Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Diğer konunuzu da gördüm ama cok uzundu okuyamadim :) 114 sayfa mi ne :confused: 10 sayfadan sonra okuyamadım ki icerigi de başlığı da bu konunun benzeriydi
Ne mutlu gönlünüze göre birini bulmuşsunuz, mutluluklar dilerim :KK19::KK200:
Evet buldum çok şükür.. çok teşekkür ederim.:KK51:
darısı size inşallah.. en kısa zamanda..

Konu basindan beri denklik, uygun biri, şu boyun alti olmaz, egitim seviyesi, kriter diyorsunuz ve sert cizgilerim yok diyorsunuz ! Valla bana yansıyan bu sekilde hanımefendi. Kullanilan kelimeler önemlidir ve sizin bakis acinizi yansitir zaten.
Konu neydi nerelere geldi:işsiz:
ben de o belirttiğim çizgiler içerisindeyim çünkü tabi ki kedim gibi birini isteyeceğim hayatımda. Dha önceden açıkladım görünüm benim için önemli ve eğitim çok önmli birşey. en azından benimle benzer seviyede olmalı

Madem cevrenizde böyle örnek cok o zaman siz de bulabilirsiniz yani, burada bosuna tartışıyoruz
Ayrica erkeklerde fiziksel güzellik fiks bir kriter (cogunlukla)
peki erkeklerde bu kriteri normal karşılanıyor da benim krtirerim bu olunca neden garip karşılandı garip geldi bana. bir erkekler tipine bakmadan çirkin de olsa güzel ister. ben kendime bakan bir bayanım dolayısıyla yanıma yakışan birini isteirm

Madem cevrenizde böyle örnek cok o zaman siz de bulabilirsiniz yani, burada bosuna tartışıyoruz
Ayrica erkeklerde fiziksel güzellik fiks bir kriter (cogunlukla)
ben çevremde çok var demedim olmadığı için bulamıyorum. işyerimdeki evli insanlardan bahsettim birbirine uymlu eşleri var diye. evli insanlarla olacak halim yok

Yok yemezsiniz. Oğlak en maddiyatçı burçtur.
Tamamen para para para derler.
Duygu yoktur ondan dedim.
Konu sahibi sinemaya parayı bile pahalı buldu. Ondan:)
Dışarıda yemek yemeyi de pahalı buluyor..

Tipik oğlak..
ucuz diyen yalan söyler kusur bakmayın da :D ekonomi berbat durumda ülkede insanlar geçim derdinden intihar edecek durumda. ben her gün her gün yapılacak bir aktivite olmadığından bahsettim sadece, haftada iki üç gün olabilir.

Size katılıyorum.
Konu sahibi bana çok eliyor gibi geldi.
Kafasında belli bir şablon var. Ona uymayanları eliyor.
Bende de vardı.. Ama bu kadar keskin çizgili değildi
Hayat böyle değil. Bir check list yok hayatta.
Herşey tüm kriterlerine göre olmuyor.
Zaten konu sahibi de bunu anlamalı.

Belki kriterleri biraz esnetse gönlüne göre olacak herşey..
kriter dediğinz herkesin kriterleri olur hayatta. Ben kendi hayatıma uygun birini istiyorum. Ben belirttiğim gibi biri olmasam zaten öyle birini istemem. Hayatta kendi değerinizi ve yerinizi bilip öyle insanrla birlikte olmak gerek bence. Hayat kalitemizi düşürmemek önemli. Bu da benzer özelliklerde sevgili ya da eş ile daha düzgün ilerler.

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda biri olsun ve anlaşabilirsek evlenip yuva kurmak istiyorum 32 yaşındayım. Kısmet olmadı bir türlü. Sizce yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? iş ve ev arasında hayatım. ailemle yaşıyorum. internetten tanışmak güvenilir gelmiyor ama artık teknoloji çağında sıcak bakmaya başladım. sonuçta iş ev arasında nasıl bulabilirim başka yerden birini. bu konuda tavsiyeleriniz neler?
ben eşimle tatilde tanışmıştım, tanıştıktan 4 yıl sonra evlenmeye karar verdik, 6 yıldır beraberiz.
tatil de bi seçenecek olabilir demek istiyorum :rapci: belki de hayatının aşkı bodrumda bi yerlerdedir, ne de olsa "aşk bodrumda yaşanıyor güzelim"..

Yok yemezsiniz. Oğlak en maddiyatçı burçtur.
Tamamen para para para derler.
Duygu yoktur ondan dedim.
Konu sahibi sinemaya parayı bile pahalı buldu. Ondan:)
Dışarıda yemek yemeyi de pahalı buluyor..

