Yeni biri?

Hmm iyiymis. canim biz yuzum gulmedi
Öyle düşünme ama illa yüzünün gülmesi için bir erkeğe mi ihtiyaç var ? , merak etme öyle sürekli peşinde olduğun için olmuyor karşına saçma sapan ilk çıkan kişiyle konuşuyorsun bu şimdiki erkeklerin nefes alsın yeter tarzı pis cümlesi gibi bir şey bu yüzden biraz akışına bırak farklı şeylerle ilgilen nasibinse olur elbet

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Muta nikahı mi istiyor 😂

İnternetten uzak durun lütfen. İnternetten tanıştığın insanların %90 ı cinsel ilişki arıyor. Bu kadar yandıysanız söyleyin ailenize size uygun birisini bulsunlar. İlla başınızı derde sokacaksınız bu gidişle

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Tövbe yarabbi, sizi kullanmak istemis . Yaşınız cokmu küçük ne yapmak istedigini anlayamayack kadar. Bide utangaçim demis ,dalga geçiyor. Konusma ,buluşma tanımadığın insanlarla. Adam manyakmi ,sapikmi , hirsizmi ne olduğu belli değil. Korkun ve bulusmayin. Başına neler geldi böyle saf kızların yazik

Kizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Çevrendeki erkekler neden konuşmak istemiyor sence sebebi ne 😕 Belki biraz bakım eksiğin vardır veya sohbetini güzel bulmuyolardır bunları değiştirmeye çalış. Sanal dünya çözüm değil ki

Kendine yatırım yapmalısın o halde, hem dış görünüş hem de kişisel gelişim için yapabileceğin bir sürü şey var. Sohbeti sarmayan, konuşacak şeyi olmayan veya dış görünüşüne özen göstermeyen birini sadece erkekler değil kadınlar da istemezler. Mesela sanalda sevgili bulmak için harcadığın vakti kaliteli kitaplara, filmlere, gezilere, kurslara harcasan zaten sevgili dediğin şey kendiliğinden çevrenden geliverecek sana.

Sapığın tekiymiş. Zaten sosyal medya üzerinden bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki? Sana yazanın herkese de yazmacağından nasıl emin olabilirsin ve bildigin sapıkmış bu seferki. Biriyle sevgili olmayı istedigini söylüyosun ortak güvenilir arkadaşlarından vs yardım iste o zaman tanıştırsınlar seni.
Ben ilişkisiz oldugum zamanlarda da bayagı huzurluyum o kadar da matah bişey degil yani

Back
X