YENİ BİRİYLE NASIL TANIŞILIRKİ ÇEVREN YOKSA..

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
İş arıyorum ama bulamıyorum, okul hayatımda yok çevre zaten hiç yok ..ben artık sevilmek istiyorum bir ilişkim olsun istiyorum. Gelen giden laf sokuyor yaş 28 oldu evde kaldın vs. 28 30 yaş civarı bir eş sizce nerelerde tanışabilme imkanım var ? bazen otobüsde cafede felan böyle gözk ontağı kurmaya çalışıyorum onlar bile redediyor yada yüz vermiyor.. fazla kg yada belirgin bir iticilikde yok bende elim ayağım düzgün sayılır gerçekten anlıyamıyorum..

Son düzenleme:
Neden göz teması kurmaya çalıştınız insanları aşalar gibi hoş değil

sadece göz teması muahbbet etmeye konuşmaya felanda çalıştım utangaç yada içine kapanık değilim buna rağmen olmuyor demek istedim.

Ayyy valla tam merak ettigim konu kesinlikle takip edicem yardimci olmak icin hicbi fikrim yok insallah bize ve bizim gibilere cozum sunan bi topik olur

Bi mahsuru yoksa mesleginizi ogrenebilirmiyiz

Neden göz teması kurmaya çalıştınız insanları aşalar gibi hoş değil

sadece göz teması muahbbet etmeye konuşmaya felanda çalıştım utangaç yada içine kapanık değilim buna rağmen olmuyor demek istedim.

Obez ya da engelli erkeklerle göz teması kurmaya calismaktaki amaç nedir, çok garip geldi de hem fiil olarak hem ifade olarak.

Ben arkadasin kotu niyetle yada asagilama maksatli olarak soyledigini dusunmuyorum

Bence sıkintili oldugundan kendini iyi ifade edememis hatta sorunu fazla yanlis ifade etmis

Arkadaş çevrenizden bulabilirsiniz, dışarıda tanımadığınız bir kişiyle göz kontağı kurmaya çalışmak ne kadar sağlıklı ya hayırsız ya ipsiz sapsiz birisi çıkar başınıza bela olursa ne olacak. Arkadaş çevrenizde vardır illa ki tanıdığının tanıdığı olan ancak ortak gidilen bir yemek yahut çay faslında muhabbet muhabbeti açar da ısınırsınız bir şeyler olur filan. Açığım da diyorsunuz sıkıntı çekmesiniz o zaman benim arkadaş da var evlenmek istiyor kendi çevremden tesadüfmüs gibi denk getirip tanıştırıyorum kız arkadaşım içe kapanık olduğu için devamı gelmiyor. Kankalarınıza çıtlatın bence :)

onlar bile derken onlarda belki benim gibi ilişki konusunda şansız bir berberliği yoktur belki tanışabiliriz demek istiyorum. kötü bir niyetim küçümseme niyetim olsa neden tanışmaya çalışım? aşırı derecede şansızızım bu konularda bunu ifade etmeye çalışıyorum.

Ben kötü niyetli olmasa da bu göz kontağı olayının ardinda normal olmayan bisiler gördüm. Normal bir insan dışarıda otobüste markette karşı cinsten birilerinin gözüne bakayım da belki evleniriz demez. Sağlıklı insanlar olmayınca obezler de mı engelliler de mı bakmıyor diye gözünü dikip onlara bakmaz. Bunu kaç kişi yapar yaa sapıkça bir davranış bu.

Hiç mi inancın yok, hiç mi kadere iman etmediniz anlamıyorum sizi. Yoldan geçerken marketten koca bulacaginizi sanıyorsunuz. Bu kadar basit bir olay mı bu? Eğer birgün evleneceksen ne zaman olacağı kiminle olacağı zaten bellidir sen bilmiyorsun sadece. Hayırlısını istemek yerine sanki ezik de olsa curuk de olsa der gibi pazardan seçer gibi engellilere obezlere bakıyorum da onlar bile bakmıyorlar diyorsun. Tanıdığın her evli kadın çok mu mutlu? Hepsinin evlendiği erkek hayallerinin erkeği beyaz atlı prensi mı? Sen evlenemeyince neyinden eksik kaldın? Burada bile her gün görüyorsun onlarca konu, yüzlerce binlerce evlendiğine bin pisman, çocuğuyla daha hamileyken ortada kalmış, severek evlendiği erkekten dayak yemiş, hakaret gormus, aldatılmış kadın var. Aklinizi basiniza toplayin hayırlısını dileyip bekleyin.

