Bıde ne olcak 5 ay sonra bosanmıs olcaz dedı kagıt uzerındede olsa evlı demıBen evli adamla konuşmam şahsen
Ne güzel boşanmış kurtulmussun, biraz gez dinlen kendine vakit ayır, birinin eklemesi ile değil yüzyüze beğendiğin birileriyle görüş, sosyal medyada erkekler sırtlan şeklinde kaç kişiyle konuştukları belli değil ama amaçları o kadar belli kicok
Ztn ınanmıyorum yakınımdakı ınsan neler yaptı evden kovdu bunun ne oldugu belırsuzEvli ve boşanmayacak insan yalanı. İki sene boşanma sürmüş bir dinlen kendine gel. İnanma şeref yoksunlarına.
Bosanoyorum dedı 3 senedır bosanamamıs cocuk yok bıde nasıl oluyor ben destek alıp duzeldım adamın travması var eskı karısını anlattı bana hepKarşıdaki şahıs gerçekten boşanıyor mu ? Erkekler bu konuda çok kolay yalan söylüyor, bu da klasik yalanlardan biri. Siz iyi niyetle yeni bir ilişkiye başlarken karşıdaki kişi için basit bir yasak aşk tutkusundan ibaret olabilirsiniz.
Bnde olmaz dıye ıletısımı kestım bn bosandım onun davası var kagıttada olsa evlıSenin konumunda olmasına dikkat et karşıdaki kişinin yani bekar biri olduğuna emin ol öyle devam et.Yoksa hiç kabul etme sonra çok üzülürsün.
Gercekten bosanıyırmus deyısıne gore ama hala kagıt uzerınde evlı bıde baskasıyla yazısmasını gordum onu gorunce tamamen kestımKarşıdaki şahıs gerçekten boşanıyor mu ? Erkekler bu konuda çok kolay yalan söylüyor, bu da klasik yalanlardan biri. Siz iyi niyetle yeni bir ilişkiye başlarken karşıdaki kişi için basit bir yasak aşk tutkusundan ibaret olabilirsiniz.
TAm tersı kadın sorunlıymus anlattı ama demek ıstedıgım dava acılmıs 3 sene gecmıs aklı hala onda pesYa sabır ya sabır ya sabır. Adam evli kağıt üzeri falan değil bildiğin evli. Ne yaptığının farkında mısın ? Yok eski karısını anlatmış da ne bekliyordun evli ya hani eski değil suanki karısı hemde o adam kadına ne çektirdi ki boşanma durumuna geldiler anlattı mi sana ne yaptığını ?
Kime göre neye göre kadın sorunlu? Doğru anlattığı nereden belli adam ne desin ben bunları bunları yaptım kadını delirttim . Onların evinde değildiniz asla gerçekleri bilemezsinizTAm tersı kadın sorunlıymus anlattı ama demek ıstedıgım dava acılmıs 3 sene gecmıs aklı hala onda pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?