Tipik oğlak..

direkt oğlak/yükselen oğlak şöyledir diyemeyiz ama :)
oğlağın yöneticisi satürn kişinin haritasında hangi burçtaysa oğlakla ilgili temalar o yönde evrilir.
yani satürn yengeç ise olaylara daha duygusal ama daha geleneksel bakarken, satürn terazideyse lüksü ve sosyalliği seven bir yapı verir :)

kusura bakmayın nickimden dolayı tutamadım kendimi :)

mesela benim yükselenim de oğlak ama konu sahibi gibi sinemaya para vermeyi pahalı bir durum olarak görmem. aksine çok severim ve iyi filmlerin netkşflikşe düşmesini beklemem giderim :)

maddi kriterim düzgün bir işi gücü olması :KK70: ipsiz sapsız mı olsaydı kritertim :)
Tabi ki öyle demeyin. Ama ben sizin ortalama bir adamı seçeceğinizi düşünmüyorum. Cok ust duzey adamlarda 30lu yaslarda çok farklı beklentilerde oluyor.

ucuz diyen yalan söyler kusur bakmayın da :KK70: ekonomi berbat durumda ülkede insanlar geçim derdinden intihar edecek durumda. ben her gün her gün yapılacak bir aktivite olmadığından bahsettim sadece, haftada iki üç gün olabilir.

Tamam da burada bir üye sinema demiş. 30 tl pahalı demissiniz. Yemek demiş pahalı demissiniz. Tabi ki her gün yapılmaz ama ben sizin biraz fazla tutumlu olduğunuzu düşünüyorum. Ülke berbat durumda evet. Ama dışarıda da 30tllik bir sinemaya gidilmeyecek kadar berbat durumda değil. Tabi şu an değil.
kriter dediğinz herkesin kriterleri olur hayatta. Ben kendi hayatıma uygun birini istiyorum. Ben belirttiğim gibi biri olmasam zaten öyle birini istemem. Hayatta kendi değerinizi ve yerinizi bilip öyle insanrla birlikte olmak gerek bence. Hayat kalitemizi düşürmemek önemli. Bu da benzer özelliklerde sevgili ya da eş ile daha düzgün ilerler.
Tabi ki kriter olur
Benimde vardı ama şu meslekten olsun şu kadar para kazansın demedim. Bu düşünceler karşı tarafı iter. Ayrıca ben 30 yaşını geçmiş bazı kadınların kendini inanılmaz üstte konumladiğini düşünüyorum.
Hayat böyle geçmez. Denklik diye diye mazallah yalnız kalınır. Benim annem öğretmen. Öğretmen bir arkadaşı vardı. Devlet memuru olsun diye diye evlenemedi. Şu an 50 yaşında. Ah vah ediyor.
Çok söylediler. Bu kadar tutturma..devlet memuru olmasa ne olacak mesleği olsun dediler. Diretti. Sonuçta çok pişman.

Çoğu kadın da böyle.

Ben erkek arkadaşımla tanışırken manevi kritere daha önem verdim. Tabi mesleği olsun dedim ama illa şu meslek illa çok üst düzey olmalı diye tutturmadim.. Sizin laflarınız surekli cok ust duzey, cok ust duzey.. o zaman diger adaylari eliyorsunuz. O cok ust duzey birinin guzel de olsaniz maasiniz dolgun da olsa size rast gelecegi garanti mi?

Benim erkek arkadaşımin iyi bir mesleği var ama olmasa da olurdu. O meslek statülü. Ama olmasa da çok dert etmezdim.ona göre seçmedim. Iyi bir insan diye beraberim. Size de tavsiyem biraz manevi kriterde koyun. Aynı eve girince bilmem nerenin müdürü osu busu olduğu değil, iyi bir insan olduğu daha önemli olacak..

Son düzenleme:
direkt oğlak/yükselen oğlak şöyledir diyemeyiz ama :)
oğlağın yöneticisi satürn kişinin haritasında hangi burçtaysa oğlakla ilgili temalar o yönde evrilir.
yani satürn yengeç ise olaylara daha duygusal ama daha geleneksel bakarken, satürn terazideyse lüksü ve sosyalliği seven bir yapı verir :)

kusura bakmayın nickimden dolayı tutamadım kendimi :)

mesela benim yükselenim de oğlak ama konu sahibi gibi sinemaya para vermeyi pahalı bir durum olarak görmem. aksine çok severim ve iyi filmlerin netkşflikşe düşmesini beklemem giderim :)
Açıklama için teşekkür ederim.:KK66:
Konu sahibi ben sinemaya yemeye para veremem. Cok pahalı vs deyince şok oldum. Ondan oğlak dedim. Ki büyük ihtimal konu sahibi üst bir maaş alıyor. Ona rağmen bana bu kadar ince hesap kesin bir oğlak olduğu ispatı gibi geldi..

