- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.456
- 548
- 37
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Aldatan insanın mutlu olduğu görülmemiştir diyo Gülseren budayicioglu. Kesinlikle öyle. Ayrıca neden kendinizi bu denli sucluyorsunuz anlamadım. Evladına dahi değer vermeyen insandan kimse bi şey beklemesin.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Bi akrabamız vardı herkes böyle sevgi görmedik derdi . Eşi kalp krizi geçirdi 15gun sonra evlendi adam daha 40i çıkmadan. Sizin ki taziye olmuyor. Bosanmissiniz, zaten sevmiyormuş birseyler bitmiş ki bu kadar çabuk devam edebilmiş hayatınaResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Ne kadar güzel olmuşÜzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
Öyleymiş demek ki. Şimdi anlıyorum. Ama insanız işte. Hiç içim acımadı üzülmedim diyemiyorum. Çok yeni çünkü. Yeni boşandığın eşinin bir kac gün önce evlendiğini görüyorsun.Bi akrabamız vardı herkes böyle sevgi görmedik derdi . Eşi kalp krizi geçirdi 15gun sonra evlendi adam daha 40i çıkmadan. Sizin ki taziye olmuyor. Bosanmissiniz, zaten sevmiyormuş birseyler bitmiş ki bu kadar çabuk devam edebilmiş hayatına
Nefret edilmeyecek gibi değil fakat biliyorum ki ben bu nefretle yaşarsam negatif etkisini başta çocuğum hissedecek asla yüzüne bakmayacağım adamla sadece çocuğum babalık duygusundan mahrum olmasın diye yüzyüze gelip yüzüne gülüyorum.Lütfen çocuğunuzun bağlarını koparmayın tabi görmek isterse yolunu kapatmayın şahsi görüşüm ne kadar zor olsa da hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza bakın sevdiğiniz şeylere odaklanın içinize dönün bizim yanımızda olmak isteyene varlığımız yeter Bizler çok değerliyiz böyle kişiliklere fazla geliyoruz hepsi bu layıklarını buluyorlar zatenAdam zaten diğer kadınla evlenmek için sizden ayrılmış bu çok net. Kim bilir ne zamandır devam ediyordu ilişkileri. Yeni bir evlilik yaptılar , kadın adamın karısını aldatan bir karakter olduğunu biliyor, adam kadının evli erkeklerle takılan bir karakter olduğunu biliyor. Kadın aynı zamanda adamın kendi çocuğunu umursamayan bir tip olduğunu da biliyor. Ne kadar sağlıklı gider bu ilişki bilemedim. Aynı zamanda budizmde bir söz var " Ellerinde köz tutarsan sadece kendini yakarsın" Nefretini bırak, Allah'a havale et. İlahi adalet gerçekten var, adamdan çıktığında bir şekilde duyarsın zaten.
Seninle ilgisi yok kendini suçlama karakter meselesi bu.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Tartismalardaki bir kaç konuyu bahane edip onlara sığındı.Halbuki aralarındaki bağı en basindan beri kuran bendim. Erkekler anneye göre ebeveyn olmayı daha geç öğreniyorlar diye. Baba gelecek baba gidecek. Baba seni çok seviyor. Ya da eski eşime seni çok seviyor hep baba diyor gibi. Çünkü cocugumun sağlıklı büyümesi sevgiyle büyümesi benim için önemliydi. Bahane yarattı kendine..Asıl neden , neden istemediği ortada. Yeni ilişkisine yeni karısına verecek zamanını ,enerjisini. Çocuğu olduğunu söylememiş de olabilir. Yok saydı bizi. Vicdanı çok zayifmis. Bu kadarını hic bilemedim.Insan ayrılırken daha iyi tanırmış karşısındakini. Işin içinde bilmediğim cok sey var. Aldatti beni. Kendince yeni ilişkisini sağlama alınca bıraktı bizi. Tabii şimdi bunları daha iyi anlıyorum. Hic iletişim kurmadim kendisiyle boşanma ile ilgili prosedürler dışında...Cocugunu neden gormek istemiyormus. O kismi cok anlamadim. Cocuguyla bosandiktan sonra az gorusen baba var tabi ama en bastan cocugu gormek istemem demesi cok tuhaf geldi. Evlendigi kadindan gizliyor bence cocugu oldugunu. Eski esiniz cok korkunc birisi gibi duruyor. Neden o adamla evliliginiz bitmesin diye ugrastiniz? Nasil aldatildiginizi hic hissetmediniz? Benim tek tavsiyem eski esin hic bir sekilde haberini almayin. Onu heryerden engelleyin. Ve kendinize bir es adayi bulmazsaniz onunuzdeki on yil daha bu adamin verdigi degersizlik duygusuyla aci cekeceksiniz. O yuzden cok gec olmadan sosyallesin. Baska begendigimiz bir erkegin ilgisini gorunce onu hemen unutacaksiniz.
