- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.526
- 898
- Konu Sahibi Bluemoon123
-
%100Salak herif önünü arkasını düşünmeden atlamış yine.
%10.000evlendiği kadın nasıl boşanır boşanmaz kendisiyle evlenen birini kabul edebiliyor aklım almıyor.ikisi de birbirinden salak.
Üzülmeniz normal sinirlenmenizde ama kafaya çok takmamanız gerek çünkü boşandığınız kişi zaten sizin anlaşamadığınız evliliğe saygının bittiği noktada ayrıldığınız kişi o yüzden şaşırmamak gerek.Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Boşanma demiyorum yok, evlilik esnasında aldatma durumu varsa zina davası açılabilir geriye yönelik bildiğim kadarıyla.Anlaşmalı boşanma gerçekleşmiş zaten , artık bir daha yeni bir boşanma davası açılamaz.
Sakın birsey yazmayin. Yazdiklariniz kadini etkilemez. Bir de adami paylasilamayan gibi yapar. Zamana birakin.Mesaji kadina yazmak. Yaptığı onca çirkinliğe az da o huzursuz olsun. Benim eş senindir. Ama deyip tertemiz olmayan kalbini aşkını aşığını vurgulamak. Niyetim zil takıp oynayan bu kadın zatın huzuruz olması. Çünkü meydan artık onun. Adam zaten belli. Ona asla yazmam. Boşandığımiz günden beri bir kere bile yazmadim.. Ya da düşündüğüm gibi hiç mi lüzumu yok.. siz olsaydınız bir şey yapar mıydınız??
Gerçekte kadını bosayinca , çocuğunu da bosuyor babaların birçoğu. Böyle olmamalı, ama aynen böyle oluyor. Gercek şu, belki bir zamanlar sizi sevdi , belki bir zamanlar çocuk istedi ( ben çocuğun ne kadar büyük bir bağlılık ve sorumluluk olduğunu anlamadığını düşünüyorum, o yüzden istemesi kolay ). Ama sizi sevmeyi bırakınca, evlilik kafasında bitince , çocuğuna duyması gereken o sorumluluk da bitti. Siz buna karaktersizlik deyin , vicdansizlik deyin , ne işim koyduğunuzun önemi yok, gerçek ortada.Size güldüm:)Tam tersiydi biliyor musunuz?? Eski eşim çocuk istemişti. Ben biraz daha beklemeliyiz tarafindaydim. 1 senelik evliydik.. artı söylediğinize hiç katilmiyorum. Zorla olacak bir iş değil çünkü?? :) velev ki kadın daha istekliydi diyelim adam karisindan bosaninca cocugundan da mi bosanir?? O senin çocuğun canın kanı. Yine de dogdugunda cok sever. En azindan sevme ihtimalini sever. Ama adam karaktersiz ve vicdansizsa sonuç böyle oluyor. Başka detay yok.
Zina davası diye bir dava yok. Boşanma nedenleri arasında yer alan bir zina gerekçesi var. Zaten anlasmali bosanirken tüm maddi ve manevi tazminat haklarından vazgeçtiği için, artık tazminat alması mümkün değilBoşanma demiyorum yok, evlilik esnasında aldatma durumu varsa zina davası açılabilir geriye yönelik bildiğim kadarıyla.
Bunu teyit ettiniz mi ?Zina davası diye bir dava yok. Boşanma nedenleri arasında yer alan bir zina gerekçesi var. Zaten anlasmali bosanirken tüm maddi ve manevi tazminat haklarından vazgeçtiği için, artık tazminat alması mümkün değil
Ben avukatım zaten. Ayrıca çok ünlü bir dekorasyon programı sunucusu adam, anlaşmalı bosandiktan sonra karısının aslında evlilik bitmeden önce başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi, sonra sizin kastettiğiniz tazminat davasını açtı, ve dava en sonunda reddedildi. Çünkü anlaşmalı boşanmada açıkça hiç bir maddi ve manevi tazminat talebiniz olmadan evliliği sonlandırdıgınizi kabul ediyorsunuz. Bu zina olayını bosanmadan sonra öğrenip alabileceğiniz bir dava yok yani. Bunu hangi avukata gidip , anlaşmalı bosandim , maddi e manevi tazminat talep etmediğimi beyan ettim mahkemede ama ilişkisi varmış ve yeni öğrendim, dava açabilir miyim derseniz . Size bu davayı hukuken kazanmanın mümkün değil der.Bunu teyit ettiniz mi ?
