• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir tecrübe edindim,kimseye iyilik yapılmazmış !

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
  • Herkese öncelikle iyi aksamlar burda konu acmistim kiz arkadasim kiz kardesiyle beraber evden atılmisti babasini kucuk yasta kaybetti babannesiyle yasiyordu kadin evden atmisti herneyse gelelim konuya...
  • Bu kiz arkadasim anne tarafiyla yasamaya basladi onlarlada kavga etmis evden cekip gitmis,dun ben evde yoktum arkadasimda kalmistim o kiz arkadasim bize gelmis anneanneme beni sormus evde olmadigimi demis arkadasim bizde 1-2 saat oturup gitmis.
  • Bende sabah kendi evime gelirken bu arkadasimin kucuk kiz kardesi beni aradi 15 16 yaslarinda ablam sizdemi telefonu kapali dedi bende dun bize gelmis birkac saat oturmus gitmis dedim basladi bu kiz bana telefonda agza alinmayacak laflar demeye kufur etmeye (akliniza gelebilecek her kufur ve tehdit) ablam sizde demi onu saklıyosunuz gizliyosunuz ablamin dunden beri telefonu kapali kayboldu yok ortaliktan dedi bendr agzini topla kucuksen kucuklugunu bil terbiyesiz evden atildinizda ben size kac gun evimi actim bizde kaldiniz nankorluk yapma terbiyesiz ablan bizde degil koskoca kizi ben evime neden saklayayim gelde bak evime dedim. O da ben sizin evinize polisle gelicem mahkemeye vericem sizi dedi yüreğin varsa verirsin polis ablani evde bulamadiginda da ben seni sikayet edicem iftira atmaktan dedim bu hala kufurler ediyo bana dayanamadim kizim sen nerdesin ben senin yanina bi geleyimde yuzume soyle agiz burun kaliyomu sende dedim o sira anneannem şahit oldu telefonda bağrışmalara anneannem kızım ne oluyo ablan bizde yok niye saklayalim ne kotulugumuzu gordunuz yaziklar olsun sana dedi anneanneme oyle bir kufurler etti ki sebi öldürürüm yaşlı bunak daha ne küfürler sonra pat kapatti telefonu.
Şimdi soruyorum size ben ne yapayım kac gun gelip bizde kaldilar evden atıldı anneannem evini acti onlara biz bunu hakedecek ne yaptık ?

Dava et diyecegim de cocuk oldugu icin bisey cikmaz.
Bidaha yuzlerine bakma, terbiyesiz insandan her sey beklenir. basina bela olur boylesi.

Ayy bu ne ya artı nasıl arkadaş olmussun şaşırdım resmen çirkef saygısınızın teki canım böyle insanlara iyilik yaramaz merhametten maraz dogar dedikleri bu tür insan içindir.Sadaka ver bence uzak dur bir daha görüşme ki ne olduklarını görmüşsün

Belli ki ablasını merak etmiş ve korkmuş. Sizin de sakladığınızı düşünmüş.
Yani pek güzel olmamış ama ne yapılabilir?
Kan davası güdecek değilsiniz.
Bundan sonra görüşmezsin onla olur biter.

Dava et diyecegim de cocuk oldugu icin bisey cikmaz.
Bidaha yuzlerine bakma, terbiyesiz insandan her sey beklenir. basina bela olur boylesi.
O kadar zoruma gitti ki elimizden biz ailecek her yardimi yapmaya hazirdik anneannem kiyamazdi onlara yetim diye koskoca kadina oyle kufurler ettiki bana demesi bu kadar degilde anneanneme ettigi kufurler cok zoruma gitti kadin cok kotu oldu