Bende boğayım. Erkek arkadaşım da boğa. Biz burcumuzu yansitiyoruz. Yemek yemeyi çok severiz..hemen belli oluyor boğa olduğumuz..:KK70::KK23:

Tabi ki öyle demeyin. Ama ben sizin ortalama bir adamı seçeceğinizi düşünmüyorum. Cok ust duzey adamlarda 30lu yaslarda çok farklı beklentilerde oluyor.

Tamam da burada bir üye sinema demiş. 30 tl pahalı demissiniz. Yemek demiş pahalı demissiniz. Tabi ki her gün yapılmaz ama ben sizin biraz fazla tutumlu olduğunuzu düşünüyorum. Ülke berbat durumda evet. Ama dışarıda da 30tllik bir sinemaya gidilmeyecek kadar berbat durumda değil. Tabi şu an değil.

Tabi ki kriter olur
Benimde vardı ama şu meslekten olsun şu kadar para kazansın demedim. Bu düşünceler karşı tarafı iter. Ayrıca ben 30 yaşını geçmiş bazı kadınların kendini inanılmaz üstte konumladiğini düşünüyorum.
Hayat böyle geçmez. Denklik diye diye mazallah yalnız kalınır. Benim annem öğretmen. Öğretmen bir arkadaşı vardı. Devlet memuru olsun diye diye evlenemedi. Şu an 50 yaşında. Ah vah ediyor.
Çok söylediler. Bu kadar tutturma..devlet memuru olmasa ne olacak mesleği olsun dediler. Diretti. Sonuçta çok pişman.

Çoğu kadın da böyle.

Ben erkek arkadaşımla tanışırken manevi kritere daha önem verdim. Tabi mesleği olsun dedim ama illa şu meslek illa çok üst düzey olmalı diye tutturmadim.. Sizin laflarınız surekli cok ust duzey, cok ust duzey.. o zaman diger adaylari eliyorsunuz. O cok ust duzey birinin guzel de olsaniz maasiniz dolgun da olsa size rast gelecegi garanti mi?

Benim erkek arkadaşımin iyi bir mesleği var ama olmasa da olurdu. O meslek statülü. Ama olmasa da çok dert etmezdim.ona göre seçmedim. Iyi bir insan diye beraberim. Size de tavsiyem biraz manevi kriterde koyun. Aynı eve girince bilmem nerenin müdürü osu busu olduğu değil, iyi bir insan olduğu daha önemli olacak..

hepsini okumadım yazılanların ama konu sahibinin "çok üst düzey" kariyer beklentisi olduğunu herkes yazmış.
valla evin içine girince kimse iş yerindeki gm kimliği ile kalmıyor. herkes o kimliği çıkarıp ev kıyafetini giyiyor ve standart insana dönüşüyor.

ha beklenti o üst düzey kimlikle a+ mekanlarda gezmek, yaz tatilini faniler gibi otel yerine teknede yapmak, kışın alplerde kayakları ile helikopterden atlayıp yamaca öyle inmekse bayağı bir üst düzeyle evet bunlar yapılır.

ama o adamlarla tanışmak için şimdiden o ortamlarda bulunan, o yaşam tarzına uygun kültüre sahip olmak gerekir.
ki o tip adamların zaten yapacakları evlilikler de genelde belli oluyor. kendi çevrelerinde zaten olan, kuvvetle muhtemel benzer alışkanlıkları zaten olan kadınları seçiyorlar.

çok üst düzeyden kasıt iyi bir firmada standart yönetici profilli biri ise de onlar her yerde var, zira türkiye'de büyük firmalar çok zam yapmamak için titlela geçiştirir insanları.

Açıklama için teşekkür ederim.:KK66:
Konu sahibi ben sinemaya yemeye para veremem. Cok pahalı vs deyince şok oldum. Ondan oğlak dedim. Ki büyük ihtimal konu sahibi üst bir maaş alıyor. Ona rağmen bana bu kadar ince hesap kesin bir oğlak olduğu ispatı gibi geldi..

Bende boğayım. Erkek arkadaşım da boğa. Biz burcumuzu yansitiyoruz. Yemek yemeyi çok severiz..hemen belli oluyor boğa olduğumuz..:KK70::KK23:

çünkü boğa demek hedonizm demektir genel anlamda :)

demin de yazdım, beklentisi çok üst düzey titlelı adamlarsa onlar zaten para harcanan yerlerde gezen adamlar olur genelde.

hepsini okumadım yazılanların ama konu sahibinin "çok üst düzey" kariyer beklentisi olduğunu herkes yazmış.
valla evin içine girince kimse iş yerindeki gm kimliği ile kalmıyor. herkes o kimliği çıkarıp ev kıyafetini giyiyor ve standart insana dönüşüyor.

ha beklenti o üst düzey kimlikle a+ mekanlarda gezmek, yaz tatilini faniler gibi otel yerine teknede yapmak, kışın alplerde kayakları ile helikopterden atlayıp yamaca öyle inmekse bayağı bir üst düzeyle evet bunlar yapılır.

ama o adamlarla tanışmak için şimdiden o ortamlarda bulunan, o yaşam tarzına uygun kültüre sahip olmak gerekir.
ki o tip adamların zaten yapacakları evlilikler de genelde belli oluyor. kendi çevrelerinde zaten olan, kuvvetle muhtemel benzer alışkanlıkları zaten olan kadınları seçiyorlar.

