- 20 Nisan 2022
- 606
- 457
- 53
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Bence de hiç demeyin valla. Çok yakınımın başına geldi. Yuva yıkanın yuvası oldu şato gibi, üstüne de dünya tatlısı çocukları oldu. Gün geçtikçe onlar yükselip şehri satın alacak kadar güçlenirken mağdur olan kadın iflas etti. Eden bulmuyor ilahi adalet de işlemiyor kötülere de bir şey olmuyor.Hemen evlendi demek yanlış olur mazisi olan bir ilişki belli ki. Evet evliyken ilişkisi vardı sizin yanınızdayken belki boşanınca evlenicez mesajı atıyordu muhtemelen..
Cevaplanamaz sorular size göre cevaplanamaz.
Size hiç yuva yıkanın yuvası olmaz vs diyemiyorum. Eden bulur vs bunlar züğürt tesellisi gibi...
Adam hayatına devam ediyor görüldüğü üzere duygusal moddan bir an önce ayrılmalısınız.
Güç içinizde kendinizi suçlamaya çalıştıkça dibe batarsınız.
Kalkın ayağa hayatı sorgulamak ve gününüzü zehir etmek için çok kısa.
Aynen katılıyorum size. Bir de 2. eşten olan çocuklarına bayılmaları yok mu. İlk eşe nafakadan 1 kuruş fazla ödemeyen adam , 2. Eşten olan çocuğuyla disneyland' e tatile gidiyor, sosyal medya da onlarca foto paylasiyor .2. Eş istemiyor diye , ilk eşten olan çocuğu eve almıyor. İşte kadını sevmeyi bırakınca, ondan doğan çocuğu da sevmeyi bırakıyorlar.Bence de hiç demeyin valla. Çok yakınımın başına geldi. Yuva yıkanın yuvası oldu şato gibi, üstüne de dünya tatlısı çocukları oldu. Gün geçtikçe onlar yükselip şehri satın alacak kadar güçlenirken mağdur olan kadın iflas etti. Eden bulmuyor ilahi adalet de işlemiyor kötülere de bir şey olmuyor.
İlginç bir düzen gerçekten
Aynen öyle arada istisna hikayeler duyuyoruz sonradan bu insanların süründüğünü falan. Ama dediğim gibi bana göre bunlar “istisna” olanlar. Çünkü dünya düzeni ilahi adalet üzerine işlemiyor birkaç tanesi layığını buluyor ama genel olarak üzen, ağlatan, yıpratan o “değmeyen kişiler” hep mutlu olan ve kazanan taraf oluyor ne hikmetse. Ben bir şey anlamadım bu işlerdenAynen katılıyorum size. Bir de 2. eşten olan çocuklarına bayılmaları yok mu. İlk eşe nafakadan 1 kuruş fazla ödemeyen adam , 2. Eşten olan çocuğuyla disneyland' e tatile gidiyor, sosyal medya da onlarca foto paylasiyor .2. Eş istemiyor diye , ilk eşten olan çocuğu eve almıyor. İşte kadını sevmeyi bırakınca, ondan doğan çocuğu da sevmeyi bırakıyorlar.
