- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Kuzum o da birsey mi diyecegim bende daha bosanma asamasinda iken herif baska bi kadinla cocuk peydahladi :) bosuna demiyorlar yuva yikanin yuvasi olmaz suan o kadin mutsuz sürekli benimle affedersin bunu nasil ifade edecegimi bilemedim s..dkli yarisma derdine düstü. Sürekli mutlu olma cabasinda falan filan kadin naparsa napsin heryerde ben vardim yerine dolduramiyor diye cildiriyor. Her neyse bunlarda önemli degil benim icin tabi ki zamaninda cok üzüldüm simdi mutluluga giden bir iliskim var. Sana tavsiyem üzülebildigin kadar üzül aglamak istedigin kadar agla icin bosalsin ondan sonra geriye bakma önüne bak sende yeni bi hayat kurabilirsinResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Bilemiyorum bence çok subjektif bir şey bu. Belki de yaşamadığım için bilmiyorumdur ama bana göre ölümden sonra gelen çok daha acı şeyler var. Ve taziye kelime anlamı itibariyle ölümde kullanılır. Ondan dolayı çok acı verici olsa da ölüm dışında başka şeylerde taziye kelimesini kullanmazdım herhaldeTaziye derken demişsiniz ama konu sahibi çok yerinde bi tabir kullanmış bence. Uzmanlar boşanma travmasının ölümden sonraki en büyük travmalardan olduğunu söylüyor dolayısıyla şu anki bu düşünceleri çok doğal. Ama elbette geçecek alışacak arınacak odun değil ki insan ilk an bi şok bi üsüntü hisseder doğal olarak.
Kız seni aldatan onu da aldatır, Allah kurtarmış seni. Sevineceğine üzülüyorsun. Evlendiği kadına acırım. pehhResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Eşimden ayrıldığımda birkaç hafta olmamıştı ki whatsap profilinde bir kadınla sarmaş dolaş resimlerini gördüm. O an inanılmaz kötü hissetmiştim. Biraz düşününce adam olsaydı zaten boşanmazdım dedim kendi kendime ve hıc umursamadım. Üç günlük dünya zerre üzmeye degmez. Adam.gununu gün ederken uzuldugumuzle kalırız sadece. Çok güzel bir söz var... Hepimiz batakliktayiz bazılarımız yıldızlara bakıyor diye... Yıldızlara bakın gerisi boş.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Çok doğru söylüyorsunuz. Öğretmeye, oldurmaya evlendik girdik bu cendereye düzeltmeye çalışıyor oluyoruz. Belki ailelerimizden de öyle gördük. Yıkmaya değil yapmaya çalışıyoruz. Çalışıyoruz işte biz kadınlar biraz böyleyiz işte. Daha cesur daha realist olmalıyız evet...Bu emek değil yalniz, emek boyle bisey degil, sizinkisi zorlama ve zorla oldurmaya calisma.
Sevginin karsilikli olani, kirmayani, yormayani, üzmeyeni makbuldur.
Sizinkisi karsilikli bile değilmiş, bundan sonra hayata bu kadar romantik ve dramatik degil, daha realist bakarsaniz bu kadar travmalara duşmezsiniz diye dusunuyorum.
Mutlu ya da mutsuz olmak biraz da bizim elimizde. Bizim deger verdigimiz, bizim onemsedigimiz kadar etkiler cunku birseyler bizi. Bundan sonra en cok degeri kendinize verin.
Doğru.. Tüm erkekleri tüm kadınları bizim gibi sanıyoruz. Nasıl karaktersizler nasıl vicdan yoksunu bencil insanlar var. Tecrübe ediyoruz. Canım aciyor. Elbet geçecek. Allah herkesi görüyor.Sana hayrı olmayanın başkasına hayrı olacak mı sanıyorsun.kötü insan vefasız insan herkese kötüdür, vefasızdır. Bu özellikler karşısındaki kişiye göre değişmez. Benim anlamadığım nokta da böyle boşanır boşanmaz evlenmeyi karşıdaki kadın nasıl kabul etti.eğer o boşattıysa arkadasından gül bence şeytanın tekinin kollarına atmış kendini.