çok üst düzeyden kasıt iyi bir firmada standart yönetici profilli biri ise de onlar her yerde var, zira türkiye'de büyük firmalar çok zam yapmamak için titlela geçiştirir insanları.
Tahminen konu sahibi de üst düzey yönetici.
Ama o zümreden olduğunu sanmıyorum.
O zümre kolay kolay dışarıdan evlenmez.
Benim kuzen de çok zengin biriyle evli. Adamın hastanesi var. Ama adam lise mezunu bir affedersiniz hoduk..
Bir ortama soksan rezil olursun öyle biri..
Öyle birini bulabilir. Ama ben isteyeceğini sanmıyorum. Çünkü konu sahibi kültürlü biri.

Tabi ki kriteri olsun. Ama çok iyi iş, çok iyi üniversite, çok yakışıklı deyince çok az bir olasılık kalıyor.
Ortalamada öyle insan yok. Cok azinliktalar.
Bir de dediginiz gibi o tiplerle tanışması için çok üst segment yaşamalı. O tiplerin gittiği sadece spor salonu tahminen 2 3 bindir.

demin de yazdım, beklentisi çok üst düzey titlelı adamlarsa onlar zaten para harcanan yerlerde gezen adamlar olur genelde.
Evet yönetici gezegen venüs.. yemeye içmeye lükse meraklıyız. Inkar edemem:)
Bir de hayatta soyle bir durum var.. neyi çok istersen o senin sınavın olur veya çok zor ulaşırsın veya olmaz.

O yüzden çok kriter koymamak lazım. Beklenti = Hayalkırıklığı dir. Kriteri ortalama tutsa daha üstü çıksa hem daha mutlu olur hem hayal kırıklığına uğramaz.

benim hayata bakış açm farklı değil olması gereken böyle zten :) Davul bile dengi dengine diye bir laf var atalarımız demiş :KK70:
Denklik tabi önemli. Zaten size aksini söylemedi kimse. Ama cevaplarınızı okursanız sizin sıkıntınız sadece denklik değil takıntılı bir insansınız. Size öneri yapanlara bile karşı saldırıya kendinizi savunmaya geçiyorsunuz. Ben zaten dengimi buldum neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür ama siz madem bu kadar çok biliyorsunuz buraya sormayın o zaman:super:

Aslında beklentisi çok yüksek title değil bence. Sadece kendini fazla yüksek bir yere konumlamış kendi içinde. Muhtemelen ailesinde okuyan hatta yüksek lisans yapan, çalışan çok kadın yok. Bunlara sahip olmayı çok büyük artılar olarak niteliyor gibi geldi bana. Kendi boyunu çok uzun sanıyor, o yüzden uzun boylu diye bir kriter belirliyor.
Yani kimse git ilkokul mezunu bul onunla evlen boyu da mutlaka kısa olsun demedi ama sanki öyle demişiz gibi ben şöyleyim ben böyleyime bağladı. Muhtemelen insanlar bu yüzden yaklaşmıyor da olabilir normal hayatta da böyle davranıyorsa.

Benim kuzenim cin gibi bir kiz.Sanirim bu tip seyler biraz da caba harcamayla orantili.Elit,düzgün cevrelere girdi nasil girdiyse artik bilmiyorum.Ordan ,arkadas ortamı, bulusma,yemekler derken birini buldu ve evlendiler.Cok da mutlu ve hayalindeki gibi oldu her sey.Bana sorarsaniz ben de yapamam yani böyle bir seyin kendiliginden olusmasini vs beklerim de bu sonuca ulastirmiyor her zaman iste.Şu da bir gercek ki; iyilerin degil iyi oynayanlarin dünyasi.Bu da kuzenime gitsin :)

Fotografcilik klupleri bunun icin birebir, cogu refah seviyesi yuksek, hobi sahibi insanlar.
Nerden baksak orta karar bi kamera 10-15 bin lira, gezileri, toplantilari eksik olmaz, adamlar kalitelidir genelde.
Bizde esimle bu vasitayla tanistik mesela, kuzenin olma potansiyelim cok yuksek 🤣

Back
X