Yeni biri?

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Ya sen daha geçenlerde bir başkası var diyordun hangi ara bitti. Hatta pazar günü mü neydi 40 yaşında biri vardı senin hoşlandığın başka biri vardı daha önce 13 yaş büyük biri vardı. He bide geçenlerde yeni kapanmıştın erkekler bakar mı diye konu açmıştın. Şimdi biri sana baktı bundan sonra çarşafa girersin kesin. Maşallah yani 3 gün arayla birini buluyorsun yada hayal dünyanda mı buluyorsun diyelim 😅😅😅😅

Kizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Yaş kaç ? Ne iş yapiyorsunuz ? Çok mu acele ediyorsunuz?

Ya sen daha geçenlerde bir başkası var diyordun hangi ara bitti. Hatta pazar günü mü neydi 40 yaşında biri vardı senin hoşlandığın başka biri vardı daha önce 13 yaş büyük biri vardı. He bide geçenlerde yeni kapanmıştın erkekler bakar mı diye konu açmıştın. Şimdi biri sana baktı bundan sonra çarşafa girersin kesin. Maşallah yani 3 gün arayla birini buluyorsun yada hayal dünyanda mı buluyorsun diyelim 😅😅😅😅
Bu 40 yasindakine cevap vermedim.

Kizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Ya sen alev almışsın aleeeeev 🔥😂 hemen sana görücü usulü helal süt emmiş birini bulmak lazım 😅 ya bir sal şu adamları lütfen zaten ne olduklarını anlamıyorsun söyle ailene bulsunlar sana en acilinden birini deki alev aldım birini bulun bana 😂😂😂😂😂

Bu 40 yasindakine cevap vermedim.
Aaaaa olmaz ama vermen gerekiyordu cevap üzülmüştür. Allah akıl dağıtırken nerede ne yapıyordun merak ediyorum🤦‍♀️ Sen erkek delisi birisin bir gün başına bir iş gelecek göreceksin gününü 😅

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Hemen yap nikahi ne duruyosun

Kitap oku roman oku . Kurslara git kendini geliştir. Hobi edin. Boya yap resim yap dikiş dik. Boş oturmaktan aranıyosun.

Hepsiyle evlen kaçırma bu fırsatı

Gecen sefer ne olmadi
Daha şurda 2 hafta önce mi ne yine böyle aynı konuyu açtın. Çocuk sana cinsellik teklif etmiş sen yok diyince de evlenelim demişti. E aynısı işte. O zaman nasıl olmaz dediysek bunada aynı yorumlar gelecek işte. Ya yorumları bırak sence oluru var mı bu işin?

Daha şurda 2 hafta önce mi ne yine böyle aynı konuyu açtın. Çocuk sana cinsellik teklif etmiş sen yok diyince de evlenelim demişti. E aynısı işte. O zaman nasıl olmaz dediysek bunada aynı yorumlar gelecek işte. Ya yorumları bırak sence oluru var mı bu işin?
Evlenelim derken?

🤣 benden beterleri de varmış şükürler olsun

O resmi nikah mı teklif etmiş. Kaçırmış keşke kabul etseydi bak bu sadece dini nikah demiş🥴

Tüm gün internette takılıp ipsiz sapsız erkeklerle görüşmeyin.Dışarı çıkın,arkadaşlarınızla buluşun,bir kursa gidin,insanlarla tanışın,gezin,dolaşın.İşiniz yok mu?İş yerinde tanışabileceğiniz kimse yok mu?
Bunları yazıyorum ama sürekli internetten tanıştığım biri diye konu açıyorsunuz.Hayatınızın amacı erkek,evlilik üzerine.Tek diyebileceğim;
Nikahta hayır vardır!🙄

Back
X