Yeni birisiyle tanıştım ama kafam karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ne için gencim? Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor bir türlü
Yani ilk karşına çıkan seninle evlenmek isteyen insanla sırf beyaz geljnlik giyip amh değerin düşmeden çoluk cocuga karışmak icin.
Benden sadece 4 yaş büyüksün, neden hem ilgini çekmeyen, hem fiziksel olarak beğenmediğin, hem coktaaaaan yirmi yaşında çocuk bakmış büyütmüş - hayatın çok başka bir aşamasında bir adamla gelecek kurasın ki?

Yani ilk karşına çıkan seninle evlenmek isteyen insanla sırf beyaz geljnlik giyip amh değerin düşmeden çoluk cocuga karışmak icin.
Benden sadece 4 yaş büyüksün, neden hem ilgini çekmeyen, hem fiziksel olarak beğenmediğin, hem coktaaaaan yirmi yaşında çocuk bakmış büyütmüş - hayatın çok başka bir aşamasında bir adamla gelecek kurasın ki?
Kesinlikle haklısın. Karşıma ilk çıkan kişi değil çok olumsuz durumlar yaşadım maalesef

Hah tam bana göre dediğim insanlardan ne kadar çok darbe aldım, üzüldüm, psikolojim ciddi anlamda bozuldu onların yüzünden:KK43:
Sırf evlenmiş olmak için ve çocuk doğurmak için biriyle evlilik yapılmaz ama.. yaşım 35 oldu hadi artık evleneyim anne olayım diye alelacele biriyle evlenmeyin. Mutsuz olma olasılığınız yüksek olur

Kesinlikle haklısın. Karşıma ilk çıkan kişi değil çok olumsuz durumlar yaşadım maalesef
Yani hiç görüşmemissin, bir görüş et istersen..dediğim gibi üniveristedeki çocugun sana zararı olmaz, zaten yakında kendi hayatını kurar. Küçük çocuğu olsa neyse düşün de bu meseleden elemeye gerek yok.
Ama içine sinmezse de kendini "son şansım bu" moduna sokma sakın

Yani hiç görüşmemissin, bir görüş et istersen..dediğim gibi üniveristedeki çocugun sana zararı olmaz, zaten yakında kendi hayatını kurar. Küçük çocuğu olsa neyse düşün de bu meseleden elemeye gerek yok.
Ama içine sinmezse de kendini "son şansım bu" moduna sokma sakın

E bi görüşün o zaman, fotoğraflar her zaman yansıtmaz. Jest mimik tavır önemli.
Görüşeyim evet teşekkür ederim

Merhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
çocuğuyla ilişkisi nasıl?
zaten kafanızda soru işaretleri var içiniz çok ısınmamış belliki karşı tarafa heves vermeden bence görüşmeyi sonladırın

çocuğuyla ilişkisi nasıl?
zaten kafanızda soru işaretleri var içiniz çok ısınmamış belliki karşı tarafa heves vermeden bence görüşmeyi sonladırın
Seviyor çocuğunu araları iyi. Büyüdü zaten falan diyor. Onun yeri ayrı seninki ayrı falan diyor ama bilemiyorum ki

Seviyor çocuğunu araları iyi. Büyüdü zaten falan diyor. Onun yeri ayrı seninki ayrı falan diyor ama bilemiyorum ki
benim erkek arkadaşımın çocuğu vardı ben açıkcası ilişkilerini gözlemledim,ilişkilerinin kopuk olduğunu benimle evlendiğinde çocuğumuz olduğunda bu sekilde olabileceğini görerek soğumuştum

Adam tamamen loser konumunda size karşı;
-yasli
-dul
-cocuklu
Tabi size iyi davranacaktir, köprüyü geçene kadar prenses gibi ama ben burada öğrendiğim şu söze çok inanıyorum;
Bir kadın çocuğa rağmen boşanıyorsa o adamdan bir halt olmaz, kaçın topuklarinizi kıçınıza vura vura kaçın sonra gelip dilek gibi konular acarsiniz burada.
Dilek bee, aklıma geldi şimdi akşam akşam :))

benim erkek arkadaşımın çocuğu vardı ben açıkcası ilişkilerini gözlemledim,ilişkilerinin kopuk olduğunu benimle evlendiğinde çocuğumuz olduğunda bu sekilde olabileceğini görerek soğumuştum
Aslında ben öncelikli olmak isterim falan diye yokladım yani çocuğundan hemen vazgeçecek mi diye. O benim canım diyor seviyor baya. Senin yerin ayrı onunki ayrı sen başımın tacı olursun falan diyor

Aslında ben öncelikli olmak isterim falan diye yokladım yani çocuğundan hemen vazgeçecek mi diye. O benim canım diyor seviyor baya. Senin yerin ayrı onunki ayrı sen başımın tacı olursun falan diyor
ne istediğinizi biliyorsunuz aslında öncelik olmak istiyorsanız çocuğu olmayan bir adamı tercih etmelisiniz.Çünkü bence bir ebeveynin önceliği çocuğu olmalıdır sonra eşi gelmelidir.Siz durumu iyice ölçüp tartın ve karar verin

ne istediğinizi biliyorsunuz aslında öncelik olmak istiyorsanız çocuğu olmayan bir adamı tercih etmelisiniz.Çünkü bence bir ebeveynin önceliği çocuğu olmalıdır sonra eşi gelmelidir.Siz durumu iyice ölçüp tartın ve karar verin
Aslında benim de çocuğum olursa önce onu sevecek diye düşündüm ya hayırlısı olsun

Back
X