Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

O üst segment şu an bu akşam nerde yemek yiyip ardından hangi club’a geçeceğinin planını yapıyor. Eve gidip dizi izlemeyecekler
Evet.. hatta şehir dışına da gidiyorlardir.
Ayvalık cunda adasında rumlardan kalma tarihi taş bir yazlıkları da vardır. Gidip kafa dinliyorlardir.
Yani ben ultra zengin olsam oradan alırdım yazlık.. :KK70:

Muhtemelen. Üst düzey yönetici maaşları 20-30 bin bandında çünkü şu an. Sinema hesabı yapmazdı diye tahmin ediyorum. Bir de o mevkiye gelmiş insanların belli bir sosyal yaşamı oluyor. Meslek birlikleri, birtakım kulüplere üyelik, büyük başlarla yemekler, toplantılar vs. Konu sahibinin böyle bir sosyal hayatı olduğunu sanmıyorum.

Tabi ki.
Vardır ayrı bir çevreleri.
Hatta ben çoğunun haftasonu istanbulda kaldığını düşünmüyorum.
Ya ayvalık cunda ya bodrum türkbükü ya yurtdışı ya yunan adaları gidiyorlardir.
Hatta çoğunun mikanos veya santorini de evi vardır.

Ben onların yerinde olsaydım yazın hafta sonu istabulda durmazdım.

o kadar ben de gidiyorum canım :D benim demek istediğim her hafta birkaç gün sinemaya gitmekten bahsetmişlerdi. zaten o kadar çok kaliterli film de olmuyor her hafta gidecek kadar

Eğer bir görsel sanatlar kulübüne falan üye değilseniz haftada üç gün sinemaya gidilmez, bu şekilde sosyalleşilmez de zaten. Niye her söyleneni böyle tuhaf bir yerden algılıyorsunuz?

Bir gün sinemaya gidilir, bir gün rakı balık yapılır, bir gün konsere gidilir, bir gün oyun izlenir, bir gün bara içmeye gidilir, haftasonu festivale, kampa, dağa gidilir. Ve evet bunlar ucuz şeyler değil. Cepte akrep varsa zor.

o kadar ben de gidiyorum canım :KK70: benim demek istediğim her hafta birkaç gün sinemaya gitmekten bahsetmişlerdi. zaten o kadar çok kaliterli film de olmuyor her hafta gidecek kadar

aslında denmek istenen o değildi. :)
siz bir günlük dışarı çıkma 100 tl çok demişsiniz, 100 tl çok alt bir tutar istediğiniz ayarda birini bulmak amaçlı sosyalleşmek için.

benim yazılanlardan anladığım, sizin önce kendinize bir hayat gustosu oluşturmanız lazım.
sürekli eğitim, kültür demişsiniz de, yazdıklarınız hiçbir kültürel şeye para ayırmamanız yönünde.

illa gidip bir restaurantta tanışmazsınız ama yelken gibi yada pt ile çalışılan kallavi spor salonları gibi mekanları seçebilirsiniz.

sevgilimle 3 yıldır beraberiz, internetten tanıştık hem de hiiiç olmayacak bir site üzerinden.
hayatımın en paspal dönemlerindeydim, annem hastaydı, teşhis konamıyordu, 4 aydır hastanelerdeydi.
ilk buluşmanın ertesi günü tekrar mesaj attı buluşalım diye.
sonra haftasonu bir daha buluştuk.
sonraki hafta her gün görüştük.
3 yıldır toplasak 1 ay görüşmediğimiz olmamıştır.
beraber bir sürü iyi/kötü gün geçirdik.
o esnek biri olmasaydı bana o halimle şans vermezdi. ben esnek biri olmasaydım ben onun bazı hareketlerine rağmen şans vermezdim.
şimdi ikimizde toparladık ve gayet iyiyiz.
neden evlilik olmadı dersen de annem vefat etti ve sonrasında bazı farklı maddi sıkıntılarım oldu.
öteledim.

kısacası hayatta esneklik önemli.
Başınız sağ olsun..

Umarım herşey gönlünüze göre olur.
Bende daha evli degilim. Artık 30 üstü çok evlenen var.
Geç olsun iyi bir evlilik olsun demişler. Zaten tek çocuk da istiyorsanız evlilik zamanı teferruat.

Sizinde benimde herşey gönlümüze göre olsun..:KK200:

Eğer bir görsel sanatlar kulübüne falan üye değilseniz haftada üç gün sinemaya gidilmez, bu şekilde sosyalleşilmez de zaten. Niye her söyleneni böyle tuhaf bir yerden algılıyorsunuz?

