Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Ne ilişkisi cinsel ilişki miKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Gunah dedim diyeOha olmaz diyince dini nikah neden nasil teklif etti? Bitir konusmayi adam manyak midir nedir
Gecen sefer ne olmadiKız sende cidden akıl yok mu sürekli aynı şeyleri sorup duruyosun. Geçen sefer olmayan şey bu sefer neden olsun Allah aşkına?
EvetNe ilişkisi cinsel ilişki mi
Evet ya bir tane duzgun erkek kalmamisRainiy aslanim ben sen bu internet isini toptan birak bence bulduklarinin hepsi birbirinden berbat![]()
Evet qma yine mutlu degilimYine mi “biri” var![]()
Hmm iyiymis. canim biz yuzum gulmediRainyy bu arada olmaz sal bu kişiyi ve mümkünse internet ortamından bulma birini bir kursa git kütüphaneye git mantıklı birini bul , sırf cinsellik için dini nikah kıymak nedir hem artık bildiğim kadarıyla(çok emin değilim ama öyle okumuştum) resmi nikah tarihi alınmadan dini nikah kiyilmiyor
Yorumunuzu görmeden o emojiyi kullanmışımSırf Rainyy nin konuları için "" bu emoji gelsin diyenler
??
Çünkü seni hak etmiyolar be gülümEvet qma yine mutlu degilim
Neye günah dedin?Gunah dedim diye