yenı bıryle tanıstınız baska sehırde yasıyor daha hıc gorusemedınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mav sen biriyle tanisinca sanirim direk ciddi bi iliski kafasiyla tanisip, konusuyorsun. Senin kafandaki planla karsindaki adamin plani ayni olmayabilir. Hic zaman vermeden, direk ciddi bi iliskiye gecip, karsilikli sorumluluk almak icin biraz aceleci davranmiyor musun? Sen evlilik icin gec kaldigini dusunup, bir an once ne olucaksa olsun diye dusunurken, belki karsindaki evliligi hic dusunmuyor veya bunun icin gec kaldigini dusunmuyor, ve seni tanimadan da hic oyle ciddi biseyler yasamak istemiyor olabilir.

Ask aranarak bulunacak birsey degil. Neden bana ilgi gosteren birine hemen asik oluyorum diye sormussun, cunku ask istiyorsun, bosluktasin. Kim olursa olsun baglanabilecek gibisin ama bu sana hata yaptirir ve yaptiriyor da. Bak kendini uzdugunle kaliyorsun. Bugun bu adam olur, yarin bi baskasi, ama sen ayni dusuncelere sahipken son hep ayni olur.

allah razı olsun belkı benden buyuk belkı benden kucuksunuz ama dusuncelerınız yazdıklarınız cok mantıklı msj atmamak ıcın kendımı zor tutyorum cok uzuluyorum bukadar sanal bı seye nasıl baglanmısım kendıme cok kzıyorum... sankı karsıma baska kımse cıkmaycak gıbı gelıyor.. ama dedıgınız gıbı kısmetse cıkar dıyorum tesellım bu oluyor... bıde erkek arkadası olanlara evlılık hazırlıgı yapanlara cok özenıyorum allah ayırmasın onları ama bende ıstıyorum bu duyguları yasamak

sen sen ol sakın msj atma bağlantı kurma internetten takip etme. 2 3 gün snra sana mesaj attığında umutlanma zaman geçirmek için mesaj atacak sana çnkü. güya vicdanını rhtlatacak üzdüm seni filan inanma. birşey olmayack. zamanı geldiğinde sen de zaten yaşayacaksın o güzel duyguları. çok daha mutlu olacaksın. iyi ki diyeceksin. sil kafandan gerçekten. gerçekçi ol. bu devirde adam gbi adam bulmak çok zor çnkü çoğu zman geçireyim sevglisz kalmayayım diye ilişki kuruyor. gerçekten evliliği düşünmeyen seninle acaba evlenebilirmyz diye konuşmaya başlamayan insanlarla muhatap olup bağlnma. hele hele zaten olmayacaktı gbi kafasında şüphe olanlardan uzak dur. şüphe de olan erkek asla bağlanmaz ve ciddi düşünmez onlar kadınlar gbi değil.

ben bundan telefon numarası ısteyınce yanlıs numara verıp bıdaha faceden bısey yazmadı gıttı sonra benı engelldı 1.5 hafta bende baska faceden sen kısmsın bana naptın dıye sıtemkar seyler yazdım.. sonra bana maıl attı hersey kotu olcak kacmam lazımdı senı cok uzdum.. bu ısın sonu ıyı gorunmuyor sana cok asık oldum falan fılan ben sıtem etmeye devam ettım senı aramamı ıstermısın dedı aradı sonra msjlasmaya basladık tekrar..dune kadar gıdıp bı kadınla yatana kadar ben cok uzuldum yaa cok uzuluyorum hala benı affet dıye msj atsın dıyorum nekadar salagım yaa kendıme cok kızıyorum nekadar ıradesızım nekadar kendıme hukmedemıyorum

herşey senin elinde.eğer uzak durmazsan daha da ilerlemiş ve daha da bağlanmış şekilde üzüleceksin.öyle mseaj atsa ne olacak ki? diyelim mesaj attı ve barıştınız knuşmaya devam ileriyi görebiliyormusun? ilerisi için hayallerin neler?

ben ankara o ıstanbulda yasıyor...gecelerı cıkan bı tıp dun ogrendıgım kadarıyla gundelık ılıskıler yasayan galıba yanı uygun degıl yangına korukle gıdıyorum sadece mantıklı dusunemıyorum

msj atmak ıstıyorum zor tutyoum kendımı

mav o adam sağlam ayakkabıya benzemiyor.Bırak onu.

Sen çalışıyor musun?
Çalışmıyorsan bir an önce çalışmalısın.
Hobi kursları ara.Spor salonuna yazıl..
Biriyle tanışmak için değil,kendi stresini atmak için,zamanını bunları düşünmeyecek kadar doldurmak için..
Spor salonuna gidiyorum ben çok iyi geliyor,hobi kursu da arayacağım..
Sen deprseyona girmişsin ondan böyle kendine yetemiyorsun.Bir an önce psikiyatrise git,özel olsun.Antidepresan kendi kendine yetmeni sağlayacaktır.
.Melankolik şarkı dinleme,hareketl, ,yabancı şarkı dinle..
Aşk kitapları okumasan ,aşk filmleri izlemesen daha iyi,polisiye ve gerilim tavsiye ederim..
Ailenle aranı iyi tut,onlarla akitiviten olsun,kardeşinle gezebilirsin..