Bir gün sinemaya gidilir, bir gün rakı balık yapılır, bir gün konsere gidilir, bir gün oyun izlenir, bir gün bara içmeye gidilir, haftasonu festivale, kampa, dağa gidilir. Ve evet bunlar ucuz şeyler değil. Cepte akrep varsa zor.

konudan bağımsız o kadar özledimki bu sosyalliği..
en çok da şeyi severim; yani şöyle bi ritüelimiz vardı bizim. harbiye konserlerinde konser öncesi chefmezze'de meze-rakı, sonra konser, konser sonrası ıslak hamburger :)

Başınız sağ olsun..

Umarım herşey gönlünüze göre olur.
Bende daha evli degilim. Artık 30 üstü çok evlenen var.
Geç olsun iyi bir evlilik olsun demişler. Zaten tek çocuk da istiyorsanız evlilik zamanı teferruat.

Sizinde benimde herşey gönlümüze göre olsun..:KK200:

teşekkür ederim, amin..
ben 30 öncesi evlenmek istemedim zaten hiç, belki de o hissi veren biri çıkmadı karşıma.
herşey gönlümüzce olsun :)

konudan bağımsız o kadar özledimki bu sosyalliği..
en çok da şeyi severim; yani şöyle bi ritüelimiz vardı bizim. harbiye konserlerinde konser öncesi chefmezze'de meze-rakı, sonra konser, konser sonrası ıslak hamburger :)

İçim gitti şu an. Biz izmirde çok konser bulamıyoruz ama mesela iyi bir konser varsa kalkıp istanbula geliyoruz. Chefmezzeyi bilmiyorum, ama ıslak hamburger konser sonrası olmazsa olmaz.

Bizim de burda benzer ritüelimiz var. Fuar açıkhavada konsere gideceksek öncesinde ya bira atıştırma, ya rakılı bişiler, sonra konser ardından kordonda bir tepsi midye... Bu yaz konsersiz kaldık 😢

aslında denmek istenen o değildi. :)
siz bir günlük dışarı çıkma 100 tl çok demişsiniz, 100 tl çok alt bir tutar istediğiniz ayarda birini bulmak amaçlı sosyalleşmek için.

benim yazılanlardan anladığım, sizin önce kendinize bir hayat gustosu oluşturmanız lazım.
sürekli eğitim, kültür demişsiniz de, yazdıklarınız hiçbir kültürel şeye para ayırmamanız yönünde.

illa gidip bir restaurantta tanışmazsınız ama yelken gibi yada pt ile çalışılan kallavi spor salonları gibi mekanları seçebilirsiniz.
Biz sevgilimle modada çay kahve , orta segment bir yerde tavuk şnitzel sonra da bir yerde tatlı yesek.. biraz koruya gidip yürüsek..o günün harcaması 250 civarı. Daha etkinlik yok. Tabi biz biraz yemeyi seviyoruz onunda etkisi var.:KK48:
Zaten tiyatro konser sinema desek 450 500.
Öyle nerede 100 tlye sosyalleşmek..
Dışarı adamını atsan para gidiyor.
Ben memnunum halimden gerçi..
Sevgilimle görüşmeme gani gani değer.:KK36:
Bazı şeyler paradan önemlidir..

(Bir de onun benzin parası var. Arabayla geliyor. Onu hesaba katmadım.)

İçim gitti şu an. Biz izmirde çok konser bulamıyoruz ama mesela iyi bir konser varsa kalkıp istanbula geliyoruz. Chefmezzeyi bilmiyorum, ama ıslak hamburger konser sonrası olmazsa olmaz.

Bizim de burda benzer ritüelimiz var. Fuar açıkhavada konsere gideceksek öncesinde ya bira atıştırma, ya rakılı bişiler, sonra konser ardından kordonda bir tepsi midye... Bu yaz konsersiz kaldık 😢

chefmezze gümüşsuyu aratın google da :)
çok şık bir otelin terasında, enfes bir manzarası var. ve inanılmaz güzel bir işletme.

erkek arkadaşımın ankaradan kuzeni eşiyle gelmişti. son dakika kararıyla gitmiştik, hızlı bir rezervasyon ile. tabi en manzaraya hakim masalar doluydu. ama ben telefonda yine de söylemiştim ankaradan misafirimiz var diye.
gittik daha sıradan bir masaya aldılar ama notumu almışlar, adamlar ilk boşalan masaya bizi taşıdılar hemen. o kalabalıkta sallamayabilirlerdi de..
böyle mekanlara verdiğin para da gözüne batmıyor cidden.

