Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün senin için rekor be rainyy. Bu ilişki evliliğe giderNetten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
Hadi inşallahİki gün senin için rekor be rainyy. Bu ilişki evliliğe gider
Umarim ya bu kez olsunBu kez hissediyorum turnayı gözünden vurdun. Işin sırrı : net
Netten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
Adama dünyada ki tek erkek oymuşcasına davranırsan iki gün kalır gider yine.Netten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
Senin gibi o adamda netten kovalıyor ise işin zor senden iyisini bulunca gider.Netten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar