Yeni bir sorun

Ya ben bu saatten sonra nasıl gideyim bana ettiği laflardan sonra,
Siz konuyu okumamışsınız bence çünkü yok kv gelmesin yok arkadaşa gitmeyelim kadar basit değil konu
ben ilk yazdığınız konu açtığınız paragrafı okudum
devamını okumak gibi bir zorunluluk yok ki çemkiriyorsunuz
daha sonra yazdıklarını ne bileyim

devamını daha sonra okudum ailesinin yanında kavga etmişsiniz
bu saatten sonra tabi gidilmez

ben ilk yazdığınız konu açtığınız paragrafı okudum
devamını okumak gibi bir zorunluluk yok ki çemkiriyorsunuz
daha sonra yazdıklarını ne bileyim

devamını daha sonra okudum ailesinin yanında kavga etmişsiniz
bu saatten sonra tabi gidilmez
Çemkirmek ne demek terbiyeli olun biraz
Kimseye zorla okutmuyoruz ama okumayınca yanlış yorumlar yapılıyo işte

Bence deger veren insan esinin arkadaslarini sevse de sevmese de kabul eder
Deger veren bir es , esini arkadaslari karsisinda zor durumda birakmaz , ikilemde birakmaz , kendisini secilecek esya gibi baskalari ile kiyaslamaz

Mesela benim kocam bana cok deger veriyor , hicbir zaman arkadasin mi ben mi ikilemine suruklemiyor , zaten kendisi bilir ki benim en degerlim ama beni hicbir zaman inaanlara , dostlara , arkadaslara karsi zor durumda birakmaz

Bence siz esinize hic deger vermiyorsunuz

Öyle bir hakkımız olmayacaksa neden evliyiz
Yani ben önüme gelene bunu sevmedim demiyorum ki
Bana karşı hiç sorumluluk hissetmiyo bence şunuda söyliyim zamanında aynısını o bana yaptı hemde bi kuz arkadaşım için ve ben aptal gibi onu dinledim

Ben şimdi annemlerdeyim
Annesi bana mesaj atıp duruyo yok işte git yok işte o çok iyi bi kadın vs vs
Ya oğlu üzerime yürüdü bunun üzerine kalkıp gitmemi nasıl ister
Olayın bu raddeye gelmesi kötü olmuş gerçekten sadece bu kadına özelse görüşmek evine gitmek istememeniz eşiniz gitmek için ısrar etmemeliydi. Hele ki üzerinize yürümesi. Ama genel olarak kıskanç ve baskıcı bir tavrınız varsa bu olay eşiniz açısından bir patlama sebebi olabilir

Son birkaç konunuzu hatırlıyorum sizin aranızda genel bir sorun var zaten, iletişim kuramama, değer verme, eşinizin işyerinde ki Facebook hesabı aslında dolayısıyla güven problemi ve sizin her tartışmada annenize gitmeniz. Annenizin evine giderek problemleri çözemezsiniz, çözülmeyecek noktaya geldiyse de zaten yapılacak şey belli.

Öyle bir hakkımız olmayacaksa neden evliyiz
Yani ben önüme gelene bunu sevmedim demiyorum ki
Bana karşı hiç sorumluluk hissetmiyo bence şunuda söyliyim zamanında aynısını o bana yaptı hemde bi kuz arkadaşım için ve ben aptal gibi onu dinledim

Ben şimdi annemlerdeyim
Annesi bana mesaj atıp duruyo yok işte git yok işte o çok iyi bi kadın vs vs
Ya oğlu üzerime yürüdü bunun üzerine kalkıp gitmemi nasıl ister
Onun da size yapması yanlış .Tabiki hakkımız yok,neden olsun ki ?evlenirken kendimize eş seçiyoruz ebeveyn değil ,ne benim arkadaşıma karışılır ,ne de ben aynı şekilde karışırım .

Bence deger veren insan esinin arkadaslarini sevse de sevmese de kabul eder
Deger veren bir es , esini arkadaslari karsisinda zor durumda birakmaz , ikilemde birakmaz , kendisini secilecek esya gibi baskalari ile kiyaslamaz

Mesela benim kocam bana cok deger veriyor , hicbir zaman arkadasin mi ben mi ikilemine suruklemiyor , zaten kendisi bilir ki benim en degerlim ama beni hicbir zaman inaanlara , dostlara , arkadaslara karsi zor durumda birakmaz

Bence siz esinize hic deger vermiyorsunuz
Tam tersi o bana değer vermiyor
İş arkadaşı desem değil çıkmış gitmiş kadın hayır onu bu kadar önemli yapan ne acaba
Evet bende bu durumda olsam eşim istemese benimle gelmek ben onu üzmemek için gitmem vakti zamanında gitmedim de bu açıdan düşündünüz mü hiç?