Biz sevgilimle modada çay kahve , orta segment bir yerde tavuk şnitzel sonra da bir yerde tatlı yesek.. biraz koruya gidip yürüsek..o günün harcaması 250 civarı. Daha etkinlik yok. Tabi biz biraz yemeyi seviyoruz onunda etkisi var.:KK48:
Zaten tiyatro konser sinema desek 450 500.
Öyle nerede 100 tlye sosyalleşmek..
Dışarı adamını atsan para gidiyor.
Ben memnunum halimden gerçi..
Sevgilimle görüşmeme gani gani değer.:KK36:
Bazı şeyler paradan önemlidir..

(Bir de onun benzin parası var. Arabayla geliyor. Onu hesaba katmadım.)

ben zaten illa şu kadar harcanmalı demiyorum. tabi ki herkes kesesine göre harcar.
başkasına az gelen bana çok gelir.
konu sahibi beklentilerinin yüksekliğini ısrarla söylediği ve bir çizginin üzerindeki insanları istediği için yazıyorum.
yoksa beraberken gider tostçuda da oturursun.

• Beğen
Reactions: 000
teşekkür ederim, amin..
ben 30 öncesi evlenmek istemedim zaten hiç, belki de o hissi veren biri çıkmadı karşıma.
herşey gönlümüzce olsun :)
Amin..
Herşey güzel olsun.
Ben evlenmek istiyorum artık umarım olur.

ben zaten illa şu kadar harcanmalı demiyorum. tabi ki herkes kesesine göre harcar.
başkasına az gelen bana çok gelir.
konu sahibi beklentilerinin yüksekliğini ısrarla söylediği ve bir çizginin üzerindeki insanları istediği için yazıyorum.
yoksa beraberken gider tostçuda da oturursun.
Tabi ki yeri gelir oturursun.
Ama bana şu durum tuhaf geliyor.
Varken bu kadar sıkmak neden?
Evet hergun 500 tl gitmez. Ama varken her gün her gün tost da yenmez. Sanırım birikim için hiç harcamıyor. Bu bana tuhaf geliyor.
Kazandığın parayı hobilerine harcamayacaksan neye harcayacaksin.
Bu varken varyemezligi anlamıyorum.
Aşırı savruk olmak da iyi değil aşırı tutmak da iyi değil.
Benim sevgilim böyle olsa ben istemezdim.

Bence karşıdaki adamda istemez.

chefmezze gümüşsuyu aratın google da :)
çok şık bir otelin terasında, enfes bir manzarası var. ve inanılmaz güzel bir işletme.

erkek arkadaşımın ankaradan kuzeni eşiyle gelmişti. son dakika kararıyla gitmiştik, hızlı bir rezervasyon ile. tabi en manzaraya hakim masalar doluydu. ama ben telefonda yine de söylemiştim ankaradan misafirimiz var diye.
gittik daha sıradan bir masaya aldılar ama notumu almışlar, adamlar ilk boşalan masaya bizi taşıdılar hemen. o kalabalıkta sallamayabilirlerdi de..
böyle mekanlara verdiğin para da gözüne batmıyor cidden.

Eşime sordum, duydum ama gitmedim dedi. Yazdık listeye ilk fırsatta gideriz işallak.

Benim bir arkadasim var kendisi öğretmen
Hic para harcamaz hani ben hayatimda böyle birini gormedim.cebinden 1lira dusse yeryer arar.ve anne babasi emekli memur.
6yillik ogretmen hesabında suan 300milyar para vardir belkidaha fazla.hic harcamiyor hemde hic.
Ben onu taniyinca soka girdim.
Biryerde çay icemeyiz tost yiyemeyiz.Oyuzden isyeri haricinde onunla gorusmedim.
Okadar para hesabi yapıyorki anlatamam.
Suan yasi 35 ve esadayindan beklentileri asiri ucuk.
Çünkü hem yakışıklı hem zengin hem ultraduzey yönetici ariyor
Ve diyorki arada para meselesi olsa hemen bırakırim diyor.
Esimle maddiyonden hersey bende olacak diyor.
Hem biryandan aile kurmak istiyor ama istediği ticari ortaklik.
Dedimki ona bukadar ustduzey insani hem nerede bulacaksin hadi buldun o seni isteyecek mi
Birazda haddimizi bilmemiz lazim.
Eşinede para harcatmaz asla.
Eşi ailesine 50liralik bir cipskola alsa gitse sorun yapar Okadar cimri
Bu tarz insanla kim yaşar
Ben isyerinde anlattıklarına tahammul edemezdim.
Cay kartonda 1liraydi hergun bunu soylerdi
Bu.kadin evde eşine hayatmı tanir
Ama standardi üst-düzey.
Sizi tenzih ediyorum ama kendinizi cok fazla şartlamayın kriterlere.temel beklentileirniz olsun herksin var ama yuzde israr etmeyin 90da olur insan dediğin noksanda olur

Amin..
Herşey güzel olsun.
Ben evlenmek istiyorum artık umarım olur.

