Yeni boşandığım eşim hemen evlendi.

Okurken üzüldüm çok kırılmışsınız ama zaten boşanmışsınız bitmiş evlilik. Eski eşinizin hayatına devam etmesi ,evlenmesi ,yemesi içmesi çok normal. Buda bi süreç zamanla belki sizde evlenirsiniz artık önünüze bakın.

Biz evliyken mi ilişkileri başladı diye düşünmek sadece sizin ruh sağlığınızı etkiler. Diyelim ki öyle o zaman iyi ki boşanmışsınız diye düşünün . Eski eşiniz bıraktığınız yerde kalsın siz geleceğinizi düşünün

Erkekler ayrilinca hurra bir tarafa kosturuyor.Mutluluk,huzur ilani ,fotolar vesaire.Ama bu evlilik sürecinde sizinle o kadin arasindaki farklari görecek.Mutlu mu olur ,sizi mi aratir bu evlilik bunu bilemeyiz.Tek bildigim bir cocugu boynu bükük birakarak ,yapilan işin cok hayırli olmayacagi.Sürece odaklanin.Ilahi adalet sizin önünüze mutlaka biseyler koyacak.Kendinizi sakinlestirmeye bakin.Size neler iyi hissettiriyorsa onlari yapmaya calisin.Sizinle mutlu olamamis erkek sahıs mutlaka hatasiz kusursuz degildir.Ayni seyleri o kadina da yapacak.Ben mutlu olabilecegini sahi düşünmedim.Sagliksiz ,acele bi karar ayni zamanda.Yüzlerin guldügü anlik karelere fazla anlam yüklemeyin.Allaha havale edin.Dedigim gibi hosunuza giden seyler yapin.Yürüyıs,kızinizla etkinlik vs.Düsüncelerle bogulmayin.

At gibi giden it gibi döner bunu bir kenara not et.
Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...

Bu konuya yapilan en iyi yorum.Elleriniz dert görmesin.Konu sahibinin içi sogusun.Sizinki sogumuştur zaten.Anlattiginız surec bile bosanmis bir adam icin mide bulandirici.Kız istemeler,organizasyonlar vs.

Aslında siz bu kadar değer verirken aynı değeri kendiniz göremediğiniz için üzülüyorsunuz . Taziye derken ? Bence sevinmelisiniz böyle bir adamdan kurtulduğunuz için . Kızınıza hiç bir sevgisi görmesi olmamış kısmı üzdü beni . Yanlış anlamayın ama insan çocuğuna bile bu şekilde davranıyorsa sizi düşünmemesine yada bu şekilde davranmasına şaşırmamak lazım . Destek alın kızınıZ için . KızınıZ için güçlü olmak ve yola devam etmek zorundasınız. Hukuki olarak hakkınız neyse de alın lütfen ..

Belki öncesinde vardi, belki sonrasında.
Artik ne önemi var ki?
Neticeyi değiştirmez bu detaylar.
Duygu yoksunu pisliğin tekiymiş öyle olmasa evladını düşünür kopamazdi.
Evlattan kiymetli bir sey mi var?

Bu duygusal bakış, romantizm sizi sadece daha da yıpratır.

Böyle duygusuz yazdığıma bakmayın.
Çok normal bir süreçte aynı gelgitleri ben de yasardim muhakkak.
Ama boş bir yipranmadan öteye gitmez.
Bu yüzden düşünmemeye çalışın.
Kendinizi bu süreçte oyalayıp, hep bir şeylerle meşgul olun.
Inanin geçecek..