• Herkese öncelikle iyi aksamlar burda konu acmistim kiz arkadasim kiz kardesiyle beraber evden atılmisti babasini kucuk yasta kaybetti babannesiyle yasiyordu kadin evden atmisti herneyse gelelim konuya...
  • Bu kiz arkadasim anne tarafiyla yasamaya basladi onlarlada kavga etmis evden cekip gitmis,dun ben evde yoktum arkadasimda kalmistim o kiz arkadasim bize gelmis anneanneme beni sormus evde olmadigimi demis arkadasim bizde 1-2 saat oturup gitmis.
  • Bende sabah kendi evime gelirken bu arkadasimin kucuk kiz kardesi beni aradi 15 16 yaslarinda ablam sizdemi telefonu kapali dedi bende dun bize gelmis birkac saat oturmus gitmis dedim basladi bu kiz bana telefonda agza alinmayacak laflar demeye kufur etmeye (akliniza gelebilecek her kufur ve tehdit) ablam sizde demi onu saklıyosunuz gizliyosunuz ablamin dunden beri telefonu kapali kayboldu yok ortaliktan dedi bendr agzini topla kucuksen kucuklugunu bil terbiyesiz evden atildinizda ben size kac gun evimi actim bizde kaldiniz nankorluk yapma terbiyesiz ablan bizde degil koskoca kizi ben evime neden saklayayim gelde bak evime dedim. O da ben sizin evinize polisle gelicem mahkemeye vericem sizi dedi yüreğin varsa verirsin polis ablani evde bulamadiginda da ben seni sikayet edicem iftira atmaktan dedim bu hala kufurler ediyo bana dayanamadim kizim sen nerdesin ben senin yanina bi geleyimde yuzume soyle agiz burun kaliyomu sende dedim o sira anneannem şahit oldu telefonda bağrışmalara anneannem kızım ne oluyo ablan bizde yok niye saklayalim ne kotulugumuzu gordunuz yaziklar olsun sana dedi anneanneme oyle bir kufurler etti ki sebi öldürürüm yaşlı bunak daha ne küfürler sonra pat kapatti telefonu.
Şimdi soruyorum size ben ne yapayım kac gun gelip bizde kaldilar evden atıldı anneannem evini acti onlara biz bunu hakedecek ne yaptık ?
Biz bunu hakedecek ne yaptik? Diye soruyorsunuzya,cevabi "iyilik yaptiniz" dir. cunku iyiligin s..i vardir derler. Bilmem anlatabildim mi?

Anne tarafiyla anlasamiyor baba tarafiyla anlasamiyor madur olan insan susar biraz pasif kalir.bence arkadasinizla, kiz kardesiyndede,vardir bir seyler araya mesafe koyun boyle tiplerin ne oyapacagi belli olmaz

Ayy bu ne ya artı nasıl arkadaş olmussun şaşırdım resmen çirkef saygısınızın teki canım böyle insanlara iyilik yaramaz merhametten maraz dogar dedikleri bu tür insan içindir.Sadaka ver bence uzak dur bir daha görüşme ki ne olduklarını görmüşsün
Sanki ben koskoca ablasini alip ne yapacagim odaya mi kitlicembize gelmis gitmis diyorum kiz sakliyosunuz diye delirdim cildirdim hakkimi asla hela etmiyorum o kucugune

Belli ki ablasını merak etmiş ve korkmuş. Sizin de sakladığınızı düşünmüş.
Yani pek güzel olmamış ama ne yapılabilir?
Kan davası güdecek değilsiniz.
Bundan sonra görüşmezsin onla olur biter.
Ablasini merak etti de insan gibi konusabilirdi degilmi koskoca 65 yasindaki kadina kufur etmeye ne hakki vardi terbiyesizin biz ona evimizi actik evimizi actik diye mi kotu olduk ablasinin bi dunya arkadasi var gidip onlardan hesap sormaliydi onlar evlerini bile acmamisken bunlara biz kapimizi actik bizden kotusu yok

iletişiminizi kesin telefonlarını açmayın.ne halleri varsa görsünler
Engelledim sildim heryerden hakkimi asla helal etmiyorum
İyilik yapana iyilik yapılır. Böylece karsındaki hakediyor mu bilirsin
Haketmeyecek son insanmis
Yağmurlu havada su verme bunlara açık ve net!

Belli ki problemli tipler evden atan atana
Buyuguyle konusmadim kendi arkadasimla telefonlari kapali,ama kucugu ne lanet pislik bir seymis gercek seytan yuzunu gormus oldum

Biz bunu hakedecek ne yaptik? Diye soruyorsunuzya,cevabi "iyilik yaptiniz" dir. cunku iyiligin s..i vardir derler. Bilmem anlatabildim mi?
Kimseye iyilik yardim yapilmayacagini anladim yapmayanlar daha kiymetli

Anne tarafiyla anlasamiyor baba tarafiyla anlasamiyor madur olan insan susar biraz pasif kalir.bence arkadasinizla, kiz kardesiyndede,vardir bir seyler araya mesafe koyun boyle tiplerin ne oyapacagi belli olmaz
Arkadasim basli basina bi problem baba tarafin atti anne tarafinla iyi gecin dedim kavga etti anca onlarla onca akil verdik dinlemedi bu saatten sonra beni asla ilgilendirmiyor oda hele kardesi kucugu bi bulabilseydim denk gelseydim o kizi parcalayacaktim

Hiç unutmam, evden atılan bir arkadaşına evini açan kızın başı belaya girmişti. Ailesi zorla tutuyorlar diye ihbar etmiş, evde kalan kız da ailesinin baskısı ve korkusuyla onları desteklemiş. Sonu nasıl bitti bilmyorum. Durduk yere mahkemelik olmuşlardı. O yaşta bu bana ders oldu özellikle reşit olmayan kimseyi dışarda kalıyor diye eve almam.

Back
X