- 21 Eylül 2017
- 1.207
- 1.859
- 133
Cıkssss bulamazsın bebegimzaten musakka ablanın kocası evlendi öyle birini bulamam artık gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıkssss bulamazsın bebegimzaten musakka ablanın kocası evlendi öyle birini bulamam artık gibi![]()
Terketti iste canim iyiydi konusuyorduk boyle oldu. Benim kismetim kapali galiba.hesabımın şifresini unutmuştum bak sırf senin için 1 saatir uğraşıyorumkim bu işi gücü ne
geç kalmışım ya((
Ne zaman başladınız?Ne zaman bitti?Terketti iste canim iyiydi konusuyorduk boyle oldu. Benim kismetim kapali galiba.
Iki gu n surdu canimNe zaman başladınız?Ne zaman bitti?
Ayrildikİki güne nişan 1 haftaya nikah 1 aya balayı bekliyorum.
2 gün mü sürdü?Ayrildik
Evet noldu2 gün mü sürdü?
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun ilin belediyesi muhakkak ücretsiz psikolog desteği veriyordur.Bunu bir araştır.Git derdini anlat.Çünkü hep aynı tip adamları bulup farklı bir sonuç bekliyorsun.Sana yardımcı olabilirler.Evet noldu
Ayrıldık ne ya sanki bir araya gelmişsiniz gibi.Ayrildik
aynen sanki ayrılmak biraz karşılıklı bir iş gibi duruyorAyrıldık ne ya sanki bir araya gelmişsiniz gibi.
Adam sana cevap vermeyi kesmiş topuklamış.
Terketti yazicaktim oyle yazmisimaynen sanki ayrılmak biraz karşılıklı bir iş gibi duruyor
Terketmesi için de beraber olmanız gerekiyor. Senin bir sevgilin yoktu rainy yoktu bak tekrar söylüyorum yoktu.Terketti yazicaktim oyle yazmisim
Rainy iki günde terketti değildir o.Flörtür olmamıştır.İlişki 2 günde bitmez.Terketti yazicaktim oyle yazmisim
Ya niye oyle diyorsunTerketmesi için de beraber olmanız gerekiyor. Senin bir sevgilin yoktu rainy yoktu bak tekrar söylüyorum yoktu.
Topukladı de sen en iyisi bak cuk olan ifade bu![]()
Çünkü öyle.Ya niye oyle diyorsun![]()