Yeni burnuma merhaba deyin

Dediğin gibi biraz büyük şu an ama aslında büyükten ziyade sadece şiş :)
Valla hoş görünüyor bi kaç güne şeklinin değiştiğini fark ediceksin bi haftada bile ne kadar çok değiştiğini fark ediyorum ben :)

İnsallah oyle olur cunku normal burnum zaten kucuktu oldugundan daha buyuk olmaz di mi
Bence şişliğine rağmen güzel olmuş canım, inşallah daha da güzel olacaktır. Diğer resimleri de bekliyoruz :)
sagol canimm ekledimmm

Şu an bile çok güzel duruyor. Zaman geçtikçe daha da güzel olacaktır. En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.

Çok güzel olmuş burnunuz güle güle bi Ömür kullanın inşallah darısı başıma
Teşekkur ederim umarim sizinkide gonlunuzdeki gibi olurr :)
Şu an bile çok güzel duruyor. Zaman geçtikçe daha da güzel olacaktır. En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.
Çok tesekkur ederim bana biraz garip geliyor tabii :)
Önceki halin var mıydı canım? Ben baya beğendim ya? Ucundaki şişlik gidince güzel olacak bence :)
Önceki halimide ekliycem canim bakabilirsin

Canımm cok güzel olmuş bence zamanla daha da güzel olur oturur zaten morluk falanda kalmamis zaten güzel kızsın maşallah
çok tesekkur ederim canim o senin guzelligin

Teşekkur ederim umarim sizinkide gonlunuzdeki gibi olurr :)

Çok tesekkur ederim bana biraz garip geliyor tabii :)
Önceki halimide ekliycem canim bakabilirsin

çok tesekkur ederim canim o senin guzelligin
Doktorun kimdi belki cevaplamıssindir ama ben görmedim

Ameliyat öncesi burnun benimkine benziyor sanırım sizde deviasyon yok benim ki biraz yamuk ve biraz daha küçük modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…