- Konu Sahibi Evelyn_____
Bence git gayette güzel eğlen, kimse içinde kendini hırpalama. O kadın kim ki esinle aranda problem olsun. Madem ki kadın bilerek yapıyor, onun senin için takılacak hiç bir değerinin olmadığını göster.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben inanıyorum ki vakit varken mutlu ve huzurluyken her fırsatta eşler beraber güzel vakit geçirmeli. Bazen gitmek isteseniz de gidemiyorsunuz.Neden eşini hic bir ortamda tek bırakmasın?
Bu yapıda olduğunuz için arkadaşlarınızın eşleri izin vermeyeceğinden yalnızlığa mahkum olacaksınız :) (mesela yani:))Anlatamıyorum galiba ben mesela diyelim samimi rahat bir insanım herkese de öyleyim karşımda ki buna ne yapabilir?
siz üzülmeyin sonuna kadar haklısınız, birebir aynısını sevgilimle yaşadım, konunuzu okurken bile geçmişi şu an tekrar yaşıyormuşçasına sinirleniyorum . aynı anlattığınız tipte bi kadın, aynı anlattığınız eşiniz gibi bi adam, aynı olaylar. bu kadın yüzünden bir sürü kavgalar edilmişti asla sevgilisi ve bu kadın arasındaki dengeyi kuramadı. ve biz evimize kadar davet ettik. bana rica etti, o kötü biri değil onu tanı dedi diye tamam dedim önyargılardan arınayım belki kadın iyi niyetlidir dedim. kabul ettim. evde ağırladım kadını. ama o yemekte neler yaptığını neler söylediğini kendisi bile gördü şahit oldu. bu kadar iyi niyetime rağmen maalesef ki kadın, bizim sonumuzu hazırlayan faktörlerden birisi oldu. yine onun yüzünden bağırdı bir gün bana. çok başka sebeplerim de vardı ayrılmak için ama bu bardağı taşıran son damla oldu terkettim.bir kadın eşinin çevresindeki kadınlardan sadece birisinden hoşlanmıyorsa, hissettiği şeyler olumsuzsa altından her zaman birşeyler çıkıyor. iki kere iki bu. elin kadını nasıl eşinden değerli olabiliyor, bu kavgaları göze alabiliyorlar anlayamıyorum, anlayamadım, ve anlayamayacağım...İşte beceremiyorum bunu
Yani biz daha önce bu kadın hakkında konuştuk hatta eşim davranışları hakkında bana hak vermişti
O yüzden bana onun evine gitmeyi teklif etmesine dayanamadım artık
Genelde konu sahibi gibiler yanlız kalıyor nedenseBu yapıda olduğunuz için arkadaşlarınızın eşleri izin vermeyeceğinden yalnızlığa mahkum olacaksınız :) (mesela yani:))
Bu yüzden yalnız kalıcaksam kalıyım bunu normal karşılayanlar gibi olmaktansa yalnız kalayım.Genelde konu sahibi gibiler yanlız kalıyor nedense![]()
Askında cevabı basit gerçekten sevmeyen değer vermeyen bir insan 3. Şahıslar yüzünden eşiyle kötü olmayı göze alır. Bence.siz üzülmeyin sonuna kadar haklısınız, birebir aynısını sevgilimle yaşadım, konunuzu okurken bile geçmişi şu an tekrar yaşıyormuşçasına sinirleniyorum . aynı anlattığınız tipte bi kadın, aynı anlattığınız eşiniz gibi bi adam, aynı olaylar. bu kadın yüzünden bir sürü kavgalar edilmişti asla sevgilisi ve bu kadın arasındaki dengeyi kuramadı. ve biz evimize kadar davet ettik. bana rica etti, o kötü biri değil onu tanı dedi diye tamam dedim önyargılardan arınayım belki kadın iyi niyetlidir dedim. kabul ettim. evde ağırladım kadını. ama o yemekte neler yaptığını neler söylediğini kendisi bile gördü şahit oldu. bu kadar iyi niyetime rağmen maalesef ki kadın, bizim sonumuzu hazırlayan faktörlerden birisi oldu. yine onun yüzünden bağırdı bir gün bana. çok başka sebeplerim de vardı ayrılmak için ama bu bardağı taşıran son damla oldu terkettim.bir kadın eşinin çevresindeki kadınlardan sadece birisinden hoşlanmıyorsa, hissettiği şeyler olumsuzsa altından her zaman birşeyler çıkıyor. iki kere iki bu. elin kadını nasıl eşinden değerli olabiliyor, bu kavgaları göze alabiliyorlar anlayamıyorum, anlayamadım, ve anlayamayacağım...
