Yeni boşandığım eşim hemen evlendi.

Bence de hiç demeyin valla. Çok yakınımın başına geldi. Yuva yıkanın yuvası oldu şato gibi, üstüne de dünya tatlısı çocukları oldu. Gün geçtikçe onlar yükselip şehri satın alacak kadar güçlenirken mağdur olan kadın iflas etti. Eden bulmuyor ilahi adalet de işlemiyor kötülere de bir şey olmuyor.
İlginç bir düzen gerçekten

Aynen katılıyorum size. Bir de 2. eşten olan çocuklarına bayılmaları yok mu. İlk eşe nafakadan 1 kuruş fazla ödemeyen adam , 2. Eşten olan çocuğuyla disneyland' e tatile gidiyor, sosyal medya da onlarca foto paylasiyor .2. Eş istemiyor diye , ilk eşten olan çocuğu eve almıyor. İşte kadını sevmeyi bırakınca, ondan doğan çocuğu da sevmeyi bırakıyorlar.
Konu sahibinin eşi de , diğer kadını bosanacak ve çocuğunu silecek kadar çok sevmiş. Ondan olacak çocuklarını da çok sevecek. Yok adalet cidden bu dünya da , öteki taraf ne olur bilemiyorum

Aynen öyle arada istisna hikayeler duyuyoruz sonradan bu insanların süründüğünü falan. Ama dediğim gibi bana göre bunlar “istisna” olanlar. Çünkü dünya düzeni ilahi adalet üzerine işlemiyor birkaç tanesi layığını buluyor ama genel olarak üzen, ağlatan, yıpratan o “değmeyen kişiler” hep mutlu olan ve kazanan taraf oluyor ne hikmetse. Ben bir şey anlamadım bu işlerden

Az önce ben hikayemi paylaştım sonra sizinkini gördüm. Allah bazılarımızı böyle sınıyor galiba.Benim ki 15 yıldan sonra aldatti ve bosanmadan 1 ay sonra evlendi.Hem de gümüş tepsilerle ailesiyle istemeler alışverişler vs. Bana yüzük aldığı yerden gidip beni aldattığı o..ya yüzük almış.Nikah davetiyesini attı bana utanmadan o..pusu.Allahin adaleti var mi yok mu bilmem ama çocuklarimizin ahı ciğerlerinden çıksın

Ben ilahi adalete çok inanıyorum. Kendi öz çocuğuyla görüşmek istemeyen birinin yapacağı evliliğin uzun ömürlü olacağına da asla inanmıyorum. Demek ki o kadın öncesinde de varmış bu kadar kısa sürede evlendiğine göre. Yaşadığımız her olaydan ders çıkarmak gerek aslında kendimizi suçlamadan. Çok geçmiş olsun.

Boşanma sebebiniz neydi yani sevgisi çabuk bitmiş umarım kızına Karşı sorumluluklarıni yerine getirir

Diyorsunuz :)Doğru söylüyorsunuz. Bu karaktersiz adamların sevgi anlayışı yalnız.. Cocugunu silecek kadar cok sevmek ??? Sevgiye aşka inanırım ama bu sekline değil. Ama günümüz bu şekil degil mi??Bu anlayışlar bu normalleştirmeler attıkça kimsenin iliskilere evliliklere güveni kalmayacak. Bir gün o kadindan sıkılıp ya da gönlü kaydı diye bir baskasina gitmesi de normal. Sorun aldatılan da mı aldatan mı?? Bence konu karakter meselesi vicdan meselesi. Kadını da erkegi de yapabiliyor.. Buna uğrayan üzüldüğüyle kalıyor. Bu gercek ilahi adalete olan inancla sabırla maneviyatla azalıyor. Züğürt tesellisi değil.. Allah kimseye yaşanmasın...

Siz ideal olan baba ve anlayışında takılmışsınız. Baba böyle olmalı, eş söyle olmalı. Gerçekler ve idealler farklı oluyor ne yazık ki. Siz ne kadar normal degil böyle, normallestirmemek lazım desenizde, eski eşinizin yaptığı bu. Eski esinizi halkı görmüyor ya da desteklemiyorum. Ama yaptığının ve olası geleceğin ne olacağı konusunda deneyim ve bilgilerimizi iletiyoruz. İlişkilere ve özellikle karşı cinsle yaşanan ilişkiye bu kadar bağlanmak , ve bağımlı olmak zaten doğru değil. Tabiki aldatmak doğru değil ama aldatilabileceginizi ve bu nedenle eski eşinize yıldırım carpmayacağını da kabul etmeniz gerekiyor.
Evet siz üzüldüğünüzle kalacaksınız, o yüzden bir an önce bu üzüntü girdabından çıkıp, eski esinizi hayatınızdan silip kendi yolunuza bakın. Çünkü eski eşiniz size ve kızınıza dönüp bakmayacak.
İlahi adalet dediğiniz şeyi bu dünyada görmeniz çok olası değil. Aldatan eşe gelene kadar, çocuklara istismarda bulunanlar, soyanlar, cinayet işleyenler çok rahat yaşıyorlar. Aynen Allah kimseye yaşatmasın ama yaşatıyor işte.

