ediyorum sürekli, yok yaşı şöyle, yok memleketi şöyle diye.Size sorum şu, acaba psikolojik bir sıkıntım olabilir mi ki, ya da geçmişte uzaktan ilişkinin adaptasyonuna alıştığım için(zırt pırt hazırlan buluş durumu yok)mi zor geliyor gidip birilerini tanımaya çalışmak. Benim gibi tanışmaya bile üşenen var mı, nasılsa yine olmayacak o uyumu sağlayamayacağım boşuna gidiyorum diyen? Hiç aşık olamazsam bir daha?

Artık şüpheci oldunuz ki bu normal hayal kırıklıkları ve cok denemek sizi bıkkınlaştırdı motivasyonunuz düştü ve kendinize saygınızı düşürmüş olabilir.Bu hayatta şöyle bir şey vardır bir kere mutlu olmak istiyorum sevileyim istiyorum dediğimiz vakit borçlusunuz hayata ..Yani bu hayatı yaşamanız için evlenmeniz gerektiğini biliyorsunuz sevmek sevilmek gerektiğini.O zaman şunu da diyebiliyoruz biz hayatta herkesin bir kere de olsa şansa ihtiyacı vardır.Bu şansı mecbur vereceksiniz ve fazla takıntılı olmayacaksınız fazla kural yok ve minimalist duygularla minimalist mantıkla hareket etmeniz gerekcek çünkü zaman geçtimi her şey çok geç olur ve sorunlar alır başını gider..

Bende kimseyle tanışmayı sevmiyorum kendimi kötü hissediyorum ilk baş tanıyıp hoşlanmam lazım sonra birşeyler gelişsin istiyorum peri masalı gibi biraz galiba ama tanıştığın insanla en kötü arkadaş olursun bence birine şans ver belki kaderin odur

Kendine şans ver. Evlenmek için evlenme tabii ki kimseyle. Ama belki hoşlanacaksın. Önceki ilişkin seni baya boğmuş belli ama böyle sürecek diye bir şey yok.

Birini tanımak değil birini görmek bile istemiyorum ben insanın yaşadığından sonra kimseye güvenmiyor ondandır hayırlı olanı nasip etsin

Ay insan aşık olmaya da üsenirmi bacım :) Karşıdan o elektriği al valla hiç kalmaz oyle bisey merak etme :)

Haklısınız bir bıkmışlık var. Geçtiğimiz senelerde de çok başarısız tanışma durumlarım oldu. Bu durumun saygımı ve özgüvenimi azalttığının farkındayım. Bir panik durumu da oluşmaya başladı yavaş yavaş, hayat geçiyor. Ve bu ilerleyen hayatta rağmen senin yerinde sayman...Hayata borçlusunuz demişsiniz, sevdim bunu. Teşekkür ederim:)

Özellikle ben de aramızda bir şey yokken tanıyım aşık olayım sonra o bana açılsın filan istiyorum:) Aslında bir kaç kez çevremde bulunan birilerine bir şeyler hissettim. Fakat bir şekilde sevgili olmadık, ayrı düştük bir nedenlerden. Bakalım hayırlısı:)

Kendine şans ver. Evlenmek için evlenme tabii ki kimseyle. Ama belki hoşlanacaksın. Önceki ilişkin seni baya boğmuş belli ama böyle sürecek diye bir şey yok.
Geçmişin izlerini taşıyorum sanırım hala, üstelik içimde artık hiç bir duygu yok, nefret ya da aşka dair. Fakat hayatıma devam etmekte zorlanıyorum. Dediğiniz gibi kendim için bir şans vermem lazım

Birini tanımak değil birini görmek bile istemiyorum ben insanın yaşadığından sonra kimseye güvenmiyor ondandır hayırlı olanı nasip etsin
Amin hepimiz inşallah hayırlılarıyla en iyi olanla buluşuruz. Ne kadar zor geçmişin hayal kırıklıklarını hala taşıyor olmak, bir yerden başlamak lazım sanırım.

Şimdi arkadaşların bu çocukların genel özelliklerini paylaşmıştır. Varsa kendi olmazsa olmaz kriterlerin, uymayanı ele. Aklına en çok yatanla da buluş. Öyle hergün görüşme diye bir durum zaten yok, kafanda çok büyütme tanıma olayını.

Hem sadece 7 kere gördüğün adama aşık mıydın ki? Belki de ilk defa gerçek bir ilişki yaşayacaksın.

Evet gerçek aşk nedir belki de bilmiyorum, bu konuda hemfikirim sizle. Aklıma yatanla görüştüm mesela diyelim ilk buluşmadan geliyorum, beynim boş bir levha gibi, hoşlandım mı acaba diye düşünüyorum. İnsan bunu düşünür mü normalde, hissettiysen mutlusundur, eve koşarak dönersin. Sanırım yaşadığım kötü deneyimler ruh halimde kötü izler bıraktı. Yine de denemeye devam edeyim en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…