Neyi ya neyi normal karşılamak sosyalleşmek mi ne olsun istiyorsunuz evlenince kocalarınız bir tek sizle mi muhattap olsun cins olarakBu yüzden yalnız kalıcaksam kalıyım bunu normal karşılayanlar gibi olmaktansa yalnız kalayım.
Eşin yanlış davranmış gerçekten. sanki inadına yapar gibi. eşim huzursuz oluyorsa, istemiyorsa , elin kadını için neden eşimi kırayım ki. bu size yapılan saygısızlıktır. eşinizi tek göndermeyin. kavga etseniz de sorun çözülecek gibi durmuyor. artık dişinizi sıkıp katlanacaksınız ama bir daha emrivaki yapmaması hususunda kesin dille uyarın bence.Merhaba herkese
Bir önceki konuma yazamadım sonuç olarak kv gelmedi bize
Neyse yeni konuma geçiyorum direk
Eşimin işyerinde çalışan bi kadın vardı oradan ayrıldı ama çok çok nadir de olsa işle ilgili bazı bağlantıları olabiliyor
Neyse biz bu kadın yüzünden bi kaç kere kavga etmiştik geçmişte çünkü lafını sözünü bilmeyen çekinmeyen bir kadın yani ben böyle davranıyorum ama karşımdaki acaba bundan rahatsız olur mu diye düşünmeyen aşırı rahat biri...
Biz kavga etmiştik yine bu kadın yüzünden eşimle ve eşim bir türlü anlamadı benim rahatsızlığımı hani birini sevmezsiniz huzursuz olursunuzya emimim birçoğunuza olmuştur. Kadınında beni sevmediğine adım gibi eminim. Öyle bir soğukluk varki aradabunu size anlatamam
Yani kadın evli zaten yok işte benim kocamda gözü var gibi bir düşüncede asla değilim ama inanılmaz huzursuzum.
Neyse bu kadın eşime mesaj atıyor bugün eşimde beni aradı bizi iftara davet ediyor dedi. Sadece bizi değil yine eşimin iş yerinden bir çifti daha çağırmış..
Sana söylemeden cevap yazmadım dedi
Bende istemediğimi bi bahane bulmasını söyledim ama eşim bahane bulamam filan dedi kapattık
Ben dayanamadım mesaj attım gitmek istemiyorum diye
O da, gidebileceğimizi söyledim yazmış.
Tabi ben çok kötü oldum ama kavga etmeyelim diye akşam konuşuruz yazdım
Hem bana soruyo hem kendi kendibe karar veriyo
Yani ben aynı durumda olsam eşimle aram bozulmasın diye reddederdim ama o kadınla arası bozulmasın diye beni reddetti!
Evet ne sandın sen şekerim :)Neyi ya neyi normal karşılamak sosyalleşmek mi ne olsun istiyorsunuz evlenince kocalarınız bir tek sizle mi muhattap olsun cins olarak
evde ağırlamayı bile kabul ettim, çünkü kendisi de kadının davranışlarını açıkça görsün istedim. ve gördü de. kadının normal bir arkadaş gibi davranmadığını, bana söylediği lafları herşeyi gördü, çok net anladı. görülmeyecek gibi değildi zaten. ama ona rağmen eşim hayat arkadaşım dediği bana yine o kadın yüzünden bağırıp çağırdı,herşeyi göze aldı. evet aldatmadığını ben de biliyordum, aralarında birşey olmayacağını da biliyordum. güvensizliğim yoktu ondan yana. benim tüm derdim, sizin konunuzda olduğu gibi 3. bir şahıs için, hem de açıkça kendisine yürüyen bir kadın için eşim dediği insanı değersizleştirmesiydi, rahatça kırabilmesiydi sevgiliyken bile çok zor olan bu durumu evli olsaydık düşünemiyorum bile. daha sonra sakinleşince tekrar konuşmayı mı deneseniz acaba, hayır yani çok mu zor hayatından çıkarıp atmak mesafe koymak gerçekten anlamıyorum. bir şekilde iş vs nedenlerle hayatımdan çıkaramıyorsam ve eşim bu kişiden hoşlanmıyorsa mesafeyi koyarım yani. inanın yıllar önceki bu olayı yeni yaşıyormuş gibi sinirliyim bunları yazarkenAskında cevabı basit gerçekten sevmeyen değer vermeyen bir insan 3. Şahıslar yüzünden eşiyle kötü olmayı göze alır. Bence.
Bence siz konuyu saptırıyodunuz ne sosyalleşmesi ya bizim zaten bi çevremiz vardı iş yerinden komşularımz atkadaşlarımız akeabalar vs demek ki bu kadın olmasa sosyalleşemeyeceğiz vay be.Neyi ya neyi normal karşılamak sosyalleşmek mi ne olsun istiyorsunuz evlenince kocalarınız bir tek sizle mi muhattap olsun cins olarak
Eşin yanlış davranmış gerçekten. sanki inadına yapar gibi. eşim huzursuz oluyorsa, istemiyorsa , elin kadını için neden eşimi kırayım ki. bu size yapılan saygısızlıktır. eşinizi tek göndermeyin. kavga etseniz de sorun çözülecek gibi durmuyor. artık dişinizi sıkıp katlanacaksınız ama bir daha emrivaki yapmaması hususunda kesin dille uyarın bence.
Şimdi eski konularınıza baktım ,bana kalırsa siz değer konusunu yanlış yerde arıyorsunuz çünkü hep 3. Şahıslarla kendinizi karşılaştırmışsınız .ve hep aynı şeyi söylemişsiniz ,bana değer verseydi şuna böyle derdi,yapardı vs vs
Değer vermek bu değil ; eşiniz de sizin karşınıza geçip sen bana değer verseydin bu şekilde arkadaslarıma karışmazdın ,beni o davette yalnız bırakmazdın dese ne olur ?
Benim eşimin de işyerinde bayan arkadaşları var ,grupları var ,evlendik diye şu şu kişileri sevmedim,omlarıyla görüşmeni istemiyorum gibi birşey demeye hakkım olduğunu düşünmüyorum .
Ben şimdi annemlerdeyimEvelyn_____ son durumlara üzüldüm. Şimdi nasılsınız?
Evi terkedip annenize gitmişsiniz ve tek sorun kadının çok iyi olması ve iftar daveti öyle mi? Enteresan insanlar ya.Ben şimdi annemlerdeyim
Annesi bana mesaj atıp duruyo yok işte git yok işte o çok iyi bi kadın vs vs
Ya oğlu üzerime yürüdü bunun üzerine kalkıp gitmemi nasıl ister
sizde fazla mı uzatmayı seviyorsunuz kusura bakmayın daBir seçim yapmasını istiycem sanırım
Çünkü kendisinin sevmediği biri olsa bana selamı bile yasaklar
Evet aynen öyleEvi terkedip annenize gitmişsiniz ve tek sorun kadının çok iyi olması ve iftar daveti öyle mi? Enteresan insanlar ya.
Ya ben bu saatten sonra nasıl gideyim bana ettiği laflardan sonra,sizde fazla mı uzatmayı seviyorsunuz kusura bakmayın da
nebu böyle kv gelsin yok yooook gelmesin
arkadaşa gidelim yok yooook gitmeyelim
haklı olabilirsiniz ama bu uzatılacak bişey değil
gidin bence