sadece otobüs değil cafeler sosyal ortamlar işte bir arkadaş grubu olmadan ne kadar yapılabilirse..sokakta milletin üstüne atlamıyorum tabi :)

git bir cafeye otur bir kahve iç. sosyal faliyetlere katıl kurslara yazıl

En sosyal ortamlar, kurslarda oluyor. Kursa yazıl. Dil kursu, el sanatları, dans yada spor. Hem iyi vakit geçirirsin, hem bi şeyler öğrenirsim, hem de yeni insanlarla tanisirsin.

Genel olarak aynı şeyi dert eden arkadaşlar.. kucumsemeyin, gurur yapmayin. Nişan, düğün kınalara ve ev oturmalarina gidin.. Mutebessim ve konuşkan olun.

Anladigim kadariyla konu sahibi kendini iyi ifade edememis ama sizinde yorumunuz cok sert cikisli olmus

Cok sukur inancli biriyim ama bende hayatimda kimse olmadigi icin uzuluyorum bende konu sahibi gibi acaba nasil olurda biribi bulurum diye dusunuyorum inancliysa dort duvarin icinde dua edip Allahin gokten zembille mi gobdermesini bekleyelim

Evet Allah dilerse bunuda yapar ama kaderde sebepler dogrultusunda tecelli eder

Evet carsida pazarda bi insan banada bakar mi doye dusunmek sacma kabul ediyorum (belkide konu sahibi bosluktadir ondan boyle bi dusunceye kapilmis)

Ama sizinde karainizdakini azarlar nitelikte bir yorum yapmaniz cok saglikli degil

Valla ben metrobuste, trende, pastanede,kumsalda bir anda tatli insanlarla tanisip flört edebilen birisi olarak yazabilirim sanirim bu konuda:)
Bence öncelikle sıcakkanlı ve pozitif olmalısın,karşi taraf 'birşey söylesem rezil rüsva eder beni herkesin içinde' diye dusunmemeli...
Peki nasil konusma baslatmalisin?
Püff ...düşündüm de ilk cümleyi kurduğum bir ortamim olmamış hiç. Ama gülümseyip mavi boncuk dagitabilirsin...
Yok yaa..ne yazsam mantikli gelmedi
Enerji işi biraz,biraz da kısmet işi böyle şeyler...
Hem 28in nesi varmiş ki?
Ben 26 yaşindayim asla gündemimde değil evlenmek,28imde de olacağini zannetmiyorum. Bence mutlu olmak icin baskasi tarafindan sevilmeyi beklemeyin
Siz once kendinizi sevin,kendinize sarilin...
Ve eger niyetiniz birileriyle tanismaksa internetten takip ettiginiz sayfalarin etkinliklerine gidebilirsiniz.
İnterrail turkiye sayfasi mesela, kamp etkinligi duzenliyor sık sık,ya da yilbasi partisi, ya da kahvalti, kunefe gunleri...
Ya da kitap agacina uye olun her ay bulusmalarina gidin kitap hakkinda konusun
Ne bileyim arazi-orman kopeklerini besleme etkinlikleri oluyor,ona gidin
Haftanin her gunu taksimde 'corbada tuzun olsun' ekibi evsizlere corba dagitiyor. Haftada bir gun de siz gidin
Boyle yerlerde hep birbirini tanimayan insanlar oldugu icin kaynastirmak icin caba harcar organizatorler insanlari...ordan gozunuze kestirdiginiz birine sorun iste 'siz hep gelir misiniz? Benim ilk ,iyi ki de gelmisim' gibi,yürüyün ordan:)
Ya da niyetiniz illa evlenmekse yayin biraz etrafiniza -yuva yapana vesile olmakla sevap kazanacagini dusunen yurdum teyzeri size seve seve görücü bulabilir :)
Hadin kolay gelsin simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…