- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi denizinmavisi
-
Ben sizi anliyorum.
Artık şüpheci oldunuz ki bu normal hayal kırıklıkları ve cok denemek sizi bıkkınlaştırdı motivasyonunuz düştü ve kendinize saygınızı düşürmüş olabilir.Bu hayatta şöyle bir şey vardır bir kere mutlu olmak istiyorum sevileyim istiyorum dediğimiz vakit borçlusunuz hayata ..Yani bu hayatı yaşamanız için evlenmeniz gerektiğini biliyorsunuz sevmek sevilmek gerektiğini.O zaman şunu da diyebiliyoruz biz hayatta herkesin bir kere de olsa şansa ihtiyacı vardır.Bu şansı mecbur vereceksiniz ve fazla takıntılı olmayacaksınız fazla kural yok ve minimalist duygularla minimalist mantıkla hareket etmeniz gerekcek çünkü zaman geçtimi her şey çok geç olur ve sorunlar alır başını gider..
Bıkmışlıktan oluyor bendede var o
Bende kimseyle tanışmayı sevmiyorum kendimi kötü hissediyorum ilk baş tanıyıp hoşlanmam lazım sonra birşeyler gelişsin istiyorum peri masalı gibi biraz galiba ama tanıştığın insanla en kötü arkadaş olursun bence birine şans ver belki kaderin odur
Geçmişin izlerini taşıyorum sanırım hala, üstelik içimde artık hiç bir duygu yok, nefret ya da aşka dair. Fakat hayatıma devam etmekte zorlanıyorum. Dediğiniz gibi kendim için bir şans vermem lazımKendine şans ver. Evlenmek için evlenme tabii ki kimseyle. Ama belki hoşlanacaksın. Önceki ilişkin seni baya boğmuş belli ama böyle sürecek diye bir şey yok.
Amin hepimiz inşallah hayırlılarıyla en iyi olanla buluşuruz. Ne kadar zor geçmişin hayal kırıklıklarını hala taşıyor olmak, bir yerden başlamak lazım sanırım.Birini tanımak değil birini görmek bile istemiyorum ben insanın yaşadığından sonra kimseye güvenmiyor ondandır hayırlı olanı nasip etsin
Şaka gibi dimi:) Alayım artık mümkünse ya inşallah teşekkür ederim.Ay insan aşık olmaya da üsenirmi bacım :) Karşıdan o elektriği al valla hiç kalmaz oyle bisey merak etme :)
Aynen yeni insan tanımaktan yıldımSizde de aynı hissiyatlar oluyor mu, ben bu duyguyla başa çıkamıyorum artık. Yaşam enerjimin kalmadığını hissediyorum. Zorluyorum kendimi bir şeylere, sonuç yine aynı malesef.
Ben bi insan tanıdım artık başkasını görmek tanımak istemiyorum ömrümü yedi niye sevdiysem onu unutayım yeterAynen yeni insan tanımaktan yıldım
Şimdi arkadaşların bu çocukların genel özelliklerini paylaşmıştır. Varsa kendi olmazsa olmaz kriterlerin, uymayanı ele. Aklına en çok yatanla da buluş. Öyle hergün görüşme diye bir durum zaten yok, kafanda çok büyütme tanıma olayını.
Hem sadece 7 kere gördüğün adama aşık mıydın ki? Belki de ilk defa gerçek bir ilişki yaşayacaksın.
Belki de en hayırlısı şimidilik yeni birini tanımamamızdır. Dertsiz başımıza dert mi arıyoruz ne:)Ben bi insan tanıdım artık başkasını görmek tanımak istemiyorum ömrümü yedi niye sevdiysem onu unutayım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?