- 30 Nisan 2016
- 4.215
- 10.494
- 208
- Konu Sahibi sadecemutluol
Yüz yüze görmediğin biri mi?Yani istek attım kabul etti bu daha beni ilk defa görüyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz yüze görmediğin biri mi?Yani istek attım kabul etti bu daha beni ilk defa görüyo
Ne oldu peki anlatmak istermisinBoşuna bekleme diye o süreyi yazdım. Çünkü ben de zamanında benzer şeyler yaşadım.
EvetYüz yüze görmediğin biri mi?
Ne olmuş yaniHiç tanışıklık olmadan keşfette gezerken şak diye görüp eklediniz mi?
Hiçbir şey olmadı.Ne oldu peki anlatmak istermisin
Ekledin yazmadı mıHiçbir şey olmadı.
Biri hiç yazmamıştı . Diğeriyle arkadasca yazisiyorduk. Yazisirken ona acilmistim, o da " hayatinda biri olduğunu" yazmıştı. Ama ben bu iki kişiyle neredeyse her gün aynı ortamdaydım.Ekledin yazmadı mı
Yalnız ben aynı ortamda olduğum birini sosyal medyadan eklemiştim. Ekleyince değişen bir şey olmadı. Yani hiçbir şey olmadı.
Sen bir de yüz yüze hiç görmediğin birini eklemissin. O kişinin hesabında senin gibi kaç kız eklidir kim bilir. O yüzden bu konuda bir gelişme bekleme. Adam yazarsa da büyük ihtimalle öylesine, vakit gecirmelik yazar zaten.
Tüm bu yazdıklarıma rağmen " öyle olmaz belki, benden hoşlanıp yazar, sonra sevgili oluruz" dersen sen bilirsin. Hayat senin. Beklemeye devam.
bişe olmamış canım ne olsun. ona göre yorum yazacaktım. hiç tanımadığı kadının storysine tepki vermez kolayına aklı başında bi adam. ama tanışıklığınız olsa farklı senaryolar konuşabilirdik şans denemek için.Ne olmuş yani
Bir erkeği yalvarırcasına beklemek neden! Yazmıyorsa yazmıyor yolunuza bakın, ona sabitlemeyin kendiniziEvet ama ne bilim bı umut belki yazar daha
Sabitlemedim zaten sadece yazsın istedim niye beni herkes zorbaliyo kötü bişe sormadım ben size daha kötü olaylar varkenBir erkeği yalvarırcasına beklemek neden! Yazmıyorsa yazmıyor yolunuza bakın, ona sabitlemeyin kendinizi
Zorbalamıyorum.. Ama kızların şu erkeklerin peşinden kosmasina kızıyor, üzülüyorum. Merkeziniz yapmayın, yazmıyorsa neden yazmıyor diye kendinizi paralamayınSabitlemedim zaten sadece yazsın istedim niye beni herkes zorbaliyo kötü bişe sormadım ben size daha kötü olaylar varken
Ee siz ekleyince ilk adımı atmış olmuyor musunuz adama?Kendini atmıştı bide kendim adım atmak istemiyorum kendi atsın istiyorum sizce ne yapabiliriz
Uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum konuşmak istedim sadece bence bunda kötü bişe yokZorbal
Zorbalamıyorum.. Ama kızların şu erkeklerin peşinden kosmasina kızıyor, üzülüyorum. Merkeziniz yapmayın, yazmıyorsa neden yazmıyor diye kendinizi paralamayın
?Rainy sen misin