Kuvvetle muhtemel daha siz evliyken bir ilişki yaşıyorlarmış diye düşünüyorum.Hatta evlenmek için bu kadar acele etmelerinin sebebi, kadının hamile olması bile olabilir.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Masum bir çocuğa bunu reva gören başkalarına ne yapmaz. Benim çocuğumun velayetini istiyor adam sırf evi kendine kalsın diye ve bu çocuğu o acının içinde ne emeklerle büyüttüğümü en iyi kendisi biliyor ve yaşıtlarından her anlamda ileride bir çocuk. bu tipler sadece kendi bencillikleriyle yaşıyor belli ki kimin ne hissettiği umurlarında değil kimseye samimi aşk sevgi besleyeceklerini sanmam kimbilir hangi menfaatine evlendi. Onun kayıtsızlığı umursamazlığı yüzünden duygu ve akıl sağlığım etkilendi birşey düşünüp üzülmesi gereken biri varsa o da kendileri biz değiliz.Tartismalardaki bir kaç konuyu bahane edip onlara sığındı.Halbuki aralarındaki bağı en basindan beri kuran bendim. Erkekler anneye göre ebeveyn olmayı daha geç öğreniyorlar diye. Baba gelecek baba gidecek. Baba seni çok seviyor. Ya da eski eşime seni çok seviyor hep baba diyor gibi. Çünkü cocugumun sağlıklı büyümesi sevgiyle büyümesi benim için önemliydi. Bahane yarattı kendine..Asıl neden , neden istemediği ortada. Yeni ilişkisine yeni karısına verecek zamanını ,enerjisini. Çocuğu olduğunu söylememiş de olabilir. Yok saydı bizi. Vicdanı çok zayifmis. Bu kadarını hic bilemedim.Insan ayrılırken daha iyi tanırmış karşısındakini. Işin içinde bilmediğim cok sey var. Aldatti beni. Kendince yeni ilişkisini sağlama alınca bıraktı bizi. Tabii şimdi bunları daha iyi anlıyorum. Hic iletişim kurmadim kendisiyle boşanma ile ilgili prosedürler dışında...
Aynen öyle. Onlar ki aslında çok korkak kendine güveni olmayan basit karakterli hatta karaktersiz insanlar. Allah kendileri gibileriyle karşılaştırsin. Ne yaşattılarsa onlara da birileri yasatsin. Başka bir şey demiyorum. Siz de üzülmeyin. Hele akıl sagligimizi yitirecek kadar. Bizler anneyiz. Çocuklarımızın bize ihtiyacı var. Kendimizi sevmeyi ve hayatın merkezinde kendimizin olması gerektiğini hayat bize öğretti. Kimseye haketmediği değeri vermemeyi de...Masum bir çocuğa bunu reva gören başkalarına ne yapmaz. Benim çocuğumun velayetini istiyor adam sırf evi kendine kalsın diye ve bu çocuğu o acının içinde ne emeklerle büyüttüğümü en iyi kendisi biliyor ve yaşıtlarından her anlamda ileride bir çocuk. bu tipler sadece kendi bencillikleriyle yaşıyor belli ki kimin ne hissettiği umurlarında değil kimseye samimi aşk sevgi besleyeceklerini sanmam kimbilir hangi menfaatine evlendi. Onun kayıtsızlığı umursamazlığı yüzünden duygu ve akıl sağlığım etkilendi birşey düşünüp üzülmesi gereken biri varsa o da kendileri biz değiliz.
Her şey olabilir. Benim hikayeden çok senaryo çıkar. Allah biliyor. Allah gördü. Haklısınız değmez. Bu değmez kısmını gün geçtikçe olayı kabullendikce çok daha iyi anlıyorum. Yakinlarim hep söylüyor da. Ama burası çok objektif. Herbirinize teşekkür ederim. Buradan paylaşmak bana çok iyi geldi.Kuvvetle muhtemel daha siz evliyken bir ilişki yaşıyorlarmış diye düşünüyorum.Hatta evlenmek için bu kadar acele etmelerinin sebebi, kadının hamile olması bile olabilir.
Üzülüyorsunuz haklısınız.Lakin gerçekten değmez.
Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?