Kır düğünü mü düşünüyorsun?
Yok sadece evlilik dusunuyor :) evlilik olsun gerisi hic farketmez diyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kır düğünü mü düşünüyorsun?
Kac yaşındasın? Ne iş yapıyorsun? Yeni kişi ne iş yapıyor? Evlilik sitesindenmi buldunNetten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
İki gündür görüşüyoruz diyor, lütfen kızın duygularını ciddiye alın. Bu devirde kim kime iki gün katlanıyor?Yok sadece evlilik dusunuyor :) evlilik olsun gerisi hic farketmez diyor :)
Saçına koca buldum diye simle yazı yazmalıİki gündür görüşüyoruz diyor, lütfen kızın duygularını ciddiye alın. Bu devirde kim kime iki gün katlanıyor?
Sen bunlara bakma Rainyy.
Bence bu çocuk senin kaderin.
Saçını nasıl yapacaksın nikahta?
Ya o değil de, LED ışıklı gelinlikler var. Etekleri ışıl ışıl. Keşke ben evlenmeden önce görseydim.Saçına koca buldum diye simle yazı yazmalı![]()
Hahaha senin için bak, eğer evlenirsem tekrar bir bakcam onlaraYa o değil de, LED ışıklı gelinlikler var. Etekleri ışıl ışıl. Keşke ben evlenmeden önce görseydim.![]()
Ay çok hoş ya, uzaydan bile görünürsünüz. Damadın yakasına da muhakkak bir ışıklandırma yapın ama. Uyum çok önemli.Hahaha senin için bak, eğer evlenirsem tekrar bir bakcam onlara![]()
33 tanesi bendendi.Nikah şahidi olurum artık.koca için dua çemberi ise yaramış diyosun
rainyy evlensin sira bende33 tanesi bendendi.
Dua topiği açtınız da okumadık mı?Okuruz.rainyy evlensin sira bende![]()
Tabiki uyum önemli, damatlığın kenar detaylarına ver led ışığı bak sen cümbüşeAy çok hoş ya, uzaydan bile görünürsünüz. Damadın yakasına da muhakkak bir ışıklandırma yapın ama. Uyum çok önemli.
Rainy her gün birini buldum diye geliyorsun da hiç detay vermiyorsun. Bakalım bacıların olarak biz onay vericek miyiz? Az detay pls
Hayır bari o eski yeni biri?konusunu kapatsa.İnsanın kafası karışıyor.Her gun degil ama lutfen yarin eskisi diye gelecek, obur gun gecen gunku diye gelecek. Bir konunun uzun sure ekmegini yiyiyor.![]()
Hayır bari o eski yeni biri?konusunu kapatsa.İnsanın kafası karışıyor.
Sizce?Yalnız Rainyy'cim, konu başlığını ara sıra değiştir. Eski konun sandım ilk gördüğümde, az daha tebrik etmeyi unutacaktım.
Öncekine de yeni biri demiştin. Seni tenha yerlere davet ediyordu, gitme öyle yerlere.
Bu başlık da Yepyeni biri olsun.
Kamuoyunu yanıltmazsan sevinirim.
Başına be net bela açacak İnşaAllah açmaz ama gidişatın hiç iyi değil