Olayın bu raddeye gelmesi kötü olmuş gerçekten sadece bu kadına özelse görüşmek evine gitmek istememeniz eşiniz gitmek için ısrar etmemeliydi. Hele ki üzerinize yürümesi. Ama genel olarak kıskanç ve baskıcı bir tavrınız varsa bu olay eşiniz açısından bir patlama sebebi olabilir

Son birkaç konunuzu hatırlıyorum sizin aranızda genel bir sorun var zaten, iletişim kuramama, değer verme, eşinizin işyerinde ki Facebook hesabı aslında dolayısıyla güven problemi ve sizin her tartışmada annenize gitmeniz. Annenizin evine giderek problemleri çözemezsiniz, çözülmeyecek noktaya geldiyse de zaten yapılacak şey belli.

Evet saydığınız sorunlar var daha bunlar çözülmemiş..
Ben konuşma taraftarıyım ama onun yaptığı şey bağırıp çağırmak ilgisizlik desen tavan yapmış
Ben ilk defa ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum
Ben çok isterdim kendini düzeltsin ama düzeltmiyosa artık beni üzmesine izin veremem
Şimdi durum nasıl ? Eşiniz akşam gidecek mi?
Bilmiyorum haberim yok

Hayırlı iftarlar bence eşiniz gitti sizin içinde mahçup mahçup hasta vs diye yakan uydurdu ne desin yazık, gelen çiftlere ve ev sahinine bakıp benim eşim neden sorunlu diye de düşünüp üzülüyordur.
Ben bu konunun buraya gelmesine inanın çok üzüldüm, kendi elinizle yaptınız belki de şuan gülerek iftar açıyor olurdunuz en güzel kıyafetinizle tatlı dilinizle...
Bence alın başınızı kendinizle bir daha konuşun yazık ettiniz

Yani bazı yorumlara çok şaşırdım. Elbette bir insan eşinin her görüştüğü kişiden haz etmeyebilir, uzak durmak isteyebilir. Neden herkes kadından anlayış ve idare etmesini beklemiş anlamadım. Bence adam eşine saygı duyan değer veren biri olsaydı tamam der geçerdi. Hayır şu anda iş arkadaşı bile değilmiş o kadın yüzyüze bakılıp ayıp olsun. Konu sahibi bence yüzde yüz haklısınız. Eğer bu durum sürekli başka kişilerle de yaşanmıyorsa kesinlikle hak verdim size.

Hayırlı iftarlar bence eşiniz gitti sizin içinde mahçup mahçup hasta vs diye yakan uydurdu ne desin yazık, gelen çiftlere ve ev sahinine bakıp benim eşim neden sorunlu diye de düşünüp üzülüyordur.
Ben bu konunun buraya gelmesine inanın çok üzüldüm, kendi elinizle yaptınız belki de şuan gülerek iftar açıyor olurdunuz en güzel kıyafetinizle tatlı dilinizle...
Bence alın başınızı kendinizle bir daha konuşun yazık ettiniz
Bence eşim ve onun gibi düşünenler sorunlu
Sayfalarca kadını ve eşimin bana onun uğruna nasıl davrandığını anlattım
Demek ki anlamak için illa yaşamak gerekiyor
Yani bazı yorumlara çok şaşırdım. Elbette bir insan eşinin her görüştüğü kişiden haz etmeyebilir, uzak durmak isteyebilir. Neden herkes kadından anlayış ve idare etmesini beklemiş anlamadım. Bence adam eşine saygı duyan değer veren biri olsaydı tamam der geçerdi. Hayır şu anda iş arkadaşı bile değilmiş o kadın yüzyüze bakılıp ayıp olsun. Konu sahibi bence yüzde yüz haklısınız. Eğer bu durum sürekli başka kişilerle de yaşanmıyorsa kesinlikle hak verdim size.
Kesinlikle
Zaten bana saygısı sevgisi olsa elalemin kadınları yüzünden beni üzmez
İçimde hiçbirşey bırakmadı
En çok da şok olduğum eski konuları açmasıydı
Aylar önce eltimle bi sorun yaşadık
Durduk yere bana laf atıyordu hatta bazen herkesin içinde yaptı bunu
Bende öyle laf çarpmayı becerebilen biri değilim neyse eşime dert yandım
Oda bana hak verdi ya cevabını ver yada görüşme dedi öyle kapandı konu
Kavga anında eltimin adı geçti işte benim yüzümden ona uzak davranıyo uş gibi birşey söyledi ben şok oldum
Yani bilmiyorum eşime ve o annesine göre herkes melek ben suçluyum

