.yenı bıryle tanıstınız ve baska sehırde yasıyor sadece telefonla gorusebılıyorsunuz suan ıcın dah cok msj la bu ınsanı bunlatmadan kendınıze nasıl baglarsınız sıze asık olması ıcın ve sızden 2 yas kucuk :) sızce o ınsanı sıkıp bıgmadan nasıl davranmanız gerkır ben cok sabırsızım hemn bıseyler olsun ıstıyorum buna nasıl engel koyabılırım nasıl bu ınsanı bogmadan hareket edebılırım... mesela msj atmamak ıcın kendınızı nasıl tutabılıyorsunuz??
ben sana başka bir tavsiyede bulunayım hiç bulaşma bence. arkadaş kal konuyu kapat aşkı başka yerlerde ara.
bak yazıyorum sonrasın da BtRt demişti dersin daha en başında söylüyorum sana.
ben sana başka bir tavsiyede bulunayım hiç bulaşma bence. arkadaş kal konuyu kapat aşkı başka yerlerde ara.
bak yazıyorum sonrasın da BtRt demişti dersin daha en başında söylüyorum sana.
korkuyorum zaten bu ısten de pek bısey cıkmıyacagını bıle bıle bı ılıskı ıstıyorum sanırım... neden ben benle her ılgılenene asık oluyorum anlamıyorum
boşluktasın sanırım ya da bir uğraşın yok. ya da etrafında sevgilisi olan arkadaşların var onlarla knuşcak bişey bulamıyorsun dahil olayım bnm de sevgilim olsun diyosun. YAPMA !netten hele hiç bulaşma. bir iki ay sonra bir derdim var da ayy sevglim face den bi kızla knuşmuş hatta bnimle brlikteyken 3 kızla daha konuşuyormuş veya eski sevglisi sürekli faceden buna yazıyooorr o da cvp veriyor arkdaş kaldık aramzda bişe yok diyo neyapmalıyım yeaaa diye yazmaya başlarsın.
hem şöyle düşün en güzel anlarınzı yaşamk vrken neden netten uzaktaki briyle sadece msjlarla takılasın ki? geneli soruyorsan ben sevgili olma olayına karşıyım ( sevgili olup kendni tamamen ona adama ve teslim etme olayına aslında ) yoksa evleneceğim insanmıdır tanıyayım diye başlayan ilişkilere diyeceğim yok. yine belirli sınırlar çerçevesindeyse bu birliktelik neyse.
biraz karıştrdım konuyu ama bence kapat konuyu sonrasında keşkeler diyeceksin çnkü[/QUOT
reelde de kımse cıkmıyor karsıma ben hayatımı bırlestırecegım evlenecegım bırının karsıma cıkmasını ıstıyorum... bu kısıyle bu boyuta gelecegımı hıc sanmıyordum.. okadar sacma buluyordumkı bı tarz tanısmaları evlendık falan dıyolardı nasıl oluyor bu dıyodum... ya bunla konusmak benımle ılgılenmesı okadar cok hosuma gıdıyorkı ama uzulecegım bılıyorum ve bıle bıle bı sacmalıga yol alıyorum.. ne yapacagım nasıl becerecegım bılmıyorum bu ısın ıcınden nasıl cıkacagım
Ben demiştim demeyi hiç sevmem. En başından böyle olacağını bilmeliydin. Biliyordun da aslında ama uzak duramadın. Üzülecek birşey yok sadece mesajlarla başladığın bir ilişki hiçbişey kaybetmiş değilsin. Hatta şükretmelisin ya daha kötüsü olsaydı diye.dun tereddutlerım yuzunden bu konuyu acmıstım....gun ıcınde msjlasırdık dunde aynı o sekılde oldu ... ıs yapaması gereken ıkı kısıyle yemege cıkacagını soylemıstı 2 bayanmıs bırı daha gelecekms ne tam anlamdım..en son 9 bucukta msjlastık.. cvp vermdı 11 gıbı msj attım hıc uyuyamadım.. 1 de nasıl ıs yemegı dye msj atıım..ertesı sabah bana gelen msj dunku olanların acıklması bıraz zor yasadıklarım oldu.. ne pekı dedım bılmesen daha ıyı olur dedı.. aradım anlamıstım ne oldugunu ama sormak ıstedım... dun baska yerde kaldım dedı bende gıdıpte f..şe ler ılemı kaldın allah belanı versın cok ylancısın dedım kapattım.. ardından msj attı ben hayatımda hıc f..şe ıle beraber olmadım kımse bana allah belanı versın demdı bende kımseye demek ıcın aramadım dedı.... bırsuru seyler yazdım benı ne bıcım yaptın sen naptın tarzında.. sonra allah belanı versın dedıgım ıcın pişman oldum... kımseye beddua etmek ıstemıyrum... ara benı duzgun bıtırelım dedım..aradı senı cok uzdum kendıme kızıyoorum ama olmucaktı bılıosun o yuzden senden kacmak ıstedım faln fıln ben agladım.. hoscakal deyıp kapattık... ben sonra dayanamdım msj atttım benı cok uzdun dedım o kadınla artık berabermısın dedımm.. cvp vermedı... ıcım yanıyo ıcım yanıyo arkadaslar cok uzgunmum
Ben demiştim demeyi hiç sevmem. En başından böyle olacağını bilmeliydin. Biliyordun da aslında ama uzak duramadın. Üzülecek birşey yok sadece mesajlarla başladığın bir ilişki hiçbişey kaybetmiş değilsin. Hatta şükretmelisin ya daha kötüsü olsaydı diye.
