- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.380
- 598
O kadar da şey yapmasaydin kız fikir veriyor insanlar sonucta.![]()
Sen çalışmayan kadın olduğunu söyledin mi? Kriterlere uymayınca fikirlerin de değersiz olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar da şey yapmasaydin kız fikir veriyor insanlar sonucta.![]()
Sen çalışmayan kadın olduğunu söyledin mi? Kriterlere uymayınca fikirlerin de değersiz olabilir![]()
kendime uygun benim gibi birini aramamın nesi yanlış ben anlayamadım açıkçası ? ipsiz sapsız birine şans verin demiyorum ama insanları kategorize etmeyin diyorsunuz. sizin bu dediğiniz ipsiz sapsız da zaten bir kategorizasyon oluyor ?Iyi eğitimli uzun boylu cok caliskan bir adam ariyorsunuz.
Bakin ben de bu zamana kadar hep emek verdim gezmedim tozmadim okul kurs vs hep çabaladim ama 30uma gelmeden bir sürü hastalıgim oldu (34 yaşındayım su an).
Bir seye sahip olmak istiyorsan onu hak etmek icin cabalamalisin dusuncesiyle yaşadım ben de sizin gibi. Ama hayatin o kadar da köşeli olmadigini, biraz esnek olmak gerektigini öğrendim. Birikim konusunda da sizin gibi dusundum.hep. Ama şimdi harcıyorum çünkü benden bir tane daha yok. Kendini mutlu etmek derken, siz ailenizle yaşıyorsunuz ben tek yasiyorum ve yalnizligimla da mutlu olabiliyorum. Siz önce kendinizle.mutlu musunuz buna bakın. Herseye karsi cikan o olmaz bu değil diyen biri olarak bana çok mutlu bir insan izlenimi vermediniz (yorumlariniza bakarak diyorum elbette, sonuçta sizi tanımıyorum)
Önünüze cikan kisileri değerlendirin sans verin derken de ipsiz sapsiz birine sans verin demiyorum ama insanlari egitimine ya da isine gore kategorize etmeyin.
herkesin fikri benim için değerli seninki de öyle :) diğer arkadaşa bakmayın siz o beni hiç anlamamış. bütün kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilsin kimseye muhtaç olmadan istiyorum sadece hepsi bu. yoksa herkesin kendi kararı tabiUzuldum simdi. Calismiyorum
![]()
diyelim kriterlerime uymayan biriyle evlendim. onun çocuklarımın babası olacağını nereden biliyoruz ? o da beni bırakıp gidecek ya da kötü şeyler yaşatacak belki. kesin yargıya varmadım bugüne kadar çıkmadı dedim yaşadığımı söyledim. bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmez tabiki. denklikten demek istediğim kendi hayatıma uyumlu anlamında kullandım. kendi hayatıma uyumsuz biri olsun diye kriterim mi olmalıydı yani ?
Hanımefendi bırakın başka kadınların tercihlerine üzülmeyi. Hayat çok kısa ve yarına çıkıp çıkmayacağımız bile belli değil. Bazı kadınlar bu şekilde mutlu eşleriyle. Benim mesleğim olmasaydı ben de istemezdim yorucu işlerde çalışmayı ama neyseki yorucu olmayan güzel bir mesleğim var. Yani siz hayat arkadaşı bulma olayını toplumsal bir konu haline getiriyorsunuz.rahatsız etmiyor ama üzücü bence. mehmet aslantığun bir sözü var, hiç bir kadın geleceğini bir erkeğin kararına, günün birinde kafasınn karışmasına bırakmamalı diye. istiyorum ki erkekler kadınlara kötü şeyler yaşatsa da kadınlar ayakta kalabilsinler, kendi ayaklarınn üzerinde hiçkimseye muhtaç olmadan durabilsinler. ülkemiz maalesef kadın cinayetlerinde sınır tanımıyor, eğer biz güçlü olursak erkekler bunu bize yapamaz cesaret edemez
Dogum izni toplamda 16 haftadir, genelde 8 hafta dogum oncesi 8 hafta dogum.sonrasi icindir. Ama kisi son 3 haftaya kadar calisip 5 haftasını doğum sonrasina aktarabilir. Ucretsiz izin de firmadan firmaya degisebilir. Ben devletteyim.bizde 24 aya kadar ücretsiz alınabiliyor ve ileride cocugum olursa bu hakkimi kullanmak isterim. Maddi acidan esime de bagli olabilirim bu surecte sonucta cocugumu kendim yetistirmemin de bir bedeli var. Es olmak da budur, iyi gunde kotu günde. Ki bir evlat yetiştirmek bence zor zanaat.3 ay değil 4 ay ücretli 8 ay da ücretsiz olmak üzere toplam 1 yıl izin kullnabiliyor çalışan anneler. işyerimdeki bir çok arkadaşım bu şekilde yaptı.sonrasında bakıcı bularak işlerine devam ettiler. herşeyin bir çözümü var. tek çözüm işi bırakıp erkeğin parasına muhtaç olmak değil
Ben size uymayan biriyle evlenin demedim ki, sert cizgiler cekmeyin esnek olun dedim. Kriter dediginiz sey sizin koydugunuz sınırlar, onları esnetmek sizin elinizde :)diyelim kriterlerime uymayan biriyle evlendim. onun çocuklarımın babası olacağını nereden biliyoruz ? o da beni bırakıp gidecek ya da kötü şeyler yaşatacak belki. kesin yargıya varmadım bugüne kadar çıkmadı dedim yaşadığımı söyledim. bundan sonra çıkmayacağı anlamına gelmez tabiki. denklikten demek istediğim kendi hayatıma uyumlu anlamında kullandım. kendi hayatıma uyumsuz biri olsun diye kriterim mi olmalıydı yani ?
doğruları ve gerçekleri yazdığım için neden ban alayım ? :) hiçbir kriterim yok deseydim aferin mi diyecektiniz anlamadım ben sizi ? sokaktan geçenle evlenemeyiz maalesefSizin konu kapanır.
