- 1 Aralık 2020
- 5.415
- 58.372
- 498
- Konu Sahibi sadecemutluol
Bu soruyu es geçip diğer tüm soruları cevapladığınıza göre geri takip yapmamış. Sizden hoşlanmamış bence.Sen takip edince geri takip etti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu soruyu es geçip diğer tüm soruları cevapladığınıza göre geri takip yapmamış. Sizden hoşlanmamış bence.Sen takip edince geri takip etti mi
Teşekkürler İnşallah öyle olurO zaman gönlünüzce olsun.
Tipini beğenmemiş zaarBu soruyu es geçip diğer tüm soruları cevapladığınıza göre geri takip yapmamış. Sizden hoşlanmamış bence.
Yok ya öyle şeyler değilde başka ne yapabilirimİnstagram hakkında kısmına şey yaz. 'Bozkurt ulusun Tanrı Türk askerini korusun'. Yanına da Türk bayrağı koy. Daha da yazmıyorsa bil ki yavuklusu var.
Kuzenim uzman çavuş olacak napabiliriz falan yaz.Yok ya öyle şeyler değilde başka ne yapabilirim
Zorla olan bişe yok belkide çekingen bı yapısı var neden hemen ön yargıADAM SENİ İSTEMİYOR BELLİ Kİ. PASPAS OLMANA GEREK YOK. insanlarla zorla iletişim kurmaya çalışmayın daha da itici oluyorsunuz
Yani şu bahaneye kendin inandıysan daha lafım yokZorla olan bişe yok belkide çekingen bı yapısı var neden hemen ön yargı
Ne var ki bundaYani şu bahaneye kendin inandıysan daha lafım yok
1 hafta, 10 gün bekle. Eğer yazmazsa umudu kes.Ne var ki bunda
Neden o kadar süre ki1 hafta, 10 gün bekle. Eğer yazmazsa umudu kes.
Ayrıca çekingen biri yüz yüze konuşmaya çekinebilir ama mesaj atmaya çekinmez.Ne var ki bunda
Ayrıca çekingen biri yüz yüze konuşmaya çekinebilir ama mesaj atmaya çekinmez
Bir erkek bir kızdan hoşlanırsa hemen mesaj atar çünkü. O kadar bile beklemez.Neden o kadar süre ki
Yani istek attım kabul etti bu daha beni ilk defa görüyoBir erkek bir kızdan hoşlanırsa hemen mesaj atar çünkü. O kadar bile beklemez.
Boşuna bekleme diye o süreyi yazdım. Çünkü ben de zamanında benzer şeyler yaşadım.Evet ama ne bilim bı umut belki yazar daha