At gibi giden it gibi döner bunu bir kenara not et.
Şaşmaz. Vallahi sen yazmasan ben yazacaktım.
İnsan oğlu herşeyi yapar. Ben bunu söylüyorum kendime. Tabi ki hala şaşırıyorum. Fakat eskisi kadar değil.
Ayrıca tabi ki en büyük suç eski eşinizde. Ama onunla evlenen midesi alan insanı asla anlayamam

tam bir şerefsizmiş. buradan bakınca seninle evliyken hayatında biri varmış ve o nedenle kısa süre sonra evlenmiş gibi gözüküyor ama bunu da okuyunca şimdi... kafamda oturmadı yani ya hayatında o kişi de varken sana gelip sevdiğini söyledi sonra o kişiyle devam etmek istediğini düşünüp bişeyleri bahane edip gitti. ya da sahiden boşanma sürecinde seni kafasında bitirdikten sonra tanıştı o kişiyle ve evlendi. yani kısacık bir sürede sevgili olunmaz, evlenilmez, bişey hissedilmez diye bişey yok hissedebilir insan.

her şeyi geç, evladını yoksayan insanın mutlu olabileceğine hiç inanmıyorum. çocuğunu böyle geriye atan adamla evlenen kadın da normal değildir.

Ay kaypaklık aynı benim eski eşim. Bana ne yeminler ediyor. “Kadın cinsine tövbe ettim. Valla bir başkası yok” diye. Boşanmamızın 3. Ayında İsviçreli bir kadınla evlendi. Kuvvetle muhtemel sizinde evliliğiniz sürecinde bu kadın vardı. Bu kadar çabuk zamanda birini bulamazlar. O kadın için sizi gözden çıkarıyorlar. Ben sonrasında takip etmedim onları. Ne halleri varsa görsünler. Adamı kıymetli yapan benim hayatımda olmasıydı. Her ne kadar bir geçmişimiz olsa da başkasının kocası artık beni ilgilendirmiyor.
Taziye demeniz yerinde bir tabir. Bana da psikiyatrist ölümden sonra ben büyük 2. Travma “boşanma” demişti. Ben tekrardan evlendiğini duyunca aslında daha rahatlamıştım. Çünkü o zamana kadar hep geri döner diye bekliyordum. Sonrasında ben de önüme baktım. Bizde çocukta yoktu. Bir daha onunla iletişime girmedim.

Son cümlelerin umarım herkesin karşısına çıkar . Bize hep zorluk romantizm olarak gösterildi ama değilmiş

Yorumusunu
Yorumunuza bayıldım, koca bir ohh çektim içimden. Ne kadar da doğru bir söz hemen not edeceğim. Sabreyle sabreylede seyreyle.. inşallah sizde hiç ummadığınız kadar mutlu olursunuz. Konu sahibi ben eski eşinizin mutlu olacağını sanmıyorum, çıkar kokuları yakında merak etmeyin. Gözyaşı üzerine kurulan yuvadan yuva olmaz. Size üzülmeyin yolunuza bakın demeyeceğim. Aksine yaşamayız gereken tüm duyguları şimdi yaşayın. Yaşayın ki içiniz dışınız temizlensin. Bastırmayın duygularınızı. Elbet yolunuza bakacaksınız zaten o zaman bu zor günleri düşünüp neler atlatmışım diyeceksiniz. Geçen sene boşandım evet hemen evlenmedi eski eşim ama bende büyük haksızlıklara uğrayıp boşandım, geceleri düşünüp sinirimden yastığımı yumruklardım ama geçti bomboşum şu an. Allah’a havale ettim yoluma devam ettim Allah’larından buldular zaten.

Geçenlerde Kıvanç Tatlıtuğ bir röportajda demiş ya evlenmek kolay herkes evleniyor mesele sonunu getirebilmek diye.
Bu kadar kısa sürede evlenmek hele de ikinci evlilik sağlıklı değil zaten.
Bırakın evlensin siz yas sürecinizi yaşayın ağlayın üzülun içinizden ne gelirse.
Bir süre sonra tüm bu duygular bitecek zaten hayat normal akışına dönecek.

Ne cesaret. Böyle bir adamla evlenmeye korkardım ben. 1.5 ayda ne eski eşi ne de kızının tozu kalmamış hayatında. Bu adamla evlenmeye de bu adamdan çocuk sahibi olmaya da korkardım. Haydi siz bilemediniz, o kadın göz göre göre nasıl cesaret etti anlayamadım.

Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye.

Bu emek değil yalniz, emek boyle bisey degil, sizinkisi zorlama ve zorla oldurmaya calisma.

Sevginin karsilikli olani, kirmayani, yormayani, üzmeyeni makbuldur.
Sizinkisi karsilikli bile değilmiş, bundan sonra hayata bu kadar romantik ve dramatik degil, daha realist bakarsaniz bu kadar travmalara duşmezsiniz diye dusunuyorum.

Mutlu ya da mutsuz olmak biraz da bizim elimizde. Bizim deger verdigimiz, bizim onemsedigimiz kadar etkiler cunku birseyler bizi. Bundan sonra en cok degeri kendinize verin.

Gidene bi bay bayy yaparmısınız lütfen.Bende geçtim o yollardan emşn olun zaman her şeyi halledicek şükür ediceksiniz kurtulduğunuza.

Bu kadar net maalesef

Boşandığının hemen ertesi evlenen bi erkek senaryosuyla çok karşılaştım hatta daha bir kaç ay önce oldu. Dediğiniz gibi göze soka soka evlenmeler,aşk dolu paylaşımlar vs. Ama uzaktan bakan için o kadar eğreti geliyor ki. Siz şimdi olayın bir parçası olarak bu duruma üzülüp etkileniyorsunuz haliyle ama aklı başında kimse demez ki “Helal olsun ne güzel yaptı, çocuğunu,evini barkını bırakıp yeniden evlendi.” Kendinizde bir eksiklik aramayın lütfen bu tamamen karşı tarafla ilgili. İllaki sizin de eski evliliğinizle ilgili rahatsız olduğunuz şeyler vardır,onlardan kurtulduğunuz için rahatlayın mesela. Dilediğiniz gibi yaşayacak olmanın keyfine varın. Çok zordur tahmin edebiliyorum ama bu yas sürecini herkes yaşar, en hevesli ayrılan kadın bile bir melankoliye kapılır bence ve su akıp yolunu bulur içinizi ferah tutun

Sana hayrı olmayanın başkasına hayrı olacak mı sanıyorsun.kötü insan vefasız insan herkese kötüdür, vefasızdır. Bu özellikler karşısındaki kişiye göre değişmez. Benim anlamadığım nokta da böyle boşanır boşanmaz evlenmeyi karşıdaki kadın nasıl kabul etti.eğer o boşattıysa arkadasından gül bence şeytanın tekinin kollarına atmış kendini.

çok zaman önce ingtramda bir yazi paylaşmıştı bir kadin eşim beni aldatti baskasi ile birlikte boşandık. tabiki hic bir zaman tribe krizlere 2. Kadin 1.kadin yorumlarina girmedim. Tek dediğim şey demek ki onu benden daha çok sevmiş şuan onunla.. kabullenme biçimi bana muazzam gelmişti böyle olabilir miyim diye hep düşündüm. Suan boşanıyorum üstümden yük değil deve kalkti ..
herkesin hayati devam ediyor. Sen kendine bak çocuğunla cok mutlu ol.saglikli bir çocuğun varsa dünyada senden şanslısı yok inan.
Eden ettiğini elbet bulur alıcı kuşların ömrü az olur..

İlişikilerin bitişi ile boşanmak aynı zaman olduğuna inanmıyorum. Yani boşanalı bir buçuk ay olması ilişkiniz biteli bir buçuk ay olduğu anlamına gelmez. İlişkiler çoktan bitiyor ama kadınlar emek çaba vs diyerek sadece ayrılığı sürüncemede yaşıyor. Erkekse o süreyi ayrılığı atlatmak için kullanıyor. Sizin ilişkiniz çoktan bitmiş. Siz fark etmemişsiniz. Ayrıca boşanmak istediğiniz adam zaten kötü ki istememişsiz. Öyle düşünün. İyi olsa zaten siz devam ederdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…