Yeni boşandığım eşim hemen evlendi.

Kuzum o da birsey mi diyecegim bende daha bosanma asamasinda iken herif baska bi kadinla cocuk peydahladi :) bosuna demiyorlar yuva yikanin yuvasi olmaz suan o kadin mutsuz sürekli benimle affedersin bunu nasil ifade edecegimi bilemedim s..dkli yarisma derdine düstü. Sürekli mutlu olma cabasinda falan filan kadin naparsa napsin heryerde ben vardim yerine dolduramiyor diye cildiriyor. Her neyse bunlarda önemli degil benim icin tabi ki zamaninda cok üzüldüm simdi mutluluga giden bir iliskim var. Sana tavsiyem üzülebildigin kadar üzül aglamak istedigin kadar agla icin bosalsin ondan sonra geriye bakma önüne bak sende yeni bi hayat kurabilirsin

Sabır... Son gülen iyi güler. Sen de güleceksin yeniden, sabret bacım. Sonun ne olacağını yalnız Allah bilir. Sabret, dua et

Bilemiyorum bence çok subjektif bir şey bu. Belki de yaşamadığım için bilmiyorumdur ama bana göre ölümden sonra gelen çok daha acı şeyler var. Ve taziye kelime anlamı itibariyle ölümde kullanılır. Ondan dolayı çok acı verici olsa da ölüm dışında başka şeylerde taziye kelimesini kullanmazdım herhalde

Mesela dövülmemiş ve boşandığınız icin öldürülmemişsiniz. Ülkede boşanmak istediği icin öldürülen kadın o kadar fazla ki siz ne istiyorsunuz yahu? Hayat seyrinde devam etmiş.
Ne yapsaydı arkanızdan mı ağlasaydı yok ya bekleyeyim mi deseydi size bir sorumluluğu yok. Önceki konunuza da dedim size ne ? Bakın önünüze artık zaten size az çektirmedi serefsizin tekiydi kurtuldunuz helva dağıtın şükür icin

Kız seni aldatan onu da aldatır, Allah kurtarmış seni. Sevineceğine üzülüyorsun. Evlendiği kadına acırım. pehh

Eşimden ayrıldığımda birkaç hafta olmamıştı ki whatsap profilinde bir kadınla sarmaş dolaş resimlerini gördüm. O an inanılmaz kötü hissetmiştim. Biraz düşününce adam olsaydı zaten boşanmazdım dedim kendi kendime ve hıc umursamadım. Üç günlük dünya zerre üzmeye degmez. Adam.gununu gün ederken uzuldugumuzle kalırız sadece. Çok güzel bir söz var... Hepimiz batakliktayiz bazılarımız yıldızlara bakıyor diye... Yıldızlara bakın gerisi boş.

Çok doğru söylüyorsunuz. Öğretmeye, oldurmaya evlendik girdik bu cendereye düzeltmeye çalışıyor oluyoruz. Belki ailelerimizden de öyle gördük. Yıkmaya değil yapmaya çalışıyoruz. Çalışıyoruz işte biz kadınlar biraz böyleyiz işte. Daha cesur daha realist olmalıyız evet...

Doğru.. Tüm erkekleri tüm kadınları bizim gibi sanıyoruz. Nasıl karaktersizler nasıl vicdan yoksunu bencil insanlar var. Tecrübe ediyoruz. Canım aciyor. Elbet geçecek. Allah herkesi görüyor.

Değmez v.s. Haklısınız.
Demeyiz,onceki konunda demistik zaten.Bunlarin hepsi yazilmisti..
Cok ofkelisin,surekli bu konuyu dillendiriyorsun.Kontrolunu kaybedecegini dusundugum icin : Sirf eski esine misilleme yapmak adina cok az tanidigin bir adamla evlenme fikrini aklina getirme derim..
Ofke ve kirilganlik zaman zaman hesapsiz seyler yaptirabilir insana..

