yeni birisiyle tanıştım ama gelmedi görüşmeye

son durum için şunu okuyabilirsin :

canım son durum şu hala aynı başladığımız noktadayız ben bana karşı daha net bir hareket bekliyorum yoksa hiçbirşey olmaz aramızda..bu hafta tekrar karşılaştık..bu sefer o bir iki yere davet etti ve ben soğuk davrandım.istekli görünmemek için kabul etmedim ben de..arkadaşlar da olumsuz yaklaştı zaten..o da saçma bir yere davet etti zaten, halı saha maçına gidecekmiş döndü bana siz de gelir misiniz dedi? napim ben halı saha maçında..sonra başka bir bayan arkadaşa döndü konsere gidelim dedi hepimiz bana soramadı..onu da o arkadaş olumsuz yanıtladı..bu şekilde oldu ve bana saçma geldi..diğer evli bayan arkadaşa da beni feysten eklesene sen dedi..yani yanlış anlamayın herkese asılma durumu yoktu..

ilk başta çok istekliydim, zaten linkedinden eklemem ve arkadaş senin de gönlün var mı diye sorunca gelsin tanışalım o zaman dememden belli olmuyor mu istekli olduğum..heycanla o gün gelmesini bekledim ama o hiçbir gerekçe belirtmeden gelmedi..tanışamamızın sebebi o bence..yani işin aslı şu; karşımdaki kişinin net olması lazım ki ben de bir güven hissedeyim..o gün gelmedi ve bir daha haber göndermedi bana..en azından tekrar bir organizasyon için ortak arkadaşı dürtebilirdi..o nedenle ben kendimi burda sorunlu görmüyorum..zaten hiç tanımadığım birisi ve birden bire kendi geldi,kendi çaldı,kendi oynadı ve bana oynamam için bir fırsat yaratmadı..maça davet etmek nedir? uzaktan onu izliycem ben o kadar..ne iletişimimiz olucak ki maça çağırıo beni..konsere gidelim diyor bana değil diğer arkadaşa soruyor gideriz dimi hep beraber diye..bence benim bu tepkimi hakketti benim içim rahat bu konuda..ben hakkettiği gibi davrandığımı düşünüyorum belki de yine ekerdi beni...

Bir kere kabul etmedin galiba, soguk davrandin sonra yine mi kabul etmedin. Haketmisti olayi farkli, daha fazla uzatmanin alemi yok. Disaridan komik gorunuyor bu adam. O olmazsa ona da teklif edeyim , illa ki asilmasina gerek yok.

Bir kere kabul etmedin galiba, soguk davrandin sonra yine mi kabul etmedin. Haketmisti olayi farkli, daha fazla uzatmanin alemi yok. Disaridan komik gorunuyor bu adam. O olmazsa ona da teklif edeyim , illa ki asilmasina gerek yok.
yok canım hepsini okumayınca kopukluk olmuş sanırım..ilkinin teklifi ondan mı bizim ortak arkadaştan mı geldi bunun cevabı muallakta, arkadaşa sorsak siyasi konuşuyor..yani karşı taraftan birşey olmasa durup dururken de bizi bir araya getirmeye çalışmazdı heralde.Neyse işte bu buluşmayaönce gelicem diyip sonra da işim var diye gelmemişti..sonraki karşılaşmamızda da yukarıda anlattığım gibi farklı tekliflerde bulundu ortaya..ben dahil herkes olumsuz yanıtladı..

Bende de bugun kopukluk var bugun. Ilk teklif ondan geldi , sonra iptal etti oraya kadar biliyorum.

............ ama simdi her zaman kisasa kisas yapamazsin. Bunu unut. Tamam bende kabul etme, surundur demistim ama bir yerde de kabul etmen gerek. Oyle istekli filan da gorunmezsin hem kime ne.

evet artık bir hareket daha gelirse ondan değerlendiricem..ama bana direk bir harekette bulunması lazım..ortaya laf atıyor bu şuraya gidelim vs. diye ..bakalım ya..sadece beni çağırmalı bence..

evet artık bir hareket daha gelirse ondan değerlendiricem..ama bana direk bir harekette bulunması lazım..ortaya laf atıyor bu şuraya gidelim vs. diye ..bakalım ya..sadece beni çağırmalı bence..

Sadece seni cagirmaz belki. Red cevabi almaktan korkuyor olabilir. Bugun de onun yaninda olacagim tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…