Tabi ki yeri gelir oturursun.
Ama bana şu durum tuhaf geliyor.
Varken bu kadar sıkmak neden?
Evet hergun 500 tl gitmez. Ama varken her gün her gün tost da yenmez. Sanırım birikim için hiç harcamıyor. Bu bana tuhaf geliyor.
Kazandığın parayı hobilerine harcamayacaksan neye harcayacaksin.
Bu varken varyemezligi anlamıyorum.
Aşırı savruk olmak da iyi değil aşırı tutmak da iyi değil.
Benim sevgilim böyle olsa ben istemezdim.

Bence karşıdaki adamda istemez.

1 sene ciddi bir maddi kaygı ile böyle davrandım ama anladım ki bu benlik değil.
tabi ki birikim de güzel ama tadını çıkarmadığım hayatta kenardaki para ne işe yarayacak..
annem hep emekli olunca hayatın tadını çıkarıcam derken 1.5 senede vefat ediverdi.
zamanı ıskalamamak lazım

1 sene ciddi bir maddi kaygı ile böyle davrandım ama anladım ki bu benlik değil.
tabi ki birikim de güzel ama tadını çıkarmadığım hayatta kenardaki para ne işe yarayacak..
annem hep emekli olunca hayatın tadını çıkarıcam derken 1.5 senede vefat ediverdi.
zamanı ıskalamamak lazım

Ben de onu diyorum en baştan beri, yarına çıkacağımızın, biriktirdiğimizi yiyebileceğimizin garantisi yok ki. Şimdi yapmayıp ertelediğin şeyi belki hiç yapamayacaksın.
Evlenir evlenmez ev borcuna girenleri de hiç anlamam mesela. Kazandığının yarısını beton yığınına verip sonra dışarda bir yemek bir kahve bile lüks olacaksa ne yapayım ben öyle evi? 10 sene kendini böyle bir hayata mahkum etmeye değer mi iki oda bi salon? Ya da 300 binlik arabayla 100 binlik araba arasında ne kadar büyük fark olabilir? İkisinin de dört tekeri var seni istediğin yere götürüyor. İmkanın vardır alırsın ama imkanları zorlayıp en iyisini, daha iyisini almak bana mantıklı gelmiyor.

Benim bir arkadasim var kendisi öğretmen
Hic para harcamaz hani ben hayatimda böyle birini gormedim.cebinden 1lira dusse yeryer arar.ve anne babasi emekli memur.
6yillik ogretmen hesabında suan 300milyar para vardir belkidaha fazla.hic harcamiyor hemde hic.
Ben onu taniyinca soka girdim.
Biryerde çay icemeyiz tost yiyemeyiz.Oyuzden isyeri haricinde onunla gorusmedim.
Okadar para hesabi yapıyorki anlatamam.
Suan yasi 35 ve esadayindan beklentileri asiri ucuk.
Çünkü hem yakışıklı hem zengin hem ultraduzey yönetici ariyor
Ve diyorki arada para meselesi olsa hemen bırakırim diyor.
Esimle maddiyonden hersey bende olacak diyor.
Hem biryandan aile kurmak istiyor ama istediği ticari ortaklik.
Dedimki ona bukadar ustduzey insani hem nerede bulacaksin hadi buldun o seni isteyecek mi
Birazda haddimizi bilmemiz lazim.
Eşinede para harcatmaz asla.
Eşi ailesine 50liralik bir cipskola alsa gitse sorun yapar Okadar cimri
Bu tarz insanla kim yaşar
Ben isyerinde anlattıklarına tahammul edemezdim.
Cay kartonda 1liraydi hergun bunu soylerdi
Bu.kadin evde eşine hayatmı tanir
Ama standardi üst-düzey.
Sizi tenzih ediyorum ama kendinizi cok fazla şartlamayın kriterlere.temel beklentileirniz olsun herksin var ama yuzde israr etmeyin 90da olur insan dediğin noksanda olur
O öğretmen dostunuz herhalde paralarıyla Mısır firavunları stili anıt mezar yaptıracak..:confused:
Artık o 1 tl bile harcamadığı parasını öbür taraftan seyr eder.

Şaka bir yana.. düşman başına öyle insanlar..

Çok itici buluyorum. Bu ne varyemezlik..:ruh:

Back
X