Bunları düşünme şimdilik..İlk önce kendini iyileştir.Erkekler aciz görünen kızlara saygı duymaz.Çekici bulmaz...
Kendini iyileştirdikten sonra daha çok dikkat çekersin biriyle karşılaştığında..

Bir de bir erkekle görüştüğünde yalnızca arkadaş olarak,vakit geçirmek için görüş(çünkü çok dert ediyorsun);sakın bağlanma..Evlenmek için düzgün birini seçmelisin,rastgele biri olmaz..Eğer bağlanıyorsan kendini iyileştirene kadar erkeklerle görüşme,kız arkadsaşlarınla görüş...Benim malesef kız arkadaşım pek yok,ama kız arkadaş edinmeliyiz..

Boşanmış olsan emin ol ,daha çok zorluk çekerdin.29 çok geç bir yaş değil

,Elinde olmayan bir şeyi dert etsen de değiştiremezsin.

.Ben de bazen depresyonun dibini görüyorum.Ozamanlarda sağlıklı düşünemiyor,arkadaş tesellisi arıyorum,arkadaşlarım ilgilenmiyor ne yazıkki.En sonunda biraz debelendikten,acizleştikten sonra kendi ellerimden tutuyorum..
Dua et bazen içten birşekilde..Hacet namazı kıl,hacet duasını oku.Maneviyatı yüksek birinden ve annenden dua etmesini iste..Ama sakın sürekli kafana takma...sürekli bunu düşünme,aklına gelse bile kov,meşguliyetlerinle ilgilen..Duygusal şeyler okuma..İnternette oyun oynayabilirsin bazen..Güzelliğinle ,formunla ilgilen..Alışverişe çık..Namaz kılmayı,kuran okumayı dene mesela..
Bana özelden yazabilirsin..

Son düzenleme:

tesekkur ederım calısyorum ısım var allaha sukur.. benımde butun kız arkadaslarım evlendı gezılmıyorkı vlı bıryle ısı gucu esı oluyo benı napsın bende arkadassız kaldım bılmıyorum bu boyle gıtmeycek elbet allah yardımız olsun cuma gunun yuzu suyu hurmetıne allah dularımızı kabul etsın ınsallah.... o cocougu da artık unutucam ondan benımde hayatımda bırı olsun ıstıyorum guzel seyler paylasacagım benıde seven olsun ıstıyorum

bu tarz durumlar boşluktan geliyor insanın başına.kesinlikle iradene hakim ol, mesaj falan atma arkadaşım.bahsettiğin kişi sağlam birine benzemiyor.kendine çeşitli uğraşlar bulabilirsin.acele etme ben de 28 yaşındayım bazen üzülüyorum niye karşıma çıkmıyor diye ama boşluğa düştüğüm an yanlış kişi karşıma çıkıyor ama bir şekilde irademe hakim olmaya çalışıyorum, kesip atıyorum.boşluktayken,düşünürken, üzülürken, acele ederken insan daha çok hata yapabiliyor.benim burada bir tanıdığım vardı.bir abla.kendinden, kaç yaş küçük kız kardeşleri ve erkek kardeşleri çok güzeldi ve meslek sahibi kariyerliydiler.hep flörtleriyle evlendiler çoluğa çocuğa karıştılar.bu abla da çok iyi biridir,fiziki olarak güzel biri değildi ama kalp olarak ahlaklı, huyu güzel hanım birisidir.ev kızıydı mesleği de yoktu ünv.sınavını kazanamamıştı.ve evlenemiyordu ama duasını etti, karşısına çıkanları değerlendirmeye çalıştı ve kısmetini bekledi 35'ine kadar.35 yaşında evlendi ablamız.çok yakışıklı, güzel bir işi olan, ahlaklı bir beyle evlendi.hemen çocuk sahibi oldular.çok mutlu bir evliliği var Allah bozmasın. yani biz duamızı edelim, kendi niteliklerimizi arttıralım ve gerçek hayattan karşımıza çıkan düzgün insanları değerlendirmeye çalışalım bu doğrultuda eminim ki biz de evleneceğiz mutlu olacağız.Allah gönlüne göre versin arkadaşım.

sagol canım... bugun den ıtıbaren onu sıldım kafamdan dengesız bı sahısmıs zaten.. sanaldan bısey olmuyo bu bı gercek olanlarda istisna ben ıstıyorum duzgun bırı olsun umarım hepımızın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…