Demekki bosanma olmadan once de görüşuyordu bu kadınla. Bu kadar çabuk evlwnmelerinin tek açıklaması bu. Bilerek herkese açık yapmıştır, herkes ve siz görün diye . Ya zaten siz onun için hiç yoktunuz, o peri masalı yalandı. Sizi istemeyen bir adam gidip başka ile evlendi diye değil, sizi çok sevdiği peri masasının gerçek olmadığını anladığınız için üzülüyorsunuz. Size iyi bir koca , kızına iyi bir baba olamadı, şimdi onun derdini yeni kadın çeksin. Siz hayatınıza bakın.

Siz içinizde bazı şeyleri bitirememişsiniz hala umudunuz vardı galiba. Ayrılmışsınız artık, denenmişi tekrar denemek anlamsız olurdu. Bundan sonra sizin sıfırdan başlayabilmeniz daha kolay olur, sonuçta bir umutta kalmamış artık. Dünyada tek sevilecek adam o değil. size değer veren sevebileceğiniz kim bilir kimler çıkar karşınıza.

Siz de haklısınız bi yönden genelleme yapılacak konular değil, ayrılma sebebine göre ben de direkt silip atabilirdim mesela geçenlerde çocuk benden değil diyen bi şerefsizden boşanmaya çalışan bi üyenin konusu vardı orda üye de buz gibi olmuştu haklı olarak, ama sevmiyorum vs diyerek ayrılınmak istense benden sanırım üzülebilirdim atlatmak daha zor olurdu o zaman

Ya neler yasamissiniz...Allahım ne kadar büyük...oh ne iyi olmuş o eski eşinize beter olsun...

Bu sizin eksikliginiz değil karşı tarafın karaktersizligi. Bakın kendi hayatınıza sosyal medya fotoğraflarina çokta itimat etmeyin. Allah yavrunuzla sağlıklı ve mutlu olmayı nasip etsin.

Bu sizin eksikliginiz değil karşı tarafın karaktersizligi. Bakın kendi hayatınıza sosyal medya fotoğraflarina çokta itimat etmeyin. Allah yavrunuzla sağlıklı ve mutlu olmayı nasip etsin.
Amin. Çok teşekkür ederim her birinize. Yorumlarınız bana güç verdi. O karakter sizi Allah'a havale ettim.. Allah herkese kalbi gibi bir hayat versin.En sevdiğim dua..

ilişki al ver üzerine kurulu olmalı sadece yuva olsun diye bizden gidenler dediğiniz gibi yuva değil asla en ufak üzüntü veriyorsa kalbine inen gönül almıyorsa onun için kocan da olsa aşkından ölsen de bir mesajı haketmiyor bunun hiç bir bahanesi yok istedikleri biri olunca bambaşka bir aşığa dönüşen adamların aşksızlığını değersizliğini çekmeyin ayrılmasanız da yok sayın o sizi görene kadar ben bunu öğrendim

Adam zaten diğer kadınla evlenmek için sizden ayrılmış bu çok net. Kim bilir ne zamandır devam ediyordu ilişkileri. Yeni bir evlilik yaptılar , kadın adamın karısını aldatan bir karakter olduğunu biliyor, adam kadının evli erkeklerle takılan bir karakter olduğunu biliyor. Kadın aynı zamanda adamın kendi çocuğunu umursamayan bir tip olduğunu da biliyor. Ne kadar sağlıklı gider bu ilişki bilemedim. Aynı zamanda budizmde bir söz var " Ellerinde köz tutarsan sadece kendini yakarsın" Nefretini bırak, Allah'a havale et. İlahi adalet gerçekten var, adamdan çıktığında bir şekilde duyarsın zaten.

Size tavsiyem bir psikologla görüşüp geleceğinize yön vermeniz. O defter kapanmış geri dönüp sayfaları okumaya devam etmek sizin yaşantınıza ve ruh halinize zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…