Konu sahibinin eşi de , diğer kadını bosanacak ve çocuğunu silecek kadar çok sevmiş. Ondan olacak çocuklarını da çok sevecek. Yok adalet cidden bu dünya da , öteki taraf ne olur bilemiyorum
Boşanma sebebiniz neydi yani sevgisi çabuk bitmiş umarım kızına Karşı sorumluluklarıni yerine getirirResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Diyorsunuz :)Doğru söylüyorsunuz. Bu karaktersiz adamların sevgi anlayışı yalnız.. Cocugunu silecek kadar cok sevmek ??? Sevgiye aşka inanırım ama bu sekline değil. Ama günümüz bu şekil degil mi??Bu anlayışlar bu normalleştirmeler attıkça kimsenin iliskilere evliliklere güveni kalmayacak. Bir gün o kadindan sıkılıp ya da gönlü kaydı diye bir baskasina gitmesi de normal. Sorun aldatılan da mı aldatan mı?? Bence konu karakter meselesi vicdan meselesi. Kadını da erkegi de yapabiliyor.. Buna uğrayan üzüldüğüyle kalıyor. Bu gercek ilahi adalete olan inancla sabırla maneviyatla azalıyor. Züğürt tesellisi değil.. Allah kimseye yaşanmasın...Aynen katılıyorum size. Bir de 2. eşten olan çocuklarına bayılmaları yok mu. İlk eşe nafakadan 1 kuruş fazla ödemeyen adam , 2. Eşten olan çocuğuyla disneyland' e tatile gidiyor, sosyal medya da onlarca foto paylasiyor .2. Eş istemiyor diye , ilk eşten olan çocuğu eve almıyor. İşte kadını sevmeyi bırakınca, ondan doğan çocuğu da sevmeyi bırakıyorlar.
Konu sahibinin eşi de , diğer kadını bosanacak ve çocuğunu silecek kadar çok sevmiş. Ondan olacak çocuklarını da çok sevecek. Yok adalet cidden bu dünya da , öteki taraf ne olur bilemiyorum
Siz ideal olan baba ve anlayışında takılmışsınız. Baba böyle olmalı, eş söyle olmalı. Gerçekler ve idealler farklı oluyor ne yazık ki. Siz ne kadar normal degil böyle, normallestirmemek lazım desenizde, eski eşinizin yaptığı bu. Eski esinizi halkı görmüyor ya da desteklemiyorum. Ama yaptığının ve olası geleceğin ne olacağı konusunda deneyim ve bilgilerimizi iletiyoruz. İlişkilere ve özellikle karşı cinsle yaşanan ilişkiye bu kadar bağlanmak , ve bağımlı olmak zaten doğru değil. Tabiki aldatmak doğru değil ama aldatilabileceginizi ve bu nedenle eski eşinize yıldırım carpmayacağını da kabul etmeniz gerekiyor.Diyorsunuz :)Doğru söylüyorsunuz. Bu karaktersiz adamların sevgi anlayışı yalnız.. Cocugunu silecek kadar cok sevmek ??? Sevgiye aşka inanırım ama bu sekline değil. Ama günümüz bu şekil degil mi??Bu anlayışlar bu normalleştirmeler attıkça kimsenin iliskilere evliliklere güveni kalmayacak. Bir gün o kadindan sıkılıp ya da gönlü kaydı diye bir baskasina gitmesi de normal. Sorun aldatılan da mı aldatan mı?? Bence konu karakter meselesi vicdan meselesi. Kadını da erkegi de yapabiliyor.. Buna uğrayan üzüldüğüyle kalıyor. Bu gercek ilahi adalete olan inancla sabırla maneviyatla azalıyor. Züğürt tesellisi değil.. Allah kimseye yaşanmasın...
Eski esimin yaptigi bu evet. Aynen katiliyorum. Genellestirme durumu ile normallestirmis oluyoruz. Bazi karaktersiz adamlar bazi karaktersiz kadinlar demek dogru olan bunu demeye calistim. Üzüntü girdabina kapilip gitmiyoruz. Zaten eski eşimi sildim..Ama tak dedinmi de yapilan ihanet unutulmuyor. Cocuk olunca olaylar icin biraz zaman gerekiyor Bunun da psikolojik bir süresi var. Bunu terapistler de söylüyor.. Sizi soyledikleriniz yanlış çok sert demiyorum. Karşıdan biri olmak ile yaşamış olmak arasinda fark var. Bu da insan olmak ile ilgili. Insan psikolojisi. Taş duvar değiliz. Bu gunlerde gececek. Hayat akıyor. Ve önümüze bakıyoruz...Siz ideal olan baba ve anlayışında takılmışsınız. Baba böyle olmalı, eş söyle olmalı. Gerçekler ve idealler farklı oluyor ne yazık ki. Siz ne kadar normal degil böyle, normallestirmemek lazım desenizde, eski eşinizin yaptığı bu. Eski esinizi halkı görmüyor ya da desteklemiyorum. Ama yaptığının ve olası geleceğin ne olacağı konusunda deneyim ve bilgilerimizi iletiyoruz. İlişkilere ve özellikle karşı cinsle yaşanan ilişkiye bu kadar bağlanmak , ve bağımlı olmak zaten doğru değil. Tabiki aldatmak doğru değil ama aldatilabileceginizi ve bu nedenle eski eşinize yıldırım carpmayacağını da kabul etmeniz gerekiyor.
