Yeni birisiyle tanıştım ama kafam karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu nasıl sığ ve ezber bakış açısı. Konunun içeriğini bilmeden, boşanma sebeplerini bilmeden hemen nasıl adamın 5 para etmez olduğu kanısına vardınız? Hiç mi yok etrafınızda anlaşamayıp çocuğuna rağmen boşanan ( ki bazı çocukların ruh sağlığı için sürekli gergin ebeveynlerle yaşamaktansa boşanmak en medeni yol ) evlenmek nasıl normal bir durumsa boşanmak da keza aynı şekilde..

Konu sahibi size gelecek olursak ilk konuna istinaden yazıyorum sonraki gelişmeleri bilmeyerekten. Ben sizin yerinizde olsam tanımaya çalışırdım 35 ve 45 yaş baktığınızda gayet normal bir yaş aralığı. Önce bir tanımaya çalışın içiniz sinerse hayatınızı başkaları ne der diye değil de beni mutlu eder mi bu adam önce bunun kararını verip ona göre şekillendirin . Umarım hakkınızda en doğru kararı verirsiniz ..
konuyu güncelledim. adamın gerçek yaşı 52 çıktı. ilk görüşme sonunda benim olumlu gibi olduğumu farkedip itiraf etti. yalan olayı ve yaş farkı için görüşmeyi kestim

hiç evlenmemişsiniz. bence acele karar veriyorsunuz içinize de sinmiyor .. belki birkaç oturup görüşerek şans verebilirsiniz ama evlenmek için acele etmeyin derim. sonradan pişman olmayın
bir kere görüştüm olumlu gibiydi. görüşme sonrası adam 52 yaşında olduğunu itiraf etti....

Back