Ailesinin alacağı evden size hayır gelmez ki benceÖncelikle herkeze merhaba.. Benimki bi dert degil aslında sadece fikirlerinize ihtiyacım var yanlış mı düşünüyorum nankörlük mü yapıyorumm bilmiyorum. Evliyim 5 senelik 2 cocugum var oturdugum yer zemin kat girişten asagıa içeriden dışarısı pek görünmüyor çok bunalıyorumm Allaha şükür kendi evimiz eşimin ailesinin yani ama benim pskolojik sorunlarım var zaten cocuklardan kendime vakit ayıramıyorum eşimle vakit geçiremiorum işlerinin yogunlugundan dolayı evimde bi takım rahatsız oldugum durumlar var bunların en basından evın baya bı asagıda olması ıcerısınde eksıkler var yaptırmayı duusndum defalarca ama aılesının bı ev alma duurumu var suan eger alınırsa buyuk ıhtımal oraya geçicez ev düşünülüyor ama benden baska onemseyen yok. arastırıyorum şurda şöle ev varmış diyorum tamam bakarız diyip konuyu kapatıyolar. Alınacak ama ıkı senedir oyalanılıyor anlıcanız onemli degil iyi bi yer bulunana kadar beklerim ama benım önemsedigim kadar önemseyen arastıran yok arastrdıgımla kalıyorum işin ilginc tarafı buldugum evlerı de bakarız dıye gecıstırıyolar ben kendı evımdekı eksıklerı tamamlamayı dusundum dedıgım gibi defalarca cunku mıafırım geldıgınde felan utanuyorym tuvalet felan cok berbat bı halde kesınlıkle tadılattan gecmesı gerekıyor ama yaptırsam bosuna msaraf etmekden korkuyorum ev alınırsa oraya gecıyım demeye yuzum olmaz bunu cok ıyı bılıyorum ama bölede beklemekden skıldım gercekden ne temızlık bellı oluyor ne ınsanı ıcı rahat edıyor. ordan burdan borular geçiyor sizce beklıyım mı yoksa evımın ıcını yaptırıyımmı Allahım olmayanlara kat kat fazlasını nasıpetsın ınsalah gozum yukseklerde degıl belkıde derdımı anlatamamıs da olabılır cokda acık yazamuyorum acıkcası uzun oldu kusura bakmayın..
beraber ödenecek borçEşinizin ailesinden bir şeyler beklemek yerin karı-koca bir şeyler yapsanız bu kadar dert etmezdin.
Ayrıca ev alıp size vermek zorunda da değiller ki bu kadar sıkıntı ediyorsunuz ilgilenmiyorlar diye.. he alırlar ne ala! ama ilgilenmiyorlar diye de laf edemezsiniz.
evett gayet :)Kayinvalideniz ile iyi anlasiyormusunuz?
onlar ettirsin demedım kı ben kendım ettırıcem zatenEşinizin ailesi size ev almak zorunda değil. Evinizi tadilat ettirmek zorunda da değil. Çalışıp beraber yapmak daha güzel, başkalarına minnet etmektense. Zaten belli ki almak istemiyorlar.
ailesi kötü insanlar degiller bizim kötlüğümüzü de dusunmezler bılıyorum ama evimi yaptırsam sonradan ev alınınca bu sefeerde bosa yaptırmıs olucam yaptırmasam icim rahat degilAilesinin alacağı evden size hayır gelmez ki bence
en iyisi kendi evini yaptırmak kimseden bir şey beklememek benceailesi kötü insanlar degiller bizim kötlüğümüzü de dusunmezler bılıyorum ama evimi yaptırsam sonradan ev alınınca bu sefeerde bosa yaptırmıs olucam yaptırmasam icim rahat degil
Hay allah razi olsun canim tamda bole iste duygularima.tercuman oldunnsizi anladım galiba. beklentiye sokmuşlar sizi. sizde haliyle umutla bekliyorsunuz. olmayınca da günler geçtikçe canınızı sıkıyor bu bilinmezlik.
birde yeni evi düşündükçe de bu evinizin hali gözünüze daha çok batıyordur diye düşünüyorum.
İnşaallah kısa sürede gönlünüze göre olur herşey.
Burasi.satilmayacak canımBence yaptirin..satarken de zaten ona göre satarsiniz..kira sa degilsiniz ki bosa gitsin..
Almaya da cok gönülleri yok gibi geldi bana..ya da baska hesaplari var sanki
en iyisi kendi evini yaptırmak kimseden bir şey beklememek bence
Onun farkindayim aslinda ciddiye alinmamak beni daha cok üzüyorşimdiden geçiştiriliyor ve ciddiye alınmıyorsunuz farkın da mısınız?
Birikimim.var canim zaten ben direk.onlar bana alacak ben hop.yerlesecem değil hem birikimimden vericem hemde destek olucam maasimiz malwsef yeterli degil olsa zaten kredi odemeye gözüm alsa kendim alirdil.evimi cocuklar vs derken ancak yetiyoruzKv ile aranız iyiyse arada bir bırakın çocuklarınızı ona kuaföre gidin bi fön cektirin kendiniz için biseyler alın size iyi gelir. 5 yıldır bi birikiminiz vardır mutlaka bence bekleyin nasıl olsa alınacakmış belki biraz daha bekleyip sizin için en iyisini yapacaklardır. Bende 2.5 yıllık evliyim benim kayinvalidemde dedi aileme bana ben evimi saticam 2 eve yetiyor. 2 ev alicam onları kirada oturtmucam diye ama hiçbirşey yok gorunurde hep beklemedeyiz 1000 lira lira veriyoruz her ay.
Evin tadilatini onlara neden yukleyeyim.ben kendim yaptiricam bi arkdas saolsun beni cok iyi anladi ben umutlandim ki bunları düşünüyorum kimseye masraf yuklemeye niyetim yok yanianladığım kadarıyla evin tadilatını da onlara yükleyeceksiniz. yanlış düşünüyorsun.zaten bir ev vermişler ama iyi ama kötü. beni daraltıyor bu ev diyorsan kiraya çıkın ama önemsemiyorlar diye sitem etmemelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?