böyle obez yada engelli erkeklerle gözk ontağı kurmaya çalışıyorum onlar bile redediyor
İş arıyorum ama bulamıyorum, okul hayatımda yok çevre zaten hiç yok ..ben artık sevilmek istiyorum bir ilişkim olsun istiyorum. Gelen giden laf sokuyor yaş 28 oldu evde kaldın vs. 28 30 yaş civarı bir eş sizce nerelerde tanışabilme imkanım var ? bazen otobüsde cafede felan böyle obez yada engelli erkeklerle gözk ontağı kurmaya çalışıyorum onlar bile redediyor yada yüz vermiyor.. fazla kg yada belirgin bir iticilikde yok bende elim ayağım düzgün sayılır gerçekten anlıyamıyorum..
İş arıyorum ama bulamıyorum, okul hayatımda yok çevre zaten hiç yok ..ben artık sevilmek istiyorum bir ilişkim olsun istiyorum. Gelen giden laf sokuyor yaş 28 oldu evde kaldın vs. 28 30 yaş civarı bir eş sizce nerelerde tanışabilme imkanım var ? bazen otobüsde cafede felan böyle obez yada engelli erkeklerle gözk ontağı kurmaya çalışıyorum onlar bile redediyor yada yüz vermiyor.. fazla kg yada belirgin bir iticilikde yok bende elim ayağım düzgün sayılır gerçekten anlıyamıyorum..
Neden göz teması kurmaya çalıştınız insanları aşalar gibi hoş değil
sadece göz teması muahbbet etmeye konuşmaya felanda çalıştım utangaç yada içine kapanık değilim buna rağmen olmuyor demek istedim.
Obez ya da engelli erkeklerle göz teması kurmaya calismaktaki amaç nedir, çok garip geldi de hem fiil olarak hem ifade olarak.
Onlar bile mi? Ne demeye çalışıyorsunuz?bazen otobüsde cafede felan böyle obez yada engelli erkeklerle gözk ontağı kurmaya çalışıyorum onlar bile redediyor yada yüz vermiyor.
sadece otobüs değil cafeler sosyal ortamlar işte bir arkadaş grubu olmadan ne kadar yapılabilirse..sokakta milletin üstüne atlamıyorum tabi :)
Ben kötü niyetli olmasa da bu göz kontağı olayının ardinda normal olmayan bisiler gördüm. Normal bir insan dışarıda otobüste markette karşı cinsten birilerinin gözüne bakayım da belki evleniriz demez. Sağlıklı insanlar olmayınca obezler de mı engelliler de mı bakmıyor diye gözünü dikip onlara bakmaz. Bunu kaç kişi yapar yaa sapıkça bir davranış bu.
Hiç mi inancın yok, hiç mi kadere iman etmediniz anlamıyorum sizi. Yoldan geçerken marketten koca bulacaginizi sanıyorsunuz. Bu kadar basit bir olay mı bu? Eğer birgün evleneceksen ne zaman olacağı kiminle olacağı zaten bellidir sen bilmiyorsun sadece. Hayırlısını istemek yerine sanki ezik de olsa curuk de olsa der gibi pazardan seçer gibi engellilere obezlere bakıyorum da onlar bile bakmıyorlar diyorsun. Tanıdığın her evli kadın çok mu mutlu? Hepsinin evlendiği erkek hayallerinin erkeği beyaz atlı prensi mı? Sen evlenemeyince neyinden eksik kaldın? Burada bile her gün görüyorsun onlarca konu, yüzlerce binlerce evlendiğine bin pisman, çocuğuyla daha hamileyken ortada kalmış, severek evlendiği erkekten dayak yemiş, hakaret gormus, aldatılmış kadın var. Aklinizi basiniza toplayin hayırlısını dileyip bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?