yeni birisiyle tanıştım ama gelmedi görüşmeye

bu arkadaşımız erkek , kız değil..bir açığım yok çok şükür..sadece geçmiş yaşanmışlıklarımız ortak gibi çağır istersen demiştim çağırayım mı dediğinde..
canım sende takma kafana bu kadar erkek milletine değmez kimse senden önemli değil

yaa malesef , öyle erkekler kalmadı ki..daldan dala konuyorlar..bir bayanlar olarak ciddi , oturaklı, sürekli bir ilişki istiyoruz, bence erkekler daldan dala konmayı ve birine bağlanmamayı seçtiği için bu duruma düşüyoruz..çünkü etrafta bu tarz erkekler kalmadı..benim en büyük korkum birine naz yaparsam benimle uğraşmaz hemen başkasına daha kolay elde edebileceği birine kaçar..çünkü bu da başıma gelmişti daha önce..

valla niyeti daldan dala konmak olan adam her türlü yapar erkek milleti işte bak bi arkadaşın konusu var burda hamile evliliğin 7. ayında kocası dava açmış

hayır çirkin değilim elbet ama yalnızlıktan bunaldım, ciddi bir ilişki istiyorum bir de ben çok zor birine ısınırım ,uzun zamandır ilk defa buna ısındım ve naz yapıp da başkasına kaçsın istemedim..gerçi çok hızlı da davranmadım ya aslında..1 ay önce tanıştık..görüşme daveti de 1ay sonra oldu..1 aylık mevzu yani..hheycanlandım, kalbim çarptı bunlar benim için önemli şeyler..buna dayanarak ekledim..linkedinden eklemek çok da büyük bir adım değil bence,listemde 420 kişi ekli ona bakarsan..

Bu ne istek be arkadasim
Ayrica medyum yok aramizda nerden bilelim
bence böyle bir cümle yazana kadar, hiç yorum yazmasaydın daha iyiydi..neden isteksiz olucakmışım ? aşık oldum , çok hoşlandım..işini gücünü beğendim..bana çok uygun bir adaydı..medyumsunuz diye sormadım zaten, detay öğrenemediğim için kendisinden, başkalarının fikirlerini ve bakış açılarını, benim göremediğim birşey varsa sizlerin kendi tecrübeleriniz doğrultusundaki bakış açılarınızı merak ettim..yoksa herkes biliyor zaten 100% kimse cevabını bilemez bunun.ben kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bir de kendi yanlışım varsa bulmayı..terapi niyetine yani biraz da , anlatabiliyor muyum..

Son düzenleme:
inan ki cok iyi anlıyorum.
istekle alakası yok.o zaman burdaişi ne. kendi durumuna benzer yasamıs kşilerden fikir alıyo. bu kadar.daha fazla anlam yuklemeye gerek yok tani. OKEY

inan ki cok iyi anlıyorum.

istekle alakası yok.o zaman burdaişi ne. kendi durumuna benzer yasamıs kşilerden fikir alıyo. bu kadar.daha fazla anlam yuklemeye gerek yok tani. OKEY
neden istekli olmıycaz, yalnızlık Allah'a mahsus..aşık olup yuva kurmayı, mutlu olmayı kim istemez ki..sağlıklı bir bayanım çok şükür..bu bakış açısı kadınları acizleştiriyor..bizim de hakkımız mutlu olmak yalnızca erkeklerin hakkı değil..

Benim karşıma da çıktı böylesi maalesef ya arkadaşım adam kararsız bi tip belli gelmiş 36 yaşına ne istediğini bilmiyor ..boşver unutursun gider

Tamam da istedigim yorumu da yazarim istedigim cevabida veririm. Anlatabiliyormuyum canim

Tamam da istedigim yorumu da yazarim istedigim cevabida veririm. Anlatabiliyormuyum canim
ben de onu diyorum zaten çok istekli olabilirim bunu yargılayamazsın senin işin değil bu..böyle bir konu açtığım için de atarlanamazsın bu da senin işin değil, beğenmezsen yazmaz beni de rahatsız etmezsin..bu kadar insanın medyum mu olduğunu düşünüyorsun burdaki herkes zahmet edip benimle sıkıntımı paylaştı..umarım anlatabilmişimdir bu sefer..

Yav he hee.

İşi çıkmıştor, ha yok ille de inanmıyorum, başka bir şey var diyorsanız, bir de şöyle bir şey geliyor aklıma; o arkadaş buluşmasındaki ortamın atmosferiyle ilgi duymuştur, gaza gelip bayağı yanaşmıştır. Sonra eve gidince unutup gitmiştir, bir daha görüşmek isteyecek kadar çekim hissetmemiştir. Daha ısınamadan soğumuştur yani.

bayanlar yeni gelişmeler var..bu hafta tekrar karşılaştık..bu sefer o bir iki yere davet etti ve ben soğuk davrandım.istekli görünmemek için kabul etmedim ben de..arkadaşlar da olumsuz yaklaştı zaten..sizce bir daha gelir mi? bir de gerçekten pek çözemedim ben bunu..dengesiz midir nedir..

Dengesizse -ki öyle görünüyor- uğraşmaya, düşünmeye değmez bence.

Bence gerçekten işi çıkmıştı o defa ve bu kez davet etmesinin sebebi işinin çıkmış olmasıydı. Bu kez kabul etmedin ve bence tekrar gelmez.

Bence gerçekten işi çıkmıştı o defa ve bu kez davet etmesinin sebebi işinin çıkmış olmasıydı. Bu kez kabul etmedin ve bence tekrar gelmez.
walla o da saçma bir yere davet etti zaten, halı saha maçına gidecekmiş döndü bana siz de gelir misiniz dedi? napim ben halı saha maçında..sonra başka bir bayan arkadaşa döndü konsere gidelim dedi hepimiz bana soramadı..onu da o arkadaş olumsuz yanıtladı..bu şekilde oldu ve bana saçma geldi..diğer evli bayan arkadaşa da beni feysten eklesene sen dedi..yani yanlış anlamayın herkese asılma durumu yoktu..

şu durumda herkese asılma durumu nasıl yok oluyor, basbaya asılmış herekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…