Yeni biri

Yani onu hemen adım gelmiyo felan diye hemen bırakmiycam
Yani adım atmıyorsa hoşlanmıyor demektir kendinizi yormaya değmez. Eğer hislerinizi o kişiye belli ettirecek şekilde davranırsanız yani paylaşımlarını sürekli beğenerek yorum falan yaparsanız size bakış açısı farklı olabilir. Belki rahatsız olur engeller yada kötü niyetlilidir sizi kullanmak isteyebilir.

Peki teşekkürler senin gibi iyi niyetli yazan yok bana hep yargiladilar teşekkürler gerçekten

Hiç tanışıklık olmadan keşfette gezerken şak diye görüp eklediniz mi?

Dediklerinin büyük çoğunluğunda haklısın ama niye konu sahibi gibi bir sürü kız ekli olsun ki? bizim hesaplarda öyle mi? Yokluktan kırılıyoruz.erkekler niye popstarmiş gibi bir algı var bu forumda hiç anlamıyorum.hemen ilk yorum senin gibi kaç kız vardır? Eskiden erkeklerin kızlar hakkında böyle yersiz bir algısı vardı.şimdi kadınların erkekler hakkında var.yav biz yokluktan kırılırken onlar niye aynı durumda olmasın ki.

şimdiki nesil ne kadar sabırsız bekle kadın sensin erkek o bu ikisinin ayrımını yap önce sen kaçaçaksın o kovalayacak sen kovalamayacaksın heleki bir askeri ASLA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…