Y yasam0606 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2025 243 -1 13 33 20 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam0606 #61 defne-28 .!.: Doğru olmazdı Dinlen biraz İlla hayatında biri olmak zorunda değil Genişletmek için tıkla... Haklısın bıan dertlescek burını ıstedjm sonra ddn bn ne yapıyorum
defne-28 .!.: Doğru olmazdı Dinlen biraz İlla hayatında biri olmak zorunda değil Genişletmek için tıkla... Haklısın bıan dertlescek burını ıstedjm sonra ddn bn ne yapıyorum
Y yasam0606 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2025 243 -1 13 33 1 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam0606 #62 Nevossss .!.: Biraz nefes al 2 aylık evliliği noktalamak bile 2 seneni almışken bu ne acele ? Genişletmek için tıkla... Bn ılerısınden bahsedıyırum ztn
Nevossss .!.: Biraz nefes al 2 aylık evliliği noktalamak bile 2 seneni almışken bu ne acele ? Genişletmek için tıkla... Bn ılerısınden bahsedıyırum ztn
Y yasam0606 Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2025 243 -1 13 33 1 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam0606 #63 Dead Cell .!.: Karşıdaki şahıs gerçekten boşanıyor mu ? Erkekler bu konuda çok kolay yalan söylüyor, bu da klasik yalanlardan biri. Siz iyi niyetle yeni bir ilişkiye başlarken karşıdaki kişi için basit bir yasak aşk tutkusundan ibaret olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onınla gorusmedım dırek engelledım ugrasamam
Dead Cell .!.: Karşıdaki şahıs gerçekten boşanıyor mu ? Erkekler bu konuda çok kolay yalan söylüyor, bu da klasik yalanlardan biri. Siz iyi niyetle yeni bir ilişkiye başlarken karşıdaki kişi için basit bir yasak aşk tutkusundan ibaret olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onınla gorusmedım dırek engelledım ugrasamam