- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...At gibi giden it gibi döner bunu bir kenara not et.
Bu konuya yapilan en iyi yorum.Elleriniz dert görmesin.Konu sahibinin içi sogusun.Sizinki sogumuştur zaten.Anlattiginız surec bile bosanmis bir adam icin mide bulandirici.Kız istemeler,organizasyonlar vs.Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
Şaşmaz. Vallahi sen yazmasan ben yazacaktım.At gibi giden it gibi döner bunu bir kenara not et.
tam bir şerefsizmiş. buradan bakınca seninle evliyken hayatında biri varmış ve o nedenle kısa süre sonra evlenmiş gibi gözüküyor ama bunu da okuyunca şimdi... kafamda oturmadı yani ya hayatında o kişi de varken sana gelip sevdiğini söyledi sonra o kişiyle devam etmek istediğini düşünüp bişeyleri bahane edip gitti. ya da sahiden boşanma sürecinde seni kafasında bitirdikten sonra tanıştı o kişiyle ve evlendi. yani kısacık bir sürede sevgili olunmaz, evlenilmez, bişey hissedilmez diye bişey yok hissedebilir insan.Boşanma davamız yaklaşık bir buçuk ay sürdü. Ocak sonu gibi evden ayrıldı. Bir hafta ayrı kaldık. Sevdiğini söyledi tekrar geri geldi. Bizden asla ayrılamayacağını söylemişti. Ama haklı olsam da bunu biliyor olsa da bahane etti bir şeyleri tekrar gitti. Gidiş o gidiş.
Son cümlelerin umarım herkesin karşısına çıkar . Bize hep zorluk romantizm olarak gösterildi ama değilmişNeler yaşadınız, boşanma süreciniz ne kadar sürdü, bu süreç nasıl geçirildi bilmiyoruz. O yüzden bişey söylemek yanlış olur. Ama adam kendi içinde bitirmiş demek ki. Kızıyla ilişkisini bitirmesi kötü olmuş. Buna bir çözüm bulunur mu bilmiyorum.
Şu sevgi emek ister sözüne hiç inanmıyorum ben. Türk filmi romantizmi bu. Gerçek sevgi emek istemez, insanı yormaz, çabalamaya ve bir şeyleri yoluna sokmaya çalışmaya gerek kalmaz. Su gibi akar gider.
Yorumunuza bayıldım, koca bir ohh çektim içimden. Ne kadar da doğru bir söz hemen not edeceğim. Sabreyle sabreylede seyreyle.. inşallah sizde hiç ummadığınız kadar mutlu olursunuz. Konu sahibi ben eski eşinizin mutlu olacağını sanmıyorum, çıkar kokuları yakında merak etmeyin. Gözyaşı üzerine kurulan yuvadan yuva olmaz. Size üzülmeyin yolunuza bakın demeyeceğim. Aksine yaşamayız gereken tüm duyguları şimdi yaşayın. Yaşayın ki içiniz dışınız temizlensin. Bastırmayın duygularınızı. Elbet yolunuza bakacaksınız zaten o zaman bu zor günleri düşünüp neler atlatmışım diyeceksiniz. Geçen sene boşandım evet hemen evlenmedi eski eşim ama bende büyük haksızlıklara uğrayıp boşandım, geceleri düşünüp sinirimden yastığımı yumruklardım ama geçti bomboşum şu an. Allah’a havale ettim yoluma devam ettim Allah’larından buldular zaten.Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ..
Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye.
Bu emek değil yalniz, emek boyle bisey degil, sizinkisi zorlama ve zorla oldurmaya calisma.Sonrasında boşanma baskısı yaptı bana. Zorlu bir insandı. Çok yordu beni evliligimizde. Iyi günlere içimdeki sevgiye sığındım. ve yuvanin yikilmamasi için uğraştım.Bosanmaya mecbur bıraktı beni...
Gidene bi bay bayy yaparmısınız lütfen.Bende geçtim o yollardan emşn olun zaman her şeyi halledicek şükür ediceksiniz kurtulduğunuza.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Bu kadar net maalesefAynen ben de öyle. Çocuğuma neseli olmaya calisan içinde fırtınalar kopan bir anneyim. Yine de aklım almıyor. Evlendiğinin fotosunu ilan etmış. Herkese açık. Yabancıdan daha yabancı daha da yabancı. Bu kadar acımasız olmak. Benim ne hissedebilecegimin hiç bir önemi yok. Anladım yokum ben onun için de. Bu çabukluk nedir bu gösterme hızı... Ben bize emek vermiştim. Bu kadarını hayır hiç haketmedim.. siz de öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?