İnşallah her ikisi de yaşattıklarını yaşarlar. Onların seviyesine inip hiç mesaj atmayın. Onları umursadığınızı eski eşinizi unutamadığınızı falan düşünürler. O yüzden hiç lüzumu yok.Aynen söylediğiniz gibi olmuş. Ben yeni öğrendim. Aslında öğrenmek bana ne kazandırdı?? Hiç bir şey. Yine de insan aslını astarıni merak ediyor. Instagramdan arkadaşım fake hesap açtı. Kadini ekledi.Bayan esimle ayni iş yerinde çalışan mavi yaka bir çalışan.Eski eşim beyaz yaka. Evden ayrıldıktan 1 hafta sonra sarmaş dolaş fotoğraflari var. Biz daha boşanmadan ailesiyle tanıştırmış ex.Evlerinde beraber fotoğrafları. Daha boşanmadan kız isteme nişan v.s. ve biz bosandiktan 1 ay sonra düğün. Kızın ağzı kulaklarında. Her bir fotoğraf aşk şarkılarıyla kutşanmış. Dahası benim rehberliğimde gittiğimiz yerlere sehirlere tatil yerlerine gidilmiş. Benden öğrendiklerini öğretiyor:) Nasıl bir karakter?? Bir kez daha midem bulandı.. Eski eşim tamam karaktersizin vicdansızin biri. Peki o kadina ne demeli?? Ayni iş yerinde olduklarına göre evli olduğunu biliyordu. Buna ragmen?? Daha da boşanmadan o kadar aksiyon?? Ve simdi tertemiz gibi yalansiz dolansizcasina yapilan aşk fotoğrafları. Sanırsın kız tertemiz adam tertemiz aşkları tertemiz..Millete bir taraftan gösteriş??Cocugum hala baba baba diyor. Daha dün gece uyumadan ben babamı cok özledim. Keşke babam bizimle olsaydı cümlesi kuruyor. Tabii bunu yaşayınca kahretmemek mümkün değil. Artık bizimle olmasinin mümkünati yok ki diyememek. Ve o küçücük çocuğun kocaman kalbine ilaç olamamak. Sadece susmak...Ben bu noktada o kadar detayını görünce kadına iyice doldum. Ama ne denir ki ? Mesaj yazılmalı mıdır sizce? En azindan tertemiz sandığı sandirdigi şeyde o da huzursuz olsun. Bu kadar pişkinlige ders gerekir mi? Yoksa hiç mi lüzumu yok. Ben lüzumu yok kismindaydim hep. Bir arkadasimin söylemesi üzerine dogrusu nedir ne degildir bilemedim. Biz o kadar acı cekmisken?? Yorumlarınız bana cok iyi geliyor. Insan o duygular icindeyken sağlıklı düşünemiyor pişman bir davranış göstermemeliyim.