Demeyiz,onceki konunda demistik zaten.Bunlarin hepsi yazilmisti..Değmez v.s. Haklısınız.
Demekki bosanma olmadan once de görüşuyordu bu kadınla. Bu kadar çabuk evlwnmelerinin tek açıklaması bu. Bilerek herkese açık yapmıştır, herkes ve siz görün diye . Ya zaten siz onun için hiç yoktunuz, o peri masalı yalandı. Sizi istemeyen bir adam gidip başka ile evlendi diye değil, sizi çok sevdiği peri masasının gerçek olmadığını anladığınız için üzülüyorsunuz. Size iyi bir koca , kızına iyi bir baba olamadı, şimdi onun derdini yeni kadın çeksin. Siz hayatınıza bakın.Aynen ben de öyle. Çocuğuma neseli olmaya calisan içinde fırtınalar kopan bir anneyim. Yine de aklım almıyor. Evlendiğinin fotosunu ilan etmış. Herkese açık. Yabancıdan daha yabancı daha da yabancı. Bu kadar acımasız olmak. Benim ne hissedebilecegimin hiç bir önemi yok. Anladım yokum ben onun için de. Bu çabukluk nedir bu gösterme hızı... Ben bize emek vermiştim. Bu kadarını hayır hiç haketmedim.. siz de öyle...
Bilemiyorum bence çok subjektif bir şey bu. Belki de yaşamadığım için bilmiyorumdur ama bana göre ölümden sonra gelen çok daha acı şeyler var. Ve taziye kelime anlamı itibariyle ölümde kullanılır. Ondan dolayı çok acı verici olsa da ölüm dışında başka şeylerde taziye kelimesini kullanmazdım herhald
Zaten hatayı herkesi kendimiz gibi gördüğümüzden yapıyoruz yaDoğru.. Tüm erkekleri tüm kadınları bizim gibi sanıyoruz. Nasıl karaktersizler nasıl vicdan yoksunu bencil insanlar var. Tecrübe ediyoruz. Canım aciyor. Elbet geçecek. Allah herkesi görüyor.
Ya neler yasamissiniz...Allahım ne kadar büyük...oh ne iyi olmuş o eski eşinize beter olsun...Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
Amin. Çok teşekkür ederim her birinize. Yorumlarınız bana güç verdi. O karakter sizi Allah'a havale ettim.. Allah herkese kalbi gibi bir hayat versin.En sevdiğim dua..Bu sizin eksikliginiz değil karşı tarafın karaktersizligi. Bakın kendi hayatınıza sosyal medya fotoğraflarina çokta itimat etmeyin. Allah yavrunuzla sağlıklı ve mutlu olmayı nasip etsin.
ilişki al ver üzerine kurulu olmalı sadece yuva olsun diye bizden gidenler dediğiniz gibi yuva değil asla en ufak üzüntü veriyorsa kalbine inen gönül almıyorsa onun için kocan da olsa aşkından ölsen de bir mesajı haketmiyor bunun hiç bir bahanesi yok istedikleri biri olunca bambaşka bir aşığa dönüşen adamların aşksızlığını değersizliğini çekmeyin ayrılmasanız da yok sayın o sizi görene kadar ben bunu öğrendimBu emek değil yalniz, emek boyle bisey degil, sizinkisi zorlama ve zorla oldurmaya calisma.
Sevginin karsilikli olani, kirmayani, yormayani, üzmeyeni makbuldur.
Sizinkisi karsilikli bile değilmiş, bundan sonra hayata bu kadar romantik ve dramatik degil, daha realist bakarsaniz bu kadar travmalara duşmezsiniz diye dusunuyorum.
Mutlu ya da mutsuz olmak biraz da bizim elimizde. Bizim deger verdigimiz, bizim onemsedigimiz kadar etkiler cunku birseyler bizi. Bundan sonra en cok degeri kendinize verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?