- 25 Haziran 2017
- 356
- 104
- 18
- 28
- Herkese öncelikle iyi aksamlar burda konu acmistim kiz arkadasim kiz kardesiyle beraber evden atılmisti babasini kucuk yasta kaybetti babannesiyle yasiyordu kadin evden atmisti herneyse gelelim konuya...
- Bu kiz arkadasim anne tarafiyla yasamaya basladi onlarlada kavga etmis evden cekip gitmis,dun ben evde yoktum arkadasimda kalmistim o kiz arkadasim bize gelmis anneanneme beni sormus evde olmadigimi demis arkadasim bizde 1-2 saat oturup gitmis.
- Bende sabah kendi evime gelirken bu arkadasimin kucuk kiz kardesi beni aradi 15 16 yaslarinda ablam sizdemi telefonu kapali dedi bende dun bize gelmis birkac saat oturmus gitmis dedim basladi bu kiz bana telefonda agza alinmayacak laflar demeye kufur etmeye (akliniza gelebilecek her kufur ve tehdit) ablam sizde demi onu saklıyosunuz gizliyosunuz ablamin dunden beri telefonu kapali kayboldu yok ortaliktan dedi bendr agzini topla kucuksen kucuklugunu bil terbiyesiz evden atildinizda ben size kac gun evimi actim bizde kaldiniz nankorluk yapma terbiyesiz ablan bizde degil koskoca kizi ben evime neden saklayayim gelde bak evime dedim. O da ben sizin evinize polisle gelicem mahkemeye vericem sizi dedi yüreğin varsa verirsin polis ablani evde bulamadiginda da ben seni sikayet edicem iftira atmaktan dedim bu hala kufurler ediyo bana dayanamadim kizim sen nerdesin ben senin yanina bi geleyimde yuzume soyle agiz burun kaliyomu sende dedim o sira anneannem şahit oldu telefonda bağrışmalara anneannem kızım ne oluyo ablan bizde yok niye saklayalim ne kotulugumuzu gordunuz yaziklar olsun sana dedi anneanneme oyle bir kufurler etti ki sebi öldürürüm yaşlı bunak daha ne küfürler sonra pat kapatti telefonu.