Evet siz üzüldüğünüzle kalacaksınız, o yüzden bir an önce bu üzüntü girdabından çıkıp, eski esinizi hayatınızdan silip kendi yolunuza bakın. Çünkü eski eşiniz size ve kızınıza dönüp bakmayacak.
İlahi adalet dediğiniz şeyi bu dünyada görmeniz çok olası değil. Aldatan eşe gelene kadar, çocuklara istismarda bulunanlar, soyanlar, cinayet işleyenler çok rahat yaşıyorlar. Aynen Allah kimseye yaşatmasın ama yaşatıyor işte.
en azından ondan nefret edersin kendi hayatına daha iyi adapte olursunResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Bazıları eş olamıyor ama baba oluyor,ex gibiSiz ideal baba anlayışı ile neden çocuklar sadece annenin diyorsunuz ama bu adamlar zaten iyi birer eş, sevgili , olamadılar ki baba olsunlar. Sorumsuzluklari normallestirmiyoruz ama farkına varıp, gerçeği görmek önemli. Orta da bir suç yok kadın açısından, sadece gerçeği kabul edememe durumu var. Hayret ediyorlar çocuklarına sahip çıkmayınca babalar ama zaten bu adam karısına bile sahip çıkmadı. Gercek ortadayken , şaşırmak da biraz hayalperestlik.
Nikah davetiyesini mi attıAz önce ben hikayemi paylaştım sonra sizinkini gördüm. Allah bazılarımızı böyle sınıyor galiba.Benim ki 15 yıldan sonra aldatti ve bosanmadan 1 ay sonra evlendi.Hem de gümüş tepsilerle ailesiyle istemeler alışverişler vs. Bana yüzük aldığı yerden gidip beni aldattığı o..ya yüzük almış.Nikah davetiyesini attı bana utanmadan o..pusu.Allahin adaleti var mi yok mu bilmem ama çocuklarimizin ahı ciğerlerinden çıksın
Maalesef ve daha neler neler... Hayat hiç adil değilNikah davetiyesini mi attı
Hızlı giden atın ciftesi pek olur diyorum ben de
Taziyesi bitmeden derken ?Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Kendi duygularımı yaşadıklarımı yazsam bu kadar olmazdiAynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Son paragrafta yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum, yoran ilişkide taraflardan birinde mutlaka sevgi eksiği oluyor, bizzat yaşadım.Neler yaşadınız, boşanma süreciniz ne kadar sürdü, bu süreç nasıl geçirildi bilmiyoruz. O yüzden bişey söylemek yanlış olur. Ama adam kendi içinde bitirmiş demek ki. Kızıyla ilişkisini bitirmesi kötü olmuş. Buna bir çözüm bulunur mu bilmiyorum.
Şu sevgi emek ister sözüne hiç inanmıyorum ben. Türk filmi romantizmi bu. Gerçek sevgi emek istemez, insanı yormaz, çabalamaya ve bir şeyleri yoluna sokmaya çalışmaya gerek kalmaz. Su gibi akar gider.
Herkes her şeye aynı anlamı yüklemez. Evlilik basit bi şeydir onun için iyi tarafından bak şimdi de bambasit bi şey yaşıyor. Sana vermediği mücadeleyi orda da vermeyecek. Karşı taraf yetinecek ya da gidecek.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?