Bence bundan sonra ne mesaj at ne ara. Ben zaten msj atıpta cvp alamadığım kişiye 2. mesajı atmam hele hiç aramam. ya kızlar ne kadar değerli olduğunuzun farkına varırmısınz gururunuzu nasıl böyle ayaklar altına alıyorsunuz. Prensimizi bulacağız diye önümüze gelen her kurbağayı öpmek zorunda değiliz ki. bırak kurbağadan prens çıkarmayı direk gelecek beyaz atlı prensini bekle.Eminim yaşın çok gençtr 20- 25 arası yaşlardasındr. Hayatının tadını çıkar. Evleneceğin insan kader-i mutlaktır değişmez sen değiştiremezsin. allah sana kimi yazdıysa onunla olacaksın zaten. alnında yazılanı ruhlar aleminde söz verdiğin seninle olacağım dedğin eşini bekle bütün masumiyetinle.
Sonra o insan karşına çıktığında keşkelerle boğuşursun. Birşey olmuyorsa gerçekten olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı için olmuyordur.Bekle sabret dua et Allahım benim karşıma hayırlı insan çıkar diye.
tesekkur ederım yorumunuz ıcın suan ıcım yanıyor... daralıyorum sıgamıyorum hıc bır yere.evlenecegımız ınsan kaderıımızde yazılıdır degılmı ?? yasım 29 okadar genc degılım ıste bu konu var bırde cok uzuluyorum evlenemdım dıye
yaş kısmını olgunluk yönünden düşünüp söyledim hani o yaşlarda insan iyi düşünemez diye. 29 yaş genç bi yaş. eskilerin kafalarından dolayı insan 29 30 olunca paniklemeye başladı. E eskiden 14 15 de evlenirdi kızlar çnkü. 30 olunca hayatının yarısını yaşamış oluyordu. çoluk çocuk filan. ama şimdi öyle değil ki üzülme evlenemedim diye. Günümüzde evlilik yaşı 40. Evet insanın evleneceği kişi mutlaktır kaderimizde yazılıdır ve kişi bunu değiştiremez.Alnında kim yazıldıysa sen onunla evlenceksin. Ve o öyle birşeydr ki hani bunda oldurmaya çalışıyorsun ya o olur da sen nasıl olduğunu anlamazsn bile. onun olabilmesi için yollar okdr açılır ki şaşırırsın.
adamın birinin yaşadığı zamanda kıtlık çıkmış adam dertlenmiş ben oğlumu hangi mesleğe versem de iyi para kazansa diye düşünmüş düşünmüş bulamamış. Demişler ki şurda bir derviş var istersen ona sor onlar allah dostudur hayırlısını bilir.Adam girmiş durumunu izah etmiş.
Derviş demiş ki sen oğlunu terzinin yanına ver.Adam çıkmış dışarı ya demiş birde hayırlısını bilir dediler terzinin yanına verilir mi ya aç geziyor bu terziler kıtlık çıkmış milletin giyinecek parası mı var aç karnını doyuramıyor insanlar demiş. gitmiş demirci ustasının yanında işe vermiş.
gel zman git zaman oğlu iyi paralar kazanmış bu işten. Adamın yolu dervişin oraya düşmüş gitmiş yanına demişki efendi siz bana demiştiniz oğlunu terziye ver iyi para kazansın diye ama ben demircinin yanına verdm orda çok kazandı senin dediğin gibi olmadı.
derviş demiş ki biz de biliyorduk çok para kazanacağını kaderinde vardı gördük ama istedik ki yorulmasın iğneyle iplikle uğraşsın oturduğu yerden kazansn.
kaderin belli demircinin yanında çalışıp yorma kendni otrduğn yerden iğneyle iplikle kazan.
sız ıcımı ferahlatıyorsunuz cok tesekkur ederım yazdıklarınız emegınız ıcın tesekkur ederım sızınle ıletısım ııcnde olmak ısterım.. bana yazarsanız sevınırım... sımdı bunla artık gorusmucez ben sakın sakın oturup kaderımı beklemelıyım degılmı?? bazıları dıyor kurslara gıt dısarda dolas cıksın karsına bırılerı ya ıste kımının karsıına sanaldan ıyı adam cıkıo cıkmayınca cıkmıo ıste reeldende cıkmıo yada cıkacaksa ıgne delıgınde olsam benı bulur degılmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?