Eski konuları okumayıp konu sahibini masum görenlere bilgi amaçlı bu cevabım, aşağıda bazı konularından alıntı yaptım, hasta halasının yanında kalmasına evde yalnız uyumaktan korktugu için karışır, annesinin kendisini kötü hisettiği için gelmesine karışır, 3. de adam artık demiş çıkmak bile istemiyorum çıksam da mesajlarınla rahatsız ediyorsun diye..
tipik özgüvensizlik olduğunu ve burada bahsedilen kadının da hala çooook güzel yada çoook iyi çok neşeli ve iyi olduğundan kıskanıldığını düşünüyorum.
ayrıca burası bir platform ve yorum yapma hakkımı hakaret etmediğim sürece engelleyemezsiniz.
VARAN 1
Eşimin çok sevdiği halası hastanede yatıyor ve umutsuz bir hastalık bu yüzden çok üzgün aynı zamanda benmde annem hastaneden 3gün önce çıktı dolayısıyla çok mutsuz ve gergindik
Eşim bazen hastanede kalıyor
Bu gece hastanede kalacağını söyledi ikinizde hastanedeydik o anda, dedi ki seni annenlere bırakayım tek kslamazsın bende kalırım, kalmam lazım bir sürü işim var dedim, o hayır dedi ben kalıcam olmazsa yarın kalırım annemlerde dedim. nerdeyse tartıştık yani o derece inatlaştık, ne bu ısrar dedi bana.
Neyse ben en sonunda tamam annemlere bırak dedim ama benim evde acil işlerim var 1saate biter gelir alır sonrada annemlere bırakırsın dedim, oda tamam dedi
Yaklaşık bir saat oldu mesaj attım işim bitti gelecek misin diye konuşma aynen şöyle
O: Çok istiyosan sen kal , korkarsın diye ısrar ettim ben
Ben: hastaneye dönmediysen gel
O: döndüm
Ben: o kadar acele haxırlandım uyuyamam 3 e 4 e kadar
O: yarın götürürüm yarın kalırsın annenlerde yarında hastanede kalabilirim
Ben:Çok zor sabah olucak benim için nasıl uyurum bilmiyorum
O: uyumaya çalış
Ve gelmedi korktuğumu söylediğim halde... o zaman niye ısrar ettin evde kalcam diye soracaksınız bana, aslında kalabilirim yani tv filan açarım ama onu denedim ve hiç umurunda olmadığımı gördü
**
VARAN 2
Annem aradı bugün beni kendini çok yanlız hissediyomış çok ağladı acaba ramazan boyunca bizde mi kalsa hem bize yemek yapar..!
Ben şok tabi
Önce bilgi vereyim konuyla alakalı: eşimin annesi yanlız değil eşi var yani ama adam eve geç gelen biri, eşim 3 kardeş iki erkek kardeşi daha var onlar da evli.. hafta da bir toplanılır yemek yenilir ailece, bunun dışında bayanlar toplanıp çay içerz vs.. çevresi de var eşimin annesinin arkadaşları var gün yapıyolar vs..60 yaşında eli ayağı tutuyo
Konuya dönelim
Tani ki reddettim , ben işten geliyorum istediğim gibi giyinip istediğim gibi hareket ediyorum evimde ben öyle rahat edemem yapamam asla olmaz dedim
Bi ayda istediğin gibi giyinmeyiver dedi!
Senin annen gelse ben reddetmezdim dedi
**
VARAN 3
Bende dedimki bi öylesin bi böyle gitmiycem diyosun benmle plan yapıyosun şimdi gitmek istiyosun ya söylediğin gibi gitme yada sen bilirsin dedim.
Nyse bu sabah beni işebırakırken kavga çıkardı bu senn yüzünden gidemedim mutlumusun şimdi dedi ben şok oldum
Zaten gitsemde bana mesaj atıyosun rahat vermiyosun dedi. Arkadaşlarının eşleri hiç mesaj atmıyomuş...
Şimdi sizlere soruyorum eşleriniz biyere gittiğinde iletişimi kesiyo musunuz?