tedaviyi kabul dahi etmiyorsunuz çünkü sorunlu olduğunuzu anlamamakta ısrarcısınız, eski konularınıza bile baktımbu kadın ilk ve tek değil hep 3. Şahıslarla kendinizi karşılaştırmışsınız .ve hep aynı şeyi söylemişsiniz ,bana değer verseydi şuna böyle derdi bana değer verse onunla konuşmazdı bilmem ne.
ama şuan acayip haklısınız, o adamdan kesinlikle boşanın. çünkü adama üzüldüm asosyal olacak bu gidişle somurtkan biri ile hiç bir hayatı kalmadan öyle ot gibi yaşayacak.
gezsin tozsun neşeli insanlarla olsun, hayat kısa.

konu sahibi hep 3. kişilerle dertli , tek dert okuyup yorum yapmıyor burada kimse eski konulara da bakıyor ki fikir sahibi olsun.
hep o hep o, 3. şahışlar hep tü kaka, neden konusmus vs.

Tam tersi o bana değer vermiyor
İş arkadaşı desem değil çıkmış gitmiş kadın hayır onu bu kadar önemli yapan ne acaba
Evet bende bu durumda olsam eşim istemese benimle gelmek ben onu üzmemek için gitmem vakti zamanında gitmedim de bu açıdan düşündünüz mü hiç?
işte çok fedakarlık yapmayacaksın eninde sonunda diyecek size GİTSEYDİN beni takmasaydın
evinize yine dönersiniz bir şekilde çünkü zırt pırt çok gitmişsiniz annenize
anne ye de üzüldüm yazık kadın hep üzülüp durmuştur sizin hep gelip gittiğinizde
bu arada biraz sakin oruç sarsıyor sizi herhalde :)

tedaviyi kabul dahi etmiyorsunuz çünkü sorunlu olduğunuzu anlamamakta ısrarcısınız, eski konularınıza bile baktımbu kadın ilk ve tek değil hep 3. Şahıslarla kendinizi karşılaştırmışsınız .ve hep aynı şeyi söylemişsiniz ,bana değer verseydi şuna böyle derdi bana değer verse onunla konuşmazdı bilmem ne.
ama şuan acayip haklısınız, o adamdan kesinlikle boşanın. çünkü adama üzüldüm asosyal olacak bu gidişle somurtkan biri ile hiç bir hayatı kalmadan öyle ot gibi yaşayacak.
gezsin tozsun neşeli insanlarla olsun, hayat kısa.
Yazdıklarımı okumanıza rsğmen böyle bi yorum yapıyorsanız anlama kabiliyetinizde sıkıntı var yada sizde o kadın gibi birisiniz
Önce siz tedavi olun konumada yorum yapmayın lütfen
İyi günler

işte çok fedakarlık yapmayacaksın eninde sonunda diyecek size GİTSEYDİN beni takmasaydın
evinize yine dönersiniz bir şekilde çünkü zırt pırt çok gitmişsiniz annenize
anne ye de üzüldüm yazık kadın hep üzülüp durmuştur sizin hep gelip gittiğinizde
bu arada biraz sakin oruç sarsıyor sizi herhalde :)
Evet yapmayacaksın
Onlarda üzülüyorlar tabi ama başka gidecek yerim yoktu üzerime yürüyen bi adamın yanınada gidemezdim

Yazdıklarımı okumanıza rsğmen böyle bi yorum yapıyorsanız anlama kabiliyetinizde sıkıntı var yada sizde o kadın gibi birisiniz
Önce siz tedavi olun konumada yorum yapmayın lütfen
İyi günler
evet bende o kadın gibi özgüvensiz insanlar tarafından kıskanılan, neşeli şen şakrak biriyim doğru.

Back
X