Yeni biriyle görüşmeli mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana evlenince seversin, çocuk olunca katlanıyorsun her şekilde dedi. Yani bir yola gir seversin ne de olsa demeye getirdi.
Arkadaşınız çok yanlış ve çok bilinçsiz düşünüyor. O insanla aynı yatağa girecek, her gün yüzünü göreceksiniz. Mutsuz evlilikte yapılan çocuk da mutsuz büyür. Keşke arkadaşınız gibilerine evlenme, çocuk yapma ehliyeti verilmese.

Sevgi ve saygı olmadan, yeterince tanımadan yapılan evlilik baştan sakattır.

Görüşmelisiniz bence. Ama öyle arkadaşınızın dediği gibi evleneyim de sonra severim, çocuk olsun da katlanırım kafasıyla hareket etmeyin lütfen. Sadece kendi önünüzü kesmeyin, kısmetin nerde olduğu belli olmaz. Görüşmekten ne zarar gelir? Zaten karşıdaki kişi de size nötr bi duyguyla gelicek. Olacağı yoksa bi daha görüşmezsiniz olur biter.

İlişkiniz biteli henüz 1 ay olmuş. Aklınızdan ve kalbinizden, eski ilişkinin izlerini silecek zaman istemeniz çok normal.

Ben eskisini unutayım diye bi kaç kişiyle görüştüm . Her görüşmeden sonra kıyaslama yaptığım için daha çok depresyona girdim

Bu görücü usulü olmuyor ama, görücü usulü dediğiniz birbirini hiç görmeden ya da sadece birkaç kez görülerek yapılan evliliklerdir. Burda adam akıllı oturup tanışacaklar eğer elektrik alırlarsa devam edecekler. Bizzat benim kendi anne babam da arkadaş tavsiyesi üzerine bu şekilde tanışmışlar ve bende birkaç arkadaşımı bu şekilde tanıştırdım. Hepsi de gayet mutlu. Size öyle çıkmışsa şansınız kapalı demek ki.

Ee sizde görmeden bilmeden gidiyorsunuz, sizin varsayiminiza göre siz de mi kalitesiz oluyorsunuz

Arkadaşınız öylesine evlenmiş galiba tavsiyesini beğenmedim
Sorunuzun da genelgeçer bir yanıtı yok herkese göre değişebilir. Kesin bitirdiyseniz geri dönüşü yok diyorsanız niye bir sakıncası olsun? Zaten bir çay kahve içeceksiniz ne olabilir ki en kötü?

Bunu uzmanlar da söylüyor biten ilişkiden sonra bir süre kafanı toplaman,dağılanı düzeltmen lazım. Eski iliskinde varsa kendince hataların onları yapmamak için,karşıdakinden beklentilerinden iyice emin olman için. İliski olmadan görüseyim tanıyayim dersen bilemem o kisi seninle iliski amaclı görüsecek bir de o var.. ben öyle durumlwrda bi 6 ay en az kabuguma cekiliyorum

Ben de bu kafayı anlamakta zorlanıyorum. Kaç keredir bu tip yorumlara rastlıyorum ve inanamıyorum. Sana kötüsü denk gelmiş. Ülkenin yarısı tanıştırılarak evlenmiştir herhalde ben de dahil… gördüklerini beğenmeyen görmedikleriyle tanışmaya gidiyor işte gayet normal değil mi

Mesela biriyle tanıştım o ara . Adam işte anlatıyor aşktan meşkten beni daha iyi tanımak istiyormuş falan . Ay içim birden bi cız etti adam anlatırken ben ağlamaya başladım adam şok bir şeyleri bitirmeden yeni ilişki , birini tanımak falan herkese iyi gelmiyor .

Ben de öyleyim ve acaba tuhaf mı diye düşünüyordum. Karşıdakine de haksızlık gibi geliyor bana. Mesela bende sevgilisinden yeni ayrılmış biriyle görüşmek istemezdim. Bir anda unutamaz insan sonuçta.

Haklısınız ben de böyleyim

Sonuçta ilk görüşmeye nikah memuru gelmeyecek o nedenle görüşmekte ne sakınca var anlamadım. Ayrıca siz bilirsiniz ama hayat akıyor devam ediyor. Kimsenin yasını üzüntüsünü beklemiyor. Yarın bir gün kaybettiğiniz zamana da çok çok üzülebilirsiniz. Bu arada ben ilişkiye başlayın hemen hop demiyorum görüşüp içinizin ısınıp ısınmadıgına bakmaktan bahşediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…