Yeni boşandığım eşim hemen evlendi.

Üzülmeniz normal sinirlenmenizde ama kafaya çok takmamanız gerek çünkü boşandığınız kişi zaten sizin anlaşamadığınız evliliğe saygının bittiği noktada ayrıldığınız kişi o yüzden şaşırmamak gerek.

Sakın birsey yazmayin. Yazdiklariniz kadini etkilemez. Bir de adami paylasilamayan gibi yapar. Zamana birakin.
Buyuk ihtimal siz evli iken iliskileri vardi. Esinizin evi terk edip geri gelmesi sonra geri gitmesini ben soyle dusundum. Muhtemelen o donem aralari bozulunca esiniz geri geldi, sonra tekrar barisinca esiniz tekrar gitti. Daha onceden tanismiyorlarsa kimse 1.5 ayda evlenmez.
Uzulmeyin desem de uzuleceksiniz biliyorum. Ayriligin ilk donemlerinde erkekler narkoz alip ameliyata girmis gibidir. O donem cocuklarini bile gozu gormuyor. Bizde de oyle olmustu. Kadin ise narkozsuz ameliyata girmis gibidir bosanma asamasinda ve bu yuzden bosanma travmasini zor atlatir. Erkekse narkozun etkisiyle once farkinda olmadan, kurtuldum der gibi yasar, sonra farkina varir. Ancak is isten gecer. Yapilacak tek sey iletisimi tamamen koparmak, yola devam etmek. Merak etmeyin bir sure sonra esiniz bir kızı oldugunun farkina varacaktir.

Son düzenleme:
Gerçekte kadını bosayinca , çocuğunu da bosuyor babaların birçoğu. Böyle olmamalı, ama aynen böyle oluyor. Gercek şu, belki bir zamanlar sizi sevdi , belki bir zamanlar çocuk istedi ( ben çocuğun ne kadar büyük bir bağlılık ve sorumluluk olduğunu anlamadığını düşünüyorum, o yüzden istemesi kolay ). Ama sizi sevmeyi bırakınca, evlilik kafasında bitince , çocuğuna duyması gereken o sorumluluk da bitti. Siz buna karaktersizlik deyin , vicdansizlik deyin , ne işim koyduğunuzun önemi yok, gerçek ortada.
Ben bosandiktan sonra, babacığı 1. Sıraya koyan pek görmedim. Para verirse , arada görüşürse öpüp başlarına koyuluyor.
En zoru da başka bir kadınla ilişkiye başlayıp ondan olan çocuğuna muhteşem babalık yaparken , boşandığı evlilikten olan çocuğuna nafakayi yatirirken laf söylemesi. Bir dosyamda nafakayi yatirmasi için aramıştım borcluyu , oğlumun sünneti var o yüzden para veremicem demişti. İyi de nafakasini yatirmadığında senin kızın.
Allah size uzun ve sağlıklı bir ömür versin , çünkü kızınıza ilgilenecek bir tek siz varsınız artık.

Boşanma demiyorum yok, evlilik esnasında aldatma durumu varsa zina davası açılabilir geriye yönelik bildiğim kadarıyla.
Zina davası diye bir dava yok. Boşanma nedenleri arasında yer alan bir zina gerekçesi var. Zaten anlasmali bosanirken tüm maddi ve manevi tazminat haklarından vazgeçtiği için, artık tazminat alması mümkün değil

Bunu teyit ettiniz mi ?

Bunu teyit ettiniz mi ?
Ben avukatım zaten. Ayrıca çok ünlü bir dekorasyon programı sunucusu adam, anlaşmalı bosandiktan sonra karısının aslında evlilik bitmeden önce başka bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi, sonra sizin kastettiğiniz tazminat davasını açtı, ve dava en sonunda reddedildi. Çünkü anlaşmalı boşanmada açıkça hiç bir maddi ve manevi tazminat talebiniz olmadan evliliği sonlandırdıgınizi kabul ediyorsunuz. Bu zina olayını bosanmadan sonra öğrenip alabileceğiniz bir dava yok yani. Bunu hangi avukata gidip , anlaşmalı bosandim , maddi e manevi tazminat talep etmediğimi beyan ettim mahkemede ama ilişkisi varmış ve yeni öğrendim, dava açabilir miyim derseniz . Size bu davayı hukuken kazanmanın mümkün değil der.

İnşallah her ikisi de yaşattıklarını yaşarlar. Onların seviyesine inip hiç mesaj atmayın. Onları umursadığınızı eski eşinizi unutamadığınızı falan düşünürler. O yüzden hiç lüzumu yok.

Anlıyorum öğrenmiş olduk vay be.. Anlaşmalı herşeyin önünü kesiyor öyleyse. Herşeyi hallettik demek bı nevi o zaman.. Peki bosanma esnasında zinayı biliyorsa kişi o zaman açabiliyor o zaman bu tarz bir dava öyle mi ?

Anlasmali bosanmanın mantigi o zaten, her konuda karar verip , o sekilde mahkemeye basvuruyorlar zaten. Eğer kişi, eşinin zina yaptığını düşünüyorsa bu sebebe dayanarak boşanma davası açabilir, tazminat isteyebilir , kanıtlarsa hem tazminat alır hem de boşanma talebi kabul edilir.

Amaan m.ktrsin gitsin sen niye arabeske bağladın ki salla ya

Donuna kadar aldı dedikleri bu davalar galiba

Karaktersiz bir adamdan kapasitesini aşacak beklenti içindesiniz, olanları anlamaya çalışmayın çünkü o bir karaktersiz.

Evlendiği kadınından ondan Farklı olduğunu sanmam aklı başında biri 1 ay önce boşanan biriyle hemen evlenmez yani birbirlerine denkler

İyiki kurtulmuşsunuz

Kendine zaman ver geçer. Şu an bunları hissetmen normal

Hemen evlendi demek yanlış olur mazisi olan bir ilişki belli ki. Evet evliyken ilişkisi vardı sizin yanınızdayken belki boşanınca evlenicez mesajı atıyordu muhtemelen..
Cevaplanamaz sorular size göre cevaplanamaz.
Size hiç yuva yıkanın yuvası olmaz vs diyemiyorum. Eden bulur vs bunlar züğürt tesellisi gibi...
Adam hayatına devam ediyor görüldüğü üzere duygusal moddan bir an önce ayrılmalısınız.
Güç içinizde kendinizi suçlamaya çalıştıkça dibe batarsınız.
Kalkın ayağa hayatı sorgulamak ve gününüzü zehir etmek için çok kısa.

Çok etkilendim gerçekten. Hamilelik hünlüğü var yeniden evlenmişsiniz sanırım inşallah çok mutlusunuzdur öylesinden kurtulmanıza çok sevindim. Bir yandan da eski eşinizi ben bile merak ettim şu an napıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…