• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni biri

Netten yeni biriyle tanistim bu seferki ciddi biri sanki tipide iyi iki gundur konusuyoruz taktik verir misiniz birde birakir diye korkuyorum kizlar
rainyy nasıl böyle çobuk manita bulabiliyorsun taktik versen.Yolda dizilmiş seni mi bekliyorlar anlamadım ben.

Neden ne yazmıştın ki sildi etti görüldü attığı mesaj neydi? Ne iş yapıyormuş bu adam?
Muhendis baska sehirdeydi. En son anlik fotograf attim. Sonra zayiflaman gerek falan dedi bende kilolu degilim dedim fizigine bakiyim dedi boydan attim belli olmuyor falan yapti bende daha cekinemem dedim sonra sildi iste. Begenmedi galiba bilemiyorum

Muhendis baska sehirdeydi. En son anlik fotograf attim. Sonra zayiflaman gerek falan dedi bende kilolu degilim dedim fizigine bakiyim dedi boydan attim belli olmuyor falan yapti bende daha cekinemem dedim sonra sildi iste. Begenmedi galiba bilemiyorum
Başka sulara yelken açmış o.
Belki de evli adamlarla konuşuyorsun kaç kere uyardık seni hiç akıllanmıyorsun. Adamlar gönül eğlendiriyor seninle.

Back
X