- Konu Sahibi tourmaline
-
Bundan sana hayır gelmez bence, sen boşver bunu.walla o da saçma bir yere davet etti zaten, halı saha maçına gidecekmiş döndü bana siz de gelir misiniz dedi? napim ben halı saha maçında..sonra başka bir bayan arkadaşa döndü konsere gidelim dedi hepimiz bana soramadı..onu da o arkadaş olumsuz yanıtladı..bu şekilde oldu ve bana saçma geldi..diğer evli bayan arkadaşa da beni feysten eklesene sen dedi..yani yanlış anlamayın herkese asılma durumu yoktu..
hayır ya bana direk soramıyor, hep beraber gideriz diye soruyor işte..öyle asılma durumu yok..feys konusunu da beni eklemek için açtı bence..şu durumda herkese asılma durumu nasıl yok oluyor, basbaya asılmış herekse
evet bence de ama halı saha maçını hiç anlayamadım ne alaka?Bundan sana hayır gelmez bence, sen boşver bunu.
bozulduğumu baya belli ettim, o da fark etti yani..sen hiç konuşmuyorsun falan dedi..
haber etmiyor derken 1 gün öncesinden haber verdi gelemeyeceğini sadece işi çıktığını söylemiş, başka bir açıklama yapmadı ama hiç.Onun keyfine göre olacak sanırım.
Hayır buluşmaya gelmiyor gelmemesinin üstüne görünce konuşmuyor, haber etmiyor hoş değil.
İyi yapmışsınız.
haber etmiyor derken 1 gün öncesinden haber verdi gelemeyeceğini sadece işi çıktığını söylemiş, başka bir açıklama yapmadı ama hiç.
evet canım ama beni görünce geldi yanımıza oturdu..acıkcası ben bunda bir ciddi ilişki isteği göremedim zaten..çünkü ciddi bir adımı yok..o da kendinden emin değil belki de arayı çok açtığımız için soğumuştur.Başkası aracılığıyla ayarlıyor ya buluşmayı ondan bahsediyorum, ya size ya yine arkadaşınıza söyleyip ayarlayabilirdi bir şeyler.
evet canım ama beni görünce geldi yanımıza oturdu..acıkcası ben bunda bir ciddi ilişki isteği göremedim zaten..çünkü ciddi bir adımı yok..o da kendinden emin değil belki de arayı çok açtığımız için soğumuştur.
yoo ben ilk başta çok istekliydim, zaten linkedinden eklemem ve arkadaş senin de gönlün var mı diye sorunca gelsin tanışalım o zaman dememden belli olmuyor mu istekli olduğum..heycanla o gün gelmesini bekledim ama o hiçbir gerekçe belirtmeden gelmedi..tanışamamızın sebebi o bence..yani işin aslı şu; karşımdaki kişinin net olması lazım ki ben de bir güven hissedeyim..o gün gelmedi ve bir daha haber göndermedi bana..en azından tekrar bir organizasyon için ortak arkadaşı dürtebilirdi..o nedenle ben kendimi burda sorunlu görmüyorum..zaten hiç tanımadığım birisi ve birden bire kendi geldi,kendi çaldı,kendi oynadı ve bana oynamam için bir fırsat yaratmadı..maça davet etmek nedir? uzaktan onu izliycem ben o kadar..ne iletişimimiz olucak ki maça çağırıo beni..konsere gidelim diyor bana değil diğer arkadaşa soruyor gideriz dimi hep beraber diye..bence benim bu tepkimi hakketti benim içim rahat bu konuda..ben hakkettiği gibi davrandığımı düşünüyorum belki de yine ekerdi beni...Karşınızdaki kişi de garip, siz de garipsiniz. İkinizin de ne istediği ve ne yaptığı belli değil. Daha ortada arkadaşlık bile yok, iki ileri bir geri davranıyorsunuz. İstekli sanmasın diye reddettiyseniz, istekli sanmamıştır işte o da. Israr mı etsin ille, peşinizde mi koşsun... daha sizi tanımıyor bile, nazınız yersiz. Ona dengesiz demişsiniz ama esas siz dengesiz davranıyorsunuz. Soğuk davrandım, istekli sanmasın diye ikisini de reddettim diyip, sonra yine teklif eder mi, bu adam dengesiz mi diyorsunuz. Siz de tutarlı değilsiniz ki, adam anladıysa ne yapsın bir daha gelip...
İkinizden bir çift çıkmaz, yani bir ilişkiniz olmaz. Bu belli bana göre. Daha tanışamıyorsunuz bile mıy mıy mıy takılmaktan. Bu kişiyi unutun gitsin yani.
aynı fikirdeyim ben de çok hoşlansa gelirdi zatenBeklentı ıcıne gırmeyın.Net olarak karsıdan bır adım gelsın ona gore dusunursunuz sızde..
A AklinYolu1 canım son durum şu hala aynı başladığımız noktadayızben bana karşı daha net bir hareket bekliyorum yoksa hiçbirşey olmaz aramızda..bu hafta tekrar karşılaştık..bu sefer o bir iki yere davet etti ve ben soğuk davrandım.istekli görünmemek için kabul etmedim ben de..arkadaşlar da olumsuz yaklaştı zaten..o da saçma bir yere davet etti zaten, halı saha maçına gidecekmiş döndü bana siz de gelir misiniz dedi? napim ben halı saha maçında..sonra başka bir bayan arkadaşa döndü konsere gidelim dedi hepimiz bana soramadı..onu da o arkadaş olumsuz yanıtladı..bu şekilde oldu ve bana saçma geldi..diğer evli bayan arkadaşa da beni feysten eklesene sen dedi..yani yanlış anlamayın herkese asılma durumu yoktu..
"tourmaline, post: 45146209, member: 136350"]bekar da canım mavi boncuk dağıtma olayı yok..arkadaş ortamında soruyor sonuçta hep beraber gidelim diye..direk bana soramıyor arkadaşlar da fark etti senden çekiniyor heralde dediler, kimse asıldığını düşünmedi başkasına..öbür feysten beni ekle dediği arkadaş da evli..yani biz onu farklı yorumladık..benden başka diğerlerine asılma olayı yok..bana da hiç konuşmuyorsun falan diye takıldı...hep reddetmiyorum bunu haketmiştOteki bayan arkadas kim. Bekar mi?
Herkese mavi boncuk, yolunu sasirmis galiba.
Ben olsam hali saha macina giderdim.
Ilk bulusmada netlik bekleme. Daha net olmasina cok var ama sen hep boyle gitmeme karari alirsan aklin hep onda olacak.
bekar da canım mavi boncuk dağıtma olayı yok..arkadaş ortamında soruyor sonuçta hep beraber gidelim diye..direk bana soramıyor arkadaşlar da fark etti senden çekiniyor heralde dediler, kimse asıldığını düşünmedi başkasına..öbür feysten beni ekle dediği arkadaş da evli..yani biz onu farklı yorumladık..benden başka diğerlerine asılma olayı yok..bana da hiç konuşmuyorsun falan diye takıldı...hep reddetmiyorum bunu haketmişti
ama sonra tekrar bir yerlere davet etti ..Okurken aklıma gelen ne oldu biliyor musun? Acaba dedim sevgilisinden ayrılmış bi boşuktaydı da o ara sana olur deyip, kız ona geri dönünce sana hayır mi dedi ki. Biraz karışık oldu ifadem ama anlaşılmıştır herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?