Sizde ban alırsınız.
Çok sivri yazıyorsunuz.
Hayat siyah ve beyaz değildir. Gri alanlar vardır.
Yaşayınca görürsünüz.
O tanımı siz yaptınız ben de onun üzerinden yorum.yaptim ipsiz sapsiz biriyle mi olayim.dediniz ben de oyle biriyle olmayin ama cok da sınırlandırmayin dedim.kendime uygun benim gibi birini aramamın nesi yanlış ben anlayamadım açıkçası ? ipsiz sapsız birine şans verin demiyorum ama insanları kategorize etmeyin diyorsunuz. sizin bu dediğiniz ipsiz sapsız da zaten bir kategorizasyon oluyor ?
Ben çalışıyorum yıllardır.herkesin fikri benim için değerli seninki de öyle :) diğer arkadaşa bakmayın siz o beni hiç anlamamış. bütün kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilsin kimseye muhtaç olmadan istiyorum sadece hepsi bu. yoksa herkesin kendi kararı tabi
yarına çıkmayacağımız belli değil diye hayattan hiçbir beklentimiz olmasın mı yani ? benim için çok normal olan istelerim neden çok çok imkansız uçuk şeylermiş gibi gösterilyor bunu anlamadımHanımefendi bırakın başka kadınların tercihlerine üzülmeyi. Hayat çok kısa ve yarına çıkıp çıkmayacağımız bile belli değil. Bazı kadınlar bu şekilde mutlu eşleriyle. Benim mesleğim olmasaydı ben de istemezdim yorucu işlerde çalışmayı ama neyseki yorucu olmayan güzel bir mesleğim var. Yani siz hayat arkadaşı bulma olayını toplumsal bir konu haline getiriyorsunuz.
sert çizgileirim yok zaten bunu nereden çıkardınız ? tek isteğim bana uygun biriDogum izni toplamda 16 haftadir, genelde 8 hafta dogum oncesi 8 hafta dogum.sonrasi icindir. Ama kisi son 3 haftaya kadar calisip 5 haftasını doğum sonrasina aktarabilir. Ucretsiz izin de firmadan firmaya degisebilir. Ben devletteyim.bizde 24 aya kadar ücretsiz alınabiliyor ve ileride cocugum olursa bu hakkimi kullanmak isterim. Maddi acidan esime de bagli olabilirim bu surecte sonucta cocugumu kendim yetistirmemin de bir bedeli var. Es olmak da budur, iyi gunde kotu günde. Ki bir evlat yetiştirmek bence zor zanaat.
Ben size uymayan biriyle evlenin demedim ki, sert cizgiler cekmeyin esnek olun dedim. Kriter dediginiz sey sizin koydugunuz sınırlar, onları esnetmek sizin elinizde :)
denedim aslında daha önce. düzgün biriyle karşılaşmadım maalesef. en düzgün görüneni bile karı kız peşinde
tabi ki bağımlı olmazsın o durumda. çünkü sonrasında devam edeceksin iş hayatına.Ben çalışıyorum yıllardır.
Ama kadınları kategorize etmeyi sevmem..
Ileride çocuğum olup 6 ay ücretsiz izin alirsam da eşime bağımlı olmuş olmam. Çocuğu bekar evimden getirmedim sonuçta..![]()
Kimse size sokaktan evlenin demedi.doğruları ve gerçekleri yazdığım için neden ban alayım ? :) hiçbir kriterim yok deseydim aferin mi diyecektiniz anlamadım ben sizi ? sokaktan geçenle evlenemeyiz maalesef
ben bekar olduğum için hayatımda birini istiyrum. karı kız peşinde olmaktan demek istediğim hayatında sevgilisi, eşi, nişanlısı vb olduğu halde karı kız peşinde olanlardan bahsetmiştim.e sen de erkek peşindesin. herkes bir şeylerin peşinde normal o
benim uslübümda problem yok kimseye küfür ve hakaret etmiyorum açıklama yapıyorum. zaten konu 15, sayfada ban yeseydi çoktan yerdi zatenKimse size sokaktan evlenin demedi.
Tabi ki kriteriniz olacak..
Üsluptan dolayı da ban var.Öyle cezalarım olmuştur. Oradan biliyorum..![]()
Ben yarına çıkmyacağımız belli değil derken konuyla alakasız bir durumu kafanıza boşuna takıp kendinizi üzmeyin diye dedim ama çok farklı anlıyorsunuz her şeyi.yarına çıkmayacağımız belli değil diye hayattan hiçbir beklentimiz olmasın mı yani ? benim için çok normal olan istelerim neden çok çok imkansız uçuk şeylermiş gibi gösterilyor bunu anlamadım