- 22 Aralık 2021
- 2.286
- 3.124
- 83
- Konu Sahibi sadecemutluol
Kötü bişey yok elbette ama hiç görmemişsin bile..Uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum konuşmak istedim sadece bence bunda kötü bişe yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü bişey yok elbette ama hiç görmemişsin bile..Uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum konuşmak istedim sadece bence bunda kötü bişe yok
Başka nasıl biriyle tanışabilirim kiKötü bişey yok elbette ama hiç görmemişsin bile..
İlk defa gördü amaSizden hoşlanıyorsa ne yapar eder ilk adımı atar zaten.
İlk defa görmesi bir şeyi değiştirmez ki.İlk defa gördü ama
Daha bugün akşam attım sence daha adım atar miİlk defa görmesi bir şeyi değiştirmez ki.
İşte hoşlanırsa adım atar. Eğer hoşlanmazsa da yapacak bir şey yok. Bence biraz sabırlı ol zamana bırak.Daha bugün akşam attım sence daha adım atar mi
Öyle yapmayı planlıyorum ama pes etmeyide düşünmüyorumİşte hoşlanırsa adım atar. Eğer hoşlanmazsa da yapacak bir şey yok. Bence biraz sabırlı ol zamana bırak.
Pes etmemekten kastın neÖyle yapmayı planlıyorum ama pes etmeyide düşünmüyorum
Yani onu hemen adım gelmiyo felan diye hemen bırakmiycamPes etmemekten kastın ne
Yani adım atmıyorsa hoşlanmıyor demektir kendinizi yormaya değmez. Eğer hislerinizi o kişiye belli ettirecek şekilde davranırsanız yani paylaşımlarını sürekli beğenerek yorum falan yaparsanız size bakış açısı farklı olabilir. Belki rahatsız olur engeller yada kötü niyetlilidir sizi kullanmak isteyebilir.Yani onu hemen adım gelmiyo felan diye hemen bırakmiycam
Peki teşekkürler senin gibi iyi niyetli yazan yok bana hep yargiladilar teşekkürler gerçektenYani adım atmıyorsa hoşlanmıyor demektir kendinizi yormaya değmez. Eğer hislerinizi o kişiye belli ettirecek şekilde davranırsanız yani paylaşımlarını sürekli beğenerek yorum falan yaparsanız size bakış açısı farklı olabilir. Belki rahatsız olur engeller yada kötü niyetlilidir sizi kullanmak isteyebilir.
Ne demek rica ederim. Umarım hep mutlu hayatın mutlu bir ilişkin olurPeki teşekkürler senin gibi iyi niyetli yazan yok bana hep yargiladilar teşekkürler gerçekten
Teşekkürler İnşallahNe demek rica ederim. Umarım hep mutlu hayatın mutlu bir ilişkin olur
Hiç tanışıklık olmadan keşfette gezerken şak diye görüp eklediniz mi?
Dediklerinin büyük çoğunluğunda haklısın ama niye konu sahibi gibi bir sürü kız ekli olsun ki? bizim hesaplarda öyle mi? Yokluktan kırılıyoruz.erkekler niye popstarmiş gibi bir algı var bu forumda hiç anlamıyorum.hemen ilk yorum senin gibi kaç kız vardır? Eskiden erkeklerin kızlar hakkında böyle yersiz bir algısı vardı.şimdi kadınların erkekler hakkında var.yav biz yokluktan kırılırken onlar niye aynı durumda olmasın ki.Yalnız ben aynı ortamda olduğum birini sosyal medyadan eklemiştim. Ekleyince değişen bir şey olmadı. Yani hiçbir şey olmadı.
Sen bir de yüz yüze hiç görmediğin birini eklemissin. O kişinin hesabında senin gibi kaç kız eklidir kim bilir. O yüzden bu konuda bir gelişme bekleme. Adam yazarsa da büyük ihtimalle öylesine, vakit gecirmelik yazar zaten.
Tüm bu yazdıklarıma rağmen " öyle olmaz belki, benden hoşlanıp yazar, sonra sevgili oluruz" dersen sen bilirsin. Hayat senin. Beklemeye devam.
Bir şarkı sözüyle karşılık vermek istiyorum.böyle kahpedir dünyaa.Daha bugün akşam attım sence daha adım atar mi
Aynen öyleBir şarkı sözüyle karşılık vermek istiyorum.böyle kahpedir dünyaa.
Peki oyle olsunşimdiki nesil ne kadar sabırsız bekle kadın sensin erkek o bu ikisinin ayrımını yap önce sen kaçaçaksın o kovalayacak sen kovalamayacaksın heleki bir askeri ASLA.
Asker kendisi kendisiyle ilgili bişe bilmiyorum
bundan nasıl emin olabiliyorsun?Biliyorum yok hayatında biri