yeni burnum icin danismaliyim kizlar

bvirgo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
12
1
18
Hatay
Merhabalar ben 20 yasinda bi universite ogrencisiyim su an vize haftam oldugu icin ameliyat gunu alamadim ama doktorumla görüştüm arastirma hastanesinde ameliyat olacagim tabiki sizlere sorularim var oncelikle doktorum hokka burun onermiyorum dedi ama bu kadar bekledikten sonra alimli bir burun olmali diye düşünüyorum. Ve ameliyat oncesi ve sonrasi neler yasanir ? Ve en onemlisi ya memnun kalmazsam ? Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim opuldunuz girls...

Canım ameliyat olalı 18 gün olmuş biri olarak bilgilendireyim seni :) Öncelikte burun estetik ameliyat oldukça zorlu süreç gerek fiziki gerek pskolojik açıdan kendini ameliyat sonrası oluşucak sorunlara hazırlıklı olduğunda herşeyi kabullendiğinde yaptırmalısın.. Ameliyat esnası en kolay kısmı işin :) hiç bişey anlamıyosun ben çok paniktim ya uyanamazsam ölürsem diye ama o kısım en kolayı ne bayıldığını anlıyosun ne o ameliyat anına dair tek bi saniye sonra odanda uyanıyosun hepsi bu..Ama ameliyat sonra herkeste olduğu gibi yüzün şişicek gözlerin morarıcak bunlara hazırlıklı olmalısın bunlarda tabi geçici şeyler o morluklar 1 hafta 10 güne tamamen geçmiş oluyo zaten..Burun şekli konusuna gelincede çoğu profesyonel doktor kesnlkle hokka gibi kalkık estetik olduğu bariz belli olan fındık burun yapmaktan kaçınırlar yapmazlar çünkü doğallıktan yana olurlar..Benim şahsi fikrim bende önermem burda çok arkadaş gördüm burun ucum aşırı kalkık inecekmi diye yakınan..Bende ilk zamanlarda alçı çktğndada öyle bahsedildiği gibi aşırı anormal kalkıklık yoktu tam istedğm gibiydi kalkıklığı gayet doğaldı..İlk zamanlar inanılmaz şiş kocaman biçmsiz bi burun oluyo oda yne zamanla şişlkler inince geçiyo doğallışıyo :) sonrasında memnun olup olmamaksa tamamen senin seçiminle alakalı senin hayalin kfandaki burun profili hokka burunsa ve doktorun çok küçültmeden doğal bi burun yaparsa beklentilerini karşılamadığı için memnun kalmazsın.. Yada doktorun hokka burun yapar yüzüne gitmez bu seferde doğal olsaydı dersin bence doktoruna bırakmalısın yüzüme en uygun nası bi burun gider diye sormalısın sonuçta bir sürü burun yapıyorlar kimin yüzüne nasıl gideceğini biliyorlar.. Sen önce kendi kafanda netleştir nasıl bi burun seni mutlu edicek buna karar verki ameliyat sonrası yıkım olmasın

Canim oncelikle ilgin icin tsk ederim ameliyat olmayi kesinlikle kafama koydum ben doktoruma daha once internetten buldugum oncesi ve somrasi resimlerini gosterecegim bazilarininki hakkaten domuz burnu gbi olmus iri burun delikli. Sahsen oylede olsun istemem ama hafif kavisli sahane olur :) senin icinde simdiden yeni burnun hayirli olsun eger sende istersen ozelden yeni burnunu atarsan cok sevinirm fikir sahibi olmus olurum tskler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…