Anlıyorum öğrenmiş olduk vay be.. Anlaşmalı herşeyin önünü kesiyor öyleyse. Herşeyi hallettik demek bı nevi o zaman.. Peki bosanma esnasında zinayı biliyorsa kişi o zaman açabiliyor o zaman bu tarz bir dava öyle mi ?Ben avukatım zaten. Ayrıca çok ünlü bir dekorasyon programı sunucusu adam, anlaşmalı bosandiktan sonra karısının aslında evlilik bitmeden önce başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi, sonra sizin kastettiğiniz tazminat davasını açtı, ve dava en sonunda reddedildi. Çünkü anlaşmalı boşanmada açıkça hiç bir maddi ve manevi tazminat talebiniz olmadan evliliği sonlandırdıgınizi kabul ediyorsunuz. Bu zina olayını bosanmadan sonra öğrenip alabileceğiniz bir dava yok yani. Bunu hangi avukata gidip , anlaşmalı bosandim , maddi e manevi tazminat talep etmediğimi beyan ettim mahkemede ama ilişkisi varmış ve yeni öğrendim, dava açabilir miyim derseniz . Size bu davayı hukuken kazanmanın mümkün değil der.
Anlasmali bosanmanın mantigi o zaten, her konuda karar verip , o sekilde mahkemeye basvuruyorlar zaten. Eğer kişi, eşinin zina yaptığını düşünüyorsa bu sebebe dayanarak boşanma davası açabilir, tazminat isteyebilir , kanıtlarsa hem tazminat alır hem de boşanma talebi kabul edilir.Anlıyorum öğrenmiş olduk vay be.. Anlaşmalı herşeyin önünü kesiyor öyleyse. Herşeyi hallettik demek bı nevi o zaman.. Peki bosanma esnasında zinayı biliyorsa kişi o zaman açabiliyor o zaman bu tarz bir dava öyle mi ?
Zina suç değil bildiğim kadarıyla sadece boşanmada kusur. Tam emin değilim ama.Boşanma demiyorum yok, evlilik esnasında aldatma durumu varsa zina davası açılabilir geriye yönelik bildiğim kadarıyla.
Amaan m.ktrsin gitsin sen niye arabeske bağladın ki salla yaResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Donuna kadar aldı dedikleri bu davalar galibaAnlasmali bosanmanın mantigi o zaten, her konuda karar verip , o sekilde mahkemeye basvuruyorlar zaten. Eğer kişi, eşinin zina yaptığını düşünüyorsa bu sebebe dayanarak boşanma davası açabilir, tazminat isteyebilir , kanıtlarsa hem tazminat alır hem de boşanma talebi kabul edilir.
Kendine zaman ver geçer. Şu an bunları hissetmen normalResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Hemen evlendi demek yanlış olur mazisi olan bir ilişki belli ki. Evet evliyken ilişkisi vardı sizin yanınızdayken belki boşanınca evlenicez mesajı atıyordu muhtemelen..Resmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Çok etkilendim gerçekten. Hamilelik hünlüğü var yeniden evlenmişsiniz sanırım inşallah çok mutlusunuzdur öylesinden kurtulmanıza çok sevindim. Bir yandan da eski eşinizi ben bile merak ettim şu an napıyor diyeAy kaypaklık aynı benim eski eşim. Bana ne yeminler ediyor. “Kadın cinsine tövbe ettim. Valla bir başkası yok” diye. Boşanmamızın 3. Ayında İsviçreli bir kadınla evlendi. Kuvvetle muhtemel sizinde evliliğiniz sürecinde bu kadın vardı. Bu kadar çabuk zamanda birini bulamazlar. O kadın için sizi gözden çıkarıyorlar. Ben sonrasında takip etmedim onları. Ne halleri varsa görsünler. Adamı kıymetli yapan benim hayatımda olmasıydı. Her ne kadar bir geçmişimiz olsa da başkasının kocası artık beni ilgilendirmiyor.
Taziye demeniz yerinde bir tabir. Bana da psikiyatrist ölümden sonra ben büyük 2. Travma “boşanma” demişti. Ben tekrardan evlendiğini duyunca aslında daha rahatlamıştım. Çünkü o zamana kadar hep geri döner diye bekliyordum. Sonrasında ben de önüme baktım. Bizde çocukta yoktu. Bir daha onunla iletişime girmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?