Eski esimin yaptigi bu evet. Aynen katiliyorum. Genellestirme durumu ile normallestirmis oluyoruz. Bazi karaktersiz adamlar bazi karaktersiz kadinlar demek dogru olan bunu demeye calistim. Üzüntü girdabina kapilip gitmiyoruz. Zaten eski eşimi sildim..Ama tak dedinmi de yapilan ihanet unutulmuyor. Cocuk olunca olaylar icin biraz zaman gerekiyor Bunun da psikolojik bir süresi var. Bunu terapistler de söylüyor.. Sizi soyledikleriniz yanlış çok sert demiyorum. Karşıdan biri olmak ile yaşamış olmak arasinda fark var. Bu da insan olmak ile ilgili. Insan psikolojisi. Taş duvar değiliz. Bu gunlerde gececek. Hayat akıyor. Ve önümüze bakıyoruz...

en azından ondan nefret edersin kendi hayatına daha iyi adapte olursun

Bazıları eş olamıyor ama baba oluyor,ex gibi

Nikah davetiyesini mi attı
Hızlı giden atın ciftesi pek olur diyorum ben de

Taziyesi bitmeden derken ?
Adam sizi sizinle evliyken başka kadını gözü gördüğü an bitirmiş ki
Yeni bir ayrılık değil bu

Manevi yikiminiz bir seyleri sorgulamaniz tabiki normal aman neye fayda artik?En iyisi guc toplayip yavrunuzla birlikte ayaga kalkmaniz.Zaman gercekten ilac.Kafanizda neden ve nicinleri çok döndurmeyin bir ise yaramaz cunku siz o degilsiniz.Belki inatla evlendi belki sizin caninizi yakmak istedi belki de evet hisleri bitmisti hersey bi kocaman yalana dönmustu.Artik bu onun vicdani sinavi.Siz vicdanen rahatsaniz.ne.mutlu.
Çocuguna uzak duran bi insana diyecek söz yok.Bu hic bir seye sigmaz!Sabredin hayatiniza bakin.Gelecek ne guzelliklere gebe bilemezsiniz.

Kendi duygularımı yaşadıklarımı yazsam bu kadar olmazdi
Resmi bosanmadan tam 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlenen ex koca ve 7 yaşında bir kız çocukla benzer hikayeler.

Son paragrafta yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum, yoran ilişkide taraflardan birinde mutlaka sevgi eksiği oluyor, bizzat yaşadım.

Herkes her şeye aynı anlamı yüklemez. Evlilik basit bi şeydir onun için iyi tarafından bak şimdi de bambasit bi şey yaşıyor. Sana vermediği mücadeleyi orda da vermeyecek. Karşı taraf yetinecek ya da gidecek.
Diğer seçenek evlilik boşanmadan çok önce bitmeye başlıyor seninki de sevgi, saygı değil. Hırs.
Onda yok demek ki.
Günün sonunda şu an giden hala senin zamanın. Sürünse ne sürünmese ne?
Burda onlarca kişi boşanamama ya da boşanan eşin tacizinden şikayetçi, kurtuldum de.

Bende çok kafaya takıyorum benim dr olan ablam diyeceğim o kadar yakin azermir oldu susuyordu ben de trawalar atlattım ama ben konuşurum gerçi aleyhim de kullanildi ama ben daga tasa anlatirim otobüste birini bulur konuşurum dun spa ya gittim anlattim sen de burda bize anlat ama susma bak ne güzel kadınlarız biz sarariz yaralarımızı kullerimizden yeniden doğarız ben aldatıldığını şükrettim bu adam belki de param için beni öldürüldü diye sevmeyen adam her kötülüğü yapar sevmeyen gözü disarda olan adam gitsin abi güzelliğime gelen gitsin